💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 108

• 39 563
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Това е една от много любимите ми снимки на Къванч заедно с малкия тогава Джан.

Sladkarabota6 , застъпихме се.

Какви сериали и филми предпочиташ ?
На първо страница Айра е качила всички негови проекти.
Има и няколко филма.

# 91
Разгледах първата страница с голям интерес. Благодаря на Айра Heart
Обичам да гледам почти всичко, без ужаси, и най-вече в зависимост от настроението ми. Уикенда може да прегледам някой от филмите на Къванч. Сериалите ще ги оставя за по-нататък.

# 92
Пепи, качила съм, ама нали се сещаш какво стана с някои преводи, трябва да се захващам да ги възстановявам. Head Band
много е пораснал Джан

и Башачка да си сложа Wink

айде да ни сподели и малко от Ефенце!! Hands Pray
Скрит текст:
Здравейте, отново! Благодаря за приема и за топлото посрещане! Поздрави от морето!
Сега влезнах в сайта на ShowTv и видях, че ще го дават всеки ден, та затова се учудих одеве. Иначе нямам търпение да проследим историята на тези прекрасни герои, които оживяват пред нас благодарение на целия екип. Възхищавам се на играта на Серенай и Къванч. Както като двойка, така и поотделно. Всъщност Къванч е любим мой актьор от доста години. Винаги когато чуя мъжки турски актьор, първо той изниква в съзнанието ми. Но причината да започна Семейство беше Серенай, която излъчва толкова чиста и неподправена енергия. Прекрасна актриса, която се надявам в бъдещето да ни изненадва с много нови проекти. Нур също играе много добре, щом успяхме да я намразим толкова много .... всички актьори са повече от прекрасни. След финалната сцена на 13 епизод нямам търпение да разбера какво са ни подготвили за есента.
В инстаграм има един акаунт, който качва доста спойлери и доколкото прочетох новата сценаристка пишела много добре. Щяло да има интрига, страст, шоу и ни обещават хубави неща. Силно се надявам да е така!
мерси за инфото!!
Може да гледаш 3-те останали негови сериала, но в момента ги няма качени освен Сблъсък. Но всички негови сериални роли си заслужава да се гледат!! Hands Plus1
и филмите ги няма/ще ги кача/
освен един- от най-майсторските му Сънят на пеперудата.
https://ok.ru/profile/578931771315/statuses/153181891128755
и комедията.

Фенче Kissing Heart Hands Plus1
и аз се зарадвах, че са с Касабалъ!
за мен, приятната изненада от Серка е най-голяма Stuck Out Tongue Winking Eye

Терзи Flowers Hibiscus

в ТТ се чудят, дали не си е сложил шапката на малкия Laughing

.......................
много хубава снимка
колко харесвам Башак с къдрева коса Heartpulse

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 16:38 от Airra

# 93
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за новостите и споделеното!!!
Извинявайте, че съм ви застреляла с моя сериален турски.
И да не ми казвате, че не разбирате нищо.
Ето превода >>>
Aile Pazartesi gününden itibaren ilk bölümüylehaftaiçi hergün 12:45 ...
Семейство всеки делничен ден с първи епизод от понеделник 12:45 ...
Значи отпада броенето по седмици. И 14 октомври е петък, а не вторник.

Преговорът един напред, друг назад, но ще се постарая да слагам резюметата.
Вие пък нищо не казвате за тях. Добре ли са, зле ли са, ...
Малко ги редактирам, та затова.
Но ми се ще и още по-подробни да са.

А оная снимка в пост 78 на Къванч с ... и СамиБей от К/Г е от финалното парти.
Спомням си, че беше някъде в заведение на кораб на брега
и Къванч беше отишъл специално с майка си.
https://www.youtube.com/watch?v=zzKesTi7i8E

Сладкаработа6, много си сладка!!!
Намерила си ни случайно, та чак си се регистрила, за което Благодаря!!!
Направо с летящ старт започваш. Поздравления!!!
Къванч си е марка, емблема, ... абе всичко.
И със Серенай много добре им се получи!!!

Приятни занимания, дружки!!!

# 94
Дива, аз като казвам, че ми липсва тази програма в главата... ето доказателството.
Но си и трябва четене с разбиране, знам 😜

А за резюметата, надявам се да ги слагаш. Вярно, че сме напред - назад, но пък кой как го устройва.

# 95
Сладка, привет! Ти си малко от моя отбор Simple Smile Аз Семейство го започнах заради Серенай и взех, че станах Къванч тийм.
Препоръчвам ти Сблъсък, не видях да си го гледала, ако ти е ок с руски субтитри, ще ти дам линк.

Фени, рекламата е супер. Признавам си, че пак се ядосах! Ама много! Това по въпроса, който спомена с английския. Пак се сетих за онова самозабравило се нещо. Тц, тц, кога ще спра да се дразня от глупости.
И пак се разчувствах от това клипче. Ясно, че са извадени ключови моменти от сериала, но аз на тях рева и сериала ли ще ме държи така? М? Ама честно ми кажете! Simple Smile
Каръшки ден днес, да заминава и само с това да ни се размине. Утре нов ден, нов късмет.

Лека от мен! Hug

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 21:12 от Бл@гуна

# 96
Здравейте, момичета!

Изгледах Сблъсък, каквото и да кажа ще е малко. Целият кастинг е много добър....всеки е на мястото си. Супер игра на всички, естествено Киво ми е на сърце и най му се кефех. Въпреки края сериала ми е в топ сериалите на Киво. А хич нямах желание да го почвам (поне не сега).
Сладка! Аз, ти и Благи тепърва влизаме в магията Киво. Аз за 3 или 4 месеца изгледах май всичко (без Перла по други съображения) с таланта Къванч ....без съмнение най-добрият актьор в Турдизи, няма кой да го стигне. Има и други добри актьори, но той е над всички (по мое мнение разбира се). Подкрепям Благи за Сблъсък, аз сега го приключих. На първа страница го има с бг. суб.
Момичета благодаря за всичко, което донасяте и пишете...чета всичко, но се включвам рядко, заради гледането на всички тия шедьоври с Киво. Сега съм баба на 24 часа и пак ще ми е трудно да пиша, но ще бъда на балкона. Да видим кога ще си повторя и Семейство, за да съм напълно готова за новия сезон.

Лека вечер, момичета!

# 97
Благи, Джаки, както съм на вълна Семейство, как ме пратихте към Сблъсък. Ами, много си го обичам и него.

Не знам дали сте чели анализа на Ана, има го на първа страница, горещо ви го препоръчвам ако сте пропуснали.

Благи, аз вече го написах, но ще се повторя пак. Сигурна съм, че твоята романтична душа ще заобича много, много Кузей. Героят е много различен, историята също. Във всеки случай не е тежка драма, ако плачеш ще бъде от кеф.
Едно съм сигурна, че след като го изгледаш ще се чудиш защо си отложила гледането.

Джаки, благодаря за хубавите думи за Къванч  🤗 Като знам откъде тръгна 😜

Сладка, щом гледаш всичко, аз бих ти препоръчала Якамоз. Сериите са само 7 и са кратки тъй като е сериал за Нетфликс.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 98
Добро утро, дружки! Hug

Сладка, благодаря за отговора! Hug Така е, никога не е късно да изгледаш и останалите, няма да съжаляваш, всеки един негов проект си заслужава гледането.

Цитат
Харесва ми, че има различно излъчване от всеки друг типичен турски актьор. А талантът му е безспорен.
Айре Heart Eyes вярно е Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
за мен, приятната изненада от Серка е най-голяма Stuck Out Tongue Winking Eye
Мислим еднакво, както винаги, що се касае до Къванч Smile
Благодаря за Башачка, изглежда страхотно, вече си е както си беше преди раждането Hands Plus1 Дано ни покаже и Курт Ефе! Hands Pray
Да, много се зарадвах, че са заедно с Къванч К. и Седеф, отдавна не ги бяхме виждали заедно. Ама и другия Къванч е в много добра форма, така трябва, с тази професия не бива да се отпускат. Седеф също изглежда супер, много са сладки с Башак.
Пък може да е с шапката и на Курт Ефе Киво, що не ? Stuck Out Tongue Closed Eyes
Попаднах на тази мисъл и веднага се сетих за нашите АсДев Heart
Цитат
"Грешно е да мислиш, че любовта ще се роди след дълго приятелство и настойчиво ухажване. Тя е плод на душевна близост, и ако тази близост не се прояви след секунда, то нея няма да я има нито след година, нито след поколение."
Халил Джубран
Диве, няма проблем, ама е добре, че няма да чакаме 13 седмици още, де Stuck Out Tongue Closed Eyes
Аз си чета на руски, не ме бъркай с турския, наистина не вдявам почти нищо! Знам 10 - 15 думи, ама това не ми помага Smile Е, понякога като чуя позната дума, поправям субките на подругите при превода  Stuck Out Tongue Winking Eye
Благи, не се ядосвай, ние на времето добре го наковахме надувката Stuck Out Tongue Closed Eyes
Че доволно ще си поплачеш в КГ, особено пък с Киво, така е, няма да те лъжа, но в същото време има и много свежарски моменти, които разведряваха драмата,  споко. Ето ти един такъв, още тогава видяхме, че Къванч притежава и комедиен талант, а и умението му сполучливо да имитира някого, както беше споделила Башак, че я забавлява понякога, а и колегите му, всички споделят колко се забавляват на снимки с него.

Като го загледаш, няма да можеш да спреш, сигурна съм, всяка серия е по- интересна от предишната. Пък и завършва с хепи енд. Нали видя Джаки как го глътна за нула време, направо ме изуми.
Джаки, слънчо, направо ме размаза от кеф  с тези твои думи за Къванч, от сърце ти благодаря!
Знаех си, че ще харесаш Сблъсък, ако не с друго с невероятната игра на актьорите, но много се радвам, че ти е харесала и историята. Какво ще кажеш за малката Айлин, прелест е, нали ? Ако намериш малко време прочети на 1 стр. Айрето е споделила под линка за сериала един страхотен анализ на Анна Сирмо от КТ СА за Сблъсък.
Ама вярно много бързо изгледа всичко, ейвала.
Пепи, сега видях, че и ти си препоръчала анализа на Анна Hands Plus1 Благодаря за прекрасните гифчета, личи, че много те кефи това ново за теб умение Kiss Сега ако се научиш и субки да слагаш, цена няма да имаш Smile
Обаче за драмата в КГ не мога да се съглася с теб, за мен си беше тежка, особено за Кузей, през какво ли само не мина горкия Поне аз от кеф не съм ревала, да се знае Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
Във всеки случай не е тежка драма, ако плачеш ще бъде от кеф.
Ох, бе, нали ви казах, че си се ровя в архива, сама си се смея от сутринта като попаднах на анализите на една луда обична стара дружка за КГ Smile Ето ви един от тях да се посмеете и вие, е нямаше друг такъв образ като нея, без аналог е Зиза Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:
ЧиркинчитУ се нанася у резиденция "Хък-мък" Mr. Green
Ден кат ден...малко бахър иде, ама Ино шалчИ решава проблема...и излезна Джема глътне въздух, чи оня сурикат Баръш и затруднява кислородчИтУ... Седна тя на пейчицата отпред и си кай на акъла...ей, ама съм мноу проста начи...ка можах сЪ евлянднем с тоя? ooooh! Аз си мислех Саръ-то ми турне светофар у съветя ме фане на кармазъ...он светнал зелената вълна... Mr. Green
И те така да не се отплесвам...
Дис момент иде Късото, че скивал Джема я фаща насаме, че има напрежение, ама в орейте...и си кай...ся ше и кажем колко я ловкам, она вече се е задомила и мой да я лющим на спокойствие, че тва мойто не се търпи вечИ... Crazy
и пристъпя и той изодзадзе и кай....оооо, любов...мноу тЪ ловкам ко ше кайш си спретнем купонче до къде го нема зетя...? А, искаш ли, че аз мнооу тъ искам...напрау не мой трайм пойчИ... ooooh!
Не щеш ли яле и Хандана на хоризонтя...видна истанбулска невестулка...сао призирка кат гугуче из джеб зад един храсталак...и вечи не мой поверва ко и види дзъркелО... Shocked Shocked Shocked
Нейното любимо детенце в компанията на оназ непристойна девойка...леллелелее...срааааааааам...и те така си се възмущава.... hahaha
Да се върнем на кво каза Джема на Късото парче... Mr. Green
Абе ей...смотльо...да земеш да палиш джета, че ако ти бухнем един задвратник свет ше ти се увие...купонче искал...да ме лющи искал...немааа smile3533 Сао Саръ-то мой лющи брезата... Naughty Аз на суриката не съм пуснала..на тебе ли бе... #2gunfire
Късото вИднага усети здравия джам и речИ да настоява...кога ше му се отвори друг път парашутляка... Party Party Party
Ма Джема скръндза и не даа... Naughty
На края една любима моя стара снимка на Къванч през лятото на 2013 г. Изглежда перфектно Heart

Хубав ден, дружки! Hug

# 99
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Вторник е и пускам първият фраг на 4 епизод.

Отново много силна серия и много любимата ми сватба. След като гледах онова клипче, което така и не успях да кача така се е запечатало в съзнанието ми, че от време на време си го пускам и си се кефя максимално.

Фени, е КГ си е драма, ама щом са изгледали Сблъсък ще им се стари много по- леко.
Освен това има и други свежи герои, една Гюлтен вземи, голям образ беше. А и след като Благи е гледала ЗП и КСШ, Зерин Текиндор също ще я изненада с образа си.
Под плача от кеф имах предвид края 😍

И наистина се разтоварвам с гифчетата. Честно казано си мислех това за субките, да започна да се уча, защото ако не сега кога, а и би ми вършило работа и професионално. Айрето  беше пускала една програма, ще помоля отново да я качи да опитам поне.
Единственото, което ме притеснява, че дори и да се науча дали ще имам физическа възможност да го правя като тръгна на работа. Но нищо не пречи да опитам.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗
Днес излизах и беше 22 градуса, направо измръзнах. Не мога да повярвам, че го пиша. Няма угаждане 😜

# 100

Фенче Kissing Heart мерси за поделеното!!
мм и аз си бях харесала тая снимла на Киво в близък план, ама ме изпревари Wink
хареса ми и мисълта за любовта...
а Зиза има доста специфичен начин да разсмива Grinning, не на всеки може да допадне.
КГ си е любовна драма, има доста тежки моменти, но има и много забавни, Къванч разгръща комедийния си талант. Hands Plus1
Сблъсък е  по-тежък.
търсих си един клип с Кузей и бабата, на която тества козметиката, ама не можах да го намеря......
други 2
Скрит текст:

Благи,
Цитат
Ясно, че са извадени ключови моменти от сериала, но аз на тях рева и сериала ли ще ме държи така? М? Ама честно ми кажете! Simple Smile
споко, и ще се смееш!!
ама май си търсиш оправдание да не го гледаш Wink
е не е на 100% задължително.........

Джаки, радвам се, че ти е харесал Сблъсък!!
много се кефя на суперлативите, които пишеш за Киво. Heart Exl
анализа на Анна-
https://docs.google.com/document/d/1Djza7eeneqoOPVtUwymmuVPC18Ei … A8sNscYfaGAU/edit
Сериалът има международна награда от международния драма фестивал в Сеул, доста престижна.
Бяха номинирани и доста от екипа/за реж, СЦ, музика/, вкл и Киво за най-добър актьор.

Пепи, ох и мен ме върнаха в Сблъсък, даже няколко дена си пускам любими моменти.
ясно какво си имала впредвид за КГ.
Програмата ще ти я пратя на ЛС. голямо удоволствие ти е да правиш гифчета!! Blush
и на мен ми беше студено днес.....

Диве, екстра са резюметата!! Hands V
........................
Качила съм Хайде бе сине
https://ok.ru/video/6543697906355

Празникът на влюбените   ми го блокира, не става в тоя сайт.

...............................
и да не бягам много от актуалното
едно клипче с Аслан Сойкан- През болката

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 15:25 от Airra

# 101
Не мога да разбера това нова реклама ли е или част от нова, но гласа на Къванч е толкова сладък.

https://www.instagram.com/reel/CvsJuWbKe4b/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

А ето и с превод.

https://www.facebook.com/100066877683708/posts/pfbid02T4fcrob6eg … dpccEyjyshaSVoZl/

# 102
Здравейте

https://twitter.com/molfix/status/1688943667724144640

Тези малки ръчички ще растат, ще растат, ще растат и ще прегръщат майка си силно в бъдеще.

Но докато дойде този ден, всичко, от което се нуждаят, е доверието и любовта на ръцете на майка им.

„Molfix Hayat Bağım“ е с вас от 5 години, за да могат бебетата да бъдат свързани с живота с любов

# 103
Ох! Така сладко говори, направо се разтопих! Ах, Киво, Киво....разтопи ме!
Толкова мило говори, все едно говори от собствен опит, направо настръхвам при всяка една дума излязла от устата му. Тия са уцелили в десетката с привличането му за рекламата. За пореден път показва, че може всичко това момче. Още няма създадена дума за да опише неговото великолепие и съвършенство....всички ми бледнеят за да го опиша с тях.

# 104
Благодаря за новата мини реклама Flowers Hibiscus
Джаки Hands Plus1 Hug
аз имам чувството, че все едно говори на сина си Heart с тоя глас и тембър.
а и обожава децата, пък тия малки бебоци Blush

Общи условия

Активация на акаунт