💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 108

• 39 556
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Е, и на мен не може да ми се угоди.
При вас е жега, а при мен вали, вали, вали.
Не ми харесват закостенелите патриархални ценности,
но пък и модерно либералните хич. Тук вчера беше прайда.
Гледам стари, нови руски сериали, които бях изоставила.
Някои от тях ми напомнят къде се снима КСШ >>>

Харесва ми както достолепието на Къванч,
така и чувството му за самоирония.

За  преговора на Семейство

Изгледах отново 13-те серии, почти веднага след края на сезона,
защото исках като цяло да си създам впечатление, а не серия по серия.
В цяло доста от въпросите получават отговор и възникват нови. 
Както в началото, така и на финала на сезона има един въпрос.
Аслан от мафията ли е? Успя ли да изчисти бизнеса?
Да, стана от масата,  тя е строшена, но вълците ...
Аслан прехвърли прането на пари на Толга и останалия бизнес на Джихан.
Мисли, че е наредил нещата така, че да може да си заживеят спокойно с Девин.
Но Черния Иляс оживя и Джихан научи истината за произхода си.
Чифликът е прояден от дървеници, масата е счупена и всички са хвърлени на вълците. 

Това последното е от записките ми.
Та на този етап на преговора мога само да доизпипам резюметата.
А като гледам, че започват отново излъчването на епизодите  по Show TV,
си мисля, че за начало на новия сезон трябва да отброим 13 седмици.

Приятни занимания, дружки!!!

# 76
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Днес времето беше прекрасно и аз бях като "отвързана"😂
Благодаря ви за споделеното.
Еми, радвам се, че си прочела статията и на мен много ми допадна. Хакан Гюндай е виновен, сценариста на Телец. Той беше споделил статия за филма и оттам ми излезе и тази статия.
Аз вече го написах, но пак ще кажа, харесвам жените в Семейство. Девин разбира се на първо място. Харесвам и начина, по които Хакан Бономо изгражда образа й. Спомням си, че по време на излъчването някаква жена юрист беше написала, а това беше споделено после от Бономо, че много малко жени в Турция знаят, че могат да запазят старите си фамилии и да не приемат фамилното име на мъжа, а благодарение на сериала това е станало известно на много повече хора.
И това е само един пример как сериала или сериалите въобще могат да въздействат на много голям кръг от хора. Но това, че сценаристите се съобразяват с желанията на публиката направо не мога да го разбера. Разбира се, че става въпрос за печалба, но все пак, когато се пише дори в общи линии сценарии би трябвало да има логично развитие на героите и ситуациите. Много се надявам, че определения брой серии ще си вървят по предварително изградени сюжетни линии, въпреки че вече знаем, че ще има още един сценарист към основния екип.
На мен ми стана интересно от другата статия това, че в Турция годишно се произвеждат около 70 сериала, но само около 10 се продават в чужбина. Рейтингът в момента не ни касае, но честно казано и аз се изнендах, че е доста висок, а в основните категории неизменно си беше на първо място. По моите скромни наблюдения от последните три- четири години сериалите на по известните актьори не се радват на високи рейтинги, което не пречи да бъдат продавани въпреки това. Но и това е разбираемо, публиката иска нови лица, но отново ще цитирам Тайгар Ишикли " Качеството винаги има значение. Много по важно е да си уважаван, отколкото популярен.".

Дива, подсети ме за КСШ, една страхотна снимка

Дива, въпроса за мафията го има и в третия епизод, когато Девин разговаряше с Илкай. Той я попита Аслан мафия ли е и тя отговори както на нея и отговори Аслан, а днес има ли мафия.
В тази връзка днес ми попадна ето този колаж от Кръстникът и веднага направих връзка с Семейството.
А надписа гласеше, че след всяко появяване на портокали следва убийство. Знам, че коментирахте Чукур, но аз не съм го гледала.

Сега обаче ще наблюдавам специално сцените, когато се появява портокал дали има убийство в нашия сериал.

Лека, момичета 🤗🤗 🤗

# 77
Просто искам да ви пожелая лека и прохладна седмица!

Нямам с какво смислено да се разпиша. Започнах 4ти епизод.
На себе си се чудя. Хем знам, какво ще стане, хем пак се ядосвам или се напрягам, или пак някакво напрежение ме държи.
Ами Аслан, когато влизаше в кабинета на Девин и по същото време вътре беше Джихан. Оооооф, бе! Усещам как стискам от зор всичко. Grinning
Гледах и една от любимите ми сцени, в която Ати отиде да заплашва Аслан в заведението му. Аслан как си хапваше ядки, как небрежно се усмихваше и изведнъж! баааам. Голям актьор е този Къванч. За минус 3 секунди, без да каже дума, само с промяна на изражението ти става ясно, че или трябва да бягаш, или да си напишеш завещанието, или да се молиш, защото вулканът ще изригне.
Знам, че тук Джихан ви е от любимите герои, но дайте ми малко кредит за хейт, защото така не го харесвам! За сметка на това актьорът, който пресъздава образа също е безкрайно талантлив.
Как самодоволно се изсмя, когато Девин каза на Аслан, че "няма нас", как с усмивка я пита "твоя пак ли направи нещо" или пак ли се прояви, не помня точната реплика. Ейййй, голям зор ти е да се увърташ все около жените на Аслан. В цял Истанбул само Айсел и Девин са.
Припомням си, с какво нетърпение чаках всеки следващ епизод, за да видя в каква посока ще се развият събитията. Признавам си, че за 13 епизода не мога да кажа, че е имало пълнеж или безинтересни моменти. С кеф си го гледам отново.

Да си призная днес съм в такова настроение Simple Smile Под секрет и така изгелждам след само 3 часа сън Joy

# 78
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Добро утро 🌞☕🌞

Направих сметка, ако наистина Show tv излъчват сериите от първия сезон до началото на втори се пада 14 серия да почне на 10 октомври. Устройва ме перфектно.

А, Благи, на мен Джихан не ми е от любимците. На моменти ми ставаше жал за него, признавам си, но не можа напълно да ме спечели. Но Неджат Ишлер е страхотен актьор, няма две мнения по въпроса. Абе, то целия каст е такъв.

Аз четвърти епизод съм решила утре да го гледам. Но ще трябва да ускория гледането, защото отпуска ще свърши.

Днес се надявам на нещо, я новина, я реклама.
Вчера Башак беше качила някакви снимки.

И една, която не бях виждала.

Хубав ден 🤗🤗🤗

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 11:41 от pe04

# 79
Привет, дружки! Hug

Благи, благодаря ти! Kiss Дано наистина е лека и прохладна тази седмица.
Така е, Къванч за секунди е в състояние да промени лицето си, много богата мимика притежава и я използва много добре. Съгласна съм за сериала, и аз мисля, че няма пълнеж и неинтересни моменти, а диалозите са перфектно изпипани. На мен Джихан никога не ми е бил любим герой, до самия край на сезона ми беше доста мътен субект, не можех да разбера какво цели, защо държеше да обира трохите след брат си, чак след като разбрах кой е ми стана мъчно за него и взех да го разбирам и да му съчувствам. Аз все още не съм започнала с преговора, има време.
Еми, благодаря за споделеното! Kiss Споделям абсолютно Hands Plus1
Цитат
А „Семейство” е сериал, който дълбоко ме развълнува. Шедьовър! Изпипан сценарий, щекотлива тематика, наситени диалози, детайлност и мисъл. И всичко пресъздадено с такава лекота от прекрасно подбран актьорски състав. Стахотно качествено заснемане, музика, светлина и цвят! Какво повече ни трябва?!
Честно казано, и аз бях изненадана и много щастлива от рейтинга на Семейство, крайно време беше турските зрители да оценят и нещо наистина стойностно, което не се беше случвало отдавна.
На 1 стр. има всичко, което е излизало през годините в различни сайтове за Къванч, събирано е и е превеждано с  много любов.
Диве, благодаря за споделеното! Kiss Точно такива бяха намеренията на Аслан и за мен Hands Plus1
Цитат
Аслан прехвърли прането на пари на Толга и останалия бизнес на Джихан.
Мисли, че е наредил нещата така, че да може да си заживеят спокойно с Девин.
Но Черния Иляс оживя и Джихан научи истината за произхода си.
Чифликът е прояден от дървеници, масата е счупена и всички са хвърлени на вълците.
Какво ли ни чака ? Thinking
Ама какви 13 седмици, бе джанъм, ти направо ме застреля  Stuck Out Tongue Closed Eyes Айлето от днес започват да го повтарят на обяд, нямам идея дали ще е отново по един път в седмицата, но така или иначе пълен абсурд е да започне 2 сезон в началото на ноември, неее
Пепи, страхотни гифки, наслада за окото, благодаря! Kiss
Не вярвам Хакан Бономо да се влияе от фенските щения, според мен той отдавна е премислил и написал сюжета. Да видим какво ни е подготвил през новия сезон.
Права си , че и не само последните 3, 4 години Hands Plus1
Цитат
По моите скромни наблюдения от последните три- четири години сериалите на по известните актьори не се радват на високи рейтинги, което не пречи да бъдат продавани въпреки това.
Затова пък навън се оценяват подобаващо. Не зная дали е заради това, че турските зрители наистина искат да гледат вече нови лица на екрана, но е факт, че последните години масово се предпочитат леките, неангажиращи романтични сериалчета с приятни актьори, може и да им е писнало от драми, знам ли Thinking Аз предпочитам по- ангажиращи мозъка ми сериали, но хората сме различни.
Ще ме скъсате, да оставим екипа кога ще реши да започне новия сезон, става ли ? Smile
На мен също ми се иска да ни дадат филма Нетфликс преди да започне Айлето, а не по време на сериала ни, но засега няма такива индикации.
Една сладка реклама, която може да не са гледали всички дружки. Която отново ме подсети за английския на Киво Stuck Out Tongue Closed Eyes

И едно готино гифче от преди доста време, нали ви казах, че си преглеждам архива Smile

Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

# 80
Здравейте! Blush Намерих ви случайно. Гледам сериала редовно и съм голяма фенка на двамата ни главни герои. Разбрах, че ще го повтарят по ShowTv. Някой може ли да ми обясни всеки ден ли ще го дават и защо се очаква да приключи около 14 октомври?

# 81
Здравейте Пепи благодаря за вниманието Благодаря за всичко споделено Много работа имам и съм се отдала на четене на исторически любовни романи

https://www.instagram.com/stories/basakdizer/3164034913300400154/

https://twitter.com/KivoGreekFan/status/1688492578520354816

# 82
Терзи, благодаря 😍 Ами леко се притесних като не качваш най-новите снимки или видеа 😊 Лятото е време за разтоварване.
Sladkarabota6, 10 октомври си е мое предложение, но сега като те прочетох,.... всъщност ако го дават всеки ден повторението ще свърши много по рано.
Ако те интересува от тема 105 сме започнали да обсъждаме Семейството и прекрасната ни двойка.

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 01:23 от pe04

# 83

Привет момичета!! Hug

КБТ са на някаква разходка в Akyaka, Muğla

ръката на Къванч

https://www.instagram.com/stories/basakdizer/3164031605848611268/

момчето което е постнала Пепи е синът на Седеф и К. Касабалъ
ама хич не иска да поства тях....Angry
Терзи Hands Plus1

айде малко и Киво, и Ефенце Hands Pray

Фенче Kissing Heart за всичко споделено!
и аз се чудя какви седмици броят нашите дружки до октомври...

Пише, че ще го дават от днес, всеки делничен ден от 12.45
даже сега съм си пуснала Шоу тв.

sladkarabota6 добре дошла!!
евентуално ще го дават всеки ден, което е малко повече от 2 седмици.
А втория сезон не се знае кога ще почне.......
Идвай да споделяш при нас!!

Еми Hug радвам се, че си наминала и благодаря за коментара и красотите. Flowers Hibiscus
Благи Hug и на теб се зарадвах....може да хейтиш който си искаш, без Къванч и Башак Wink

Пепи Hug, не съм чела още статията, но също видях статия за Схватката в същия сайт.
https://episodedergi.com/survival-of-the-fittest-boga-boga-aysegul-gundogdu/
Аржентинска фенка/в ТТ/ беше споеделила пък в техен сайт, статия за филма.
Кой е турският филм, който стана един от най-гледаните в Netflix
https://www.minutoar.com.ar/entretenimiento/2023/6/7/cual-es-la- … etflix-67198.html

Диве Hug

здрава и позитивна седмица!!

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 23:25 от Airra

# 84

Ето го 🔥🔥🔥

Айре, трябва по три пъти на ден да мрънкаш 😜😂

# 85
Здравейте! Blush Намерих ви случайно. Гледам сериала редовно и съм голяма фенка на двамата ни главни герои. Разбрах, че ще го повтарят по ShowTv. Някой може ли да ми обясни всеки ден ли ще го дават и защо се очаква да приключи около 14 октомври?

Добре дошла! Flowers Four Leaf Clover Ами правят си тук дружките някакви сметки, не им се връзвай Smile Сега прочетох при подругите, че ще го дават всеки ден.
Терзи, благодаря, джанъм! Kiss
Еха! Heart

Браво на Башачка, отново ни зарадва Heart Eyes Заедно са със сем. Касабълъ, супер! Колко е пораснал Джан ...
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss
Е, не искат да показват Ефенце, какво да ги правя ... Добре поне, че ни сподели Къванч.

# 86
Здравейте, отново! Благодаря за приема и за топлото посрещане! Поздрави от морето!
Сега влезнах в сайта на ShowTv и видях, че ще го дават всеки ден, та затова се учудих одеве. Иначе нямам търпение да проследим историята на тези прекрасни герои, които оживяват пред нас благодарение на целия екип. Възхищавам се на играта на Серенай и Къванч. Както като двойка, така и поотделно. Всъщност Къванч е любим мой актьор от доста години. Винаги когато чуя мъжки турски актьор, първо той изниква в съзнанието ми. Но причината да започна Семейство беше Серенай, която излъчва толкова чиста и неподправена енергия. Прекрасна актриса, която се надявам в бъдещето да ни изненадва с много нови проекти. Нур също играе много добре, щом успяхме да я намразим толкова много .... всички актьори са повече от прекрасни. След финалната сцена на 13 епизод нямам търпение да разбера какво са ни подготвили за есента.
В инстаграм има един акаунт, който качва доста спойлери и доколкото прочетох новата сценаристка пишела много добре. Щяло да има интрига, страст, шоу и ни обещават хубави неща. Силно се надявам да е така!

# 87
# 88
sladkarabota6, щом Къванч отдавна ти е любим актьор, тук ти е мястото Hug Благодаря за споделеното, дано ни чакат още много интересни серии с нашите сладури от екипа, всички са прекрасни, вярно е.
Цитат
Но причината да започна Семейство беше Серенай, която излъчва толкова чиста и неподправена енергия. Прекрасна актриса, която се надявам в бъдещето да ни изненадва с много нови проекти.
При нас беше обратното, за да започнем да гледаме сериала, Серенай я открихме именно в ролята на Девин, но си много права за нея, толкова много си допаднаха с Къванч именно с неподправената им енергия и естествена игра, да си призная не го очаквах, но идеална двойка се получи, влюбиха ни в себе си. А кои сериали и филми си гледала с Къванч ? Защото ние тук си обсъждаме всичко, свързано с него и творчеството му, та ще се радвам, ако се включиш! И още нещо - как да се обръщаме към теб за по-лесно ? Smile
Поздрав с клип от най- любимия ми за сега сериал на Къванч! Hug

Терзи, благодаря! Kiss Липсваше ми и на мен нашето папараче! Heart
Да се освежите сладки, до скоро! Hug

# 89
Гледала съм Север Юг, КСШ, Перла, Забраненият плод и Семейство. Не съм проследявала последните му проекти, но никога не е късно. Харесва ми, че има различно излъчване от всеки друг типичен турски актьор. А талантът му е безспорен. Препоръчайте ми нещо! Heart

Общи условия

Активация на акаунт