💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 108

• 39 552
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Аз да кача и втория фрагмент на 3 серия.

Оказа се, че не съм запазила нищо 😡 Само Фестивалът на влюбените. Намерих обаче сериите и започнах да ги изтеглям.
Дано не ми мине котка път.

Започнах и серията, но сто пъти ме прекъснаха. А сега ще ходя да гледам Барби 💅🍭👠.
Така че, утре ще пиша повече. Но в началото ми харесаха и си припомних думите на Аслан: "Ние може да сме луди, но не е време и да сме глупави".

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 61
Привет, дружки! Hug

Пепи, добре, че поне там са се запазили сериите ... още ме е яд Tired Face И ако няма превод на 2 сезон, за какво ли ще са ни, ама ...
Пак да си постна тази сладка снимка

Цитат
Вчера следобедното излъчване на "Забранена любов" изпревари по рейтинги новия сериал "Синия изгнаник", който се излъчва в праймтайма.
Това за пореден път доказва факта, че дори след 15 години историята на Бихтер и Бехлюл предизвиква много по-голям интерес у публиката и изобщо не омръзва.

Нова снимка на Серенай от сегашния и проект. Не мога да си представя Девин с тази прическа, но ще свикнем.

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 62
Привет момичета! Hug
няма нищо интересно...
ама като е международен ден на бирата, нещо за жегите Wink

Пепи, хм значи все пак не си ги била запазила, така че сваляй.
Фенче Kissing Heart
ами толкова труд хвърлихме....как така за какво са ни, друго е да гледаш на бг.
Скрит текст:
/моля да спрем с коментарите за превода/
А Серенай според мен няма да е с къса коса във 2 сезон
нали тая снимка също е нова...Thinking

от финала на Сблъсък, с Чанар.

лек ден!!

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 13:49 от Airra

# 63
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Нови от Башак

# 64
Айре Heart Eyes Пепи, благодаря ви за споделеното и днес! Kiss Голяма суша, ей ...
Браво на Башак! Не, че много нещо се вижда от Киво,но снимките са наистина хубави, а и ни подсказват, че още са в Бодрум Smile Хареса ми този коментар за тези снимки на Башак, вярно е:
Цитат
Къванч се къпе в слънце. Слънцето окъпва Къванч. Страхотни, атмосферни снимки. Башак усеща красотата много фино. Къванч нямаше как да не види това, затова избра. Нея.
Благородно им завиждам за толкова време, прекарано на морето ...
Аз от скука без сериал си се ровя из архива, та реших да споделя една от любимите ми сцени в КГ в оригинал, и без субтитри разбираш емоциите на Киво и Йойкю, перфектна игра, евалла! Heart Да зарибя Благито Smile Heart

Скрит текст:
А бе чудя се аз кой си е пуснал тв -то да гърми толкова, а се оказа, че отвън в градинката пред блока ни са опнали един огроомен екран, дават някакъв бг. филм, доста хора са насядали по пейките и по тревата и гледат, нещо като лятно кино са направили, не зная по какъв случай Thinking Аз и от балкона даже мога да гледам, но ми е топло, та предпочетох да си стоя вътре на хлад, пък и съм изпуснала половината филм Stuck Out Tongue Closed Eyes.
Лека вечер, дружки! Hug

# 65
Ах, Фениии, само ми спомени името и долитам. Бива ли да питам аз да слагаш такъв откъс?
Питаш ли Благунка до коя минута успя да стисне зъб и да не си поплаче?
Нарекла съм си го да го гледам, но зимата. Сега само вятърничави работи ми дай.
Много ти благодаря! Много!
Готини съседи имаш явно. Бих живяла в такъв задружен блок.

Да ви кажа явно от жегите нещо ми се разместиха настройките. Изгледах трети епизод. Ще се наложи пак да го гледам. Понеже знам, че сън няма да ви хване да се чудите защо, веднага споделям.
Съвсем по друг начин го възприех.
Много беше як края на втори епизод с предложението на Девин, зеленият светофар, но реално Аслан не се съгласи. Не й отговори, не каза нищо и реално тя втори път му каза: Дай да се оженим.
Запозанването с приятелите й точно пък на детски РД. Много странна Девин ми беше.
Но поне едно нещо си остава непроменено, че и установих се е засилило и това е абсолютната ми непоносимост към госпожа Хюлия, Ямур и Джихан. И тримата блеснаха в този епизод.
Джихан с букета, тамън да ти дойде леко да го съжалиш с драматичното изпълнение. Сега се зачудих защо й каза, че понеже са забранени един за друг, той няма да разкаже за нея и тя няма да може да каже на никого за него. Че защо тя да не може да каже? Това е нещото, което трябваше да направи. Всъщност тя се опита, но Аслан на 2 пъти я прекъсна, след това се появи предбрачният договор и на главата на Аслан се изсипа ураган.

Много, много се надявам Девин да не е с къса коса във втори сезон. Жива Хюлия става. Бррррр.

Много силна беше сцената с бабата. Не разбрах обаче после като се облече с дрехите на майката, защо застана на Ф? Така копирайки я.
Да си кажа, че в този епизод и изиграването на паник атаката и после побесняването в бара и изражението му точно след като преби зет си са моментите, след които знаех, че аз на този актьор ще му бъда фен сега и завинаги.
Абсолютно за всеки, когото харесвам и в реала мога да кажа точният момент, реплика, жест, случка, след която вече нищо не е било същото Simple Smile

Да ви пожелая лека вечер, а аз май ще се връщам да гледам отново 3ти епизод, а може и да си продължа с четвърти.

# 66
Пепи Hug
Фенче Kissing Heart, ти изгледа ли Перла?
в тая връзка, новината от днес е , че Сонгюл е бременна. Лека и безпробпемна бременност й желая.
А  КБТ пак са си в Бодрум, щото скоро бяха в Истанбул, нали снимаха реклама, снимките от суши ресторанта бяха от Ист. Дано на Башак й дойде музата да споделя повече снимки от морето.
Благи Blush забележи, че няма да те оставим за КГ, ако трябва и Джаки ще се включи Wink
аз пък да си празная, че от както стана това с преводите, нямам желание за гледане.....чакам 2 сезон и предпочитам да е октомври Rolling Eyes
Цитат
Да си кажа, че в този епизод и изиграването на паник атаката и после побесняването в бара и изражението му точно след като преби зет си са моментите, след които знаех, че аз на този актьор ще му бъда фен сега и завинаги.
Kiss Heart Exl
.................
много идейно!!

лека вечер!!

# 67
Привет, отново момичета 🤗🤗🤗

Днес имах доста ангажименти, но жегата ме довърши. Благи, и моите настройки са разместени.

Фени, вярно, че почти нищо не се вижда от Къванч, но снимките наистина са превъзходни. Башак има много добри попадения, а Къванч още повече, поне от това, което съм виждала, но той толкова рядко споделя.

Айре, и аз прочетох новината за Сонгюл и много се зарадвах. Погледнах специално да видя на колко години е, 44 в момента. Всичко да мине при нея добре. Някакъв спомен имам, че се е развела около снимките на Перла или скоро след това. Сега изглежда много щастлива.
Освен в Перла я гледах и в сериала на Онур Сайлак по Нетфликс, много различна роля имаше там.

И аз нищо не гледам в момента, а и нямам желание.

Благи, и аз ще си изгледам третата серия отново. Вчера ме прекъснаха няколко пъти, днес довърших, ама нещо не съм доволна от себе си.
И все пак.... това, което забелязах сега. В тази серия започна тихата война между Девин и Хюлия. Както каза Девин на Аслан, майка ти умее добре да ми натиска бутоните. Направо си имаше рундове между тях. Удар от Девин, каза че е предложила брак на Аслан, удар от Хюлия като изпрати Джихан. Много реплики има при техните разговори, които имат скрито послание.
Девин, обаче не удържа на думата си, че няма нищо да крие от Аслан, нищо, че направи опит да му каже, но предбрачния договор промени ситуацията.
Дива, ти беше споменала за него онзи ден и тук смятам, че Аслан наистина се опита да защити Девин, а не беше манипулация или нещо подобно.Но в крайна сметка Девин в следващия епизод носеше договор и Аслан прие да остане с името Акън, но ние така и не разбрахме какво друго съдържаше той. Може би след случилото се в последния епизод ще разберем и цялото съдържание и дали това ще има отношение към съдбата на Девин.
Сега обърнах внимание на последното видео качено в ИГ страницата на сериала и надписа отдолу

Детският рожден ден...беше странно като място , но пък толкова са хубави тук.

А Хюлия е в състояние да извади от кожата всеки

Много ми харесва как се фръцка, голяма актриса е Нур Сюрер 👍

Девин е щастлива , Аслан прие предложението й за брак. Направи ми впечатление, когато го попита на закуска " хайде да се оженим", погледа й, точно както Аслан й каза, че трябва да бъде в началото на серията.

И за лека нощ

# 68
Добро утро, дружки! Hug

Цитат
Телевизионният канал Show TV започва повторното излъчване на сериала "Семейство” със Серенай Саръкая и Къванч Татлъту в главните роли. От 7 август сериалът ще се излъчва всеки делничен ден от 12:45 часа.

Цитат
Семейството е в страхотна форма

Благи, голяма сладурка си! Heart Eyes Когато решиш, тогава го гледай КГ, просто исках да усетиш играта на актьорите, с техните гласове и емоции, защото с дублажа няма да усетиш същото. Толкова съжалявам, че не си го запазихме на времето със субтитри ... ама от къде можехме да предположим, че БТВ ще изтрие всичко ...
Много се радвам, че Къванч си спечели нови фенове като вас с Джаки! Kiss А аз това го установих преди много години! Той буквално израсна пред очите ми, за да стане актьорът, който е днес Heart
Цитат
на този актьор ще му бъда фен сега и завинаги.
Айре Heart Eyes продължавам да си гледам Перличка, не съм го изгледала още, а този път гледам основно сцените с Мехмет и Инджи. Много се надявам да е вярно инфото за Сонгюл, че и 2014 г. бяха пуснали такава новина за нея, дано сега вече е истина! Всяка жена заслужава да изпита това щастие.
Пепи, благодаря за гифчетата! Kiss
Един поздрав за хубав ден! Hug Никога няма да ми омръзне да ги гледам тези двамата ...

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 10:51 от queen_fenka

# 69
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Интересна статия за заплатите на турските актьори и продажбите на турските сериали в чужбина.

https://10haber.net/2023/08/05/yeni-sezonda-kim-ne-kazanacak-bol … n-alan-da-229858/

О, значи и там ще си правят преговор.
Дали пък няма да ни изненадат с началото през септември 🤔
Макар че и аз предпочитам да почне октомври.

Вчера Хилял Сарал се е подсетила за КСШ

Терзи, къде се изгуби 🤗 Надявам се всичко да е наред и активно да почиваш.😍

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 70

Хубава събота! Purple Heart
Фенче Kissing Heart, според мен, тоя път ще е вярно! Flowers Four Leaf Clover
Пепи, интересна статия, минах я с ГП, много цифри много нещо...
Скрит текст:
не може да се копира...

Абе много печеливша им е дизи индустрията Hands Plus1
Мерси за останалото споделено!
А Терзи я засичам в други теми, при нас няма нищо ново...
.............
КСШ си върви добре в Италия

още една снимка с рекламного бебе Blush

.................
От Шоу тв

Кой е този герой?
Кой съм аз?
Когато баща ми почина, семейството ми
го поех аз.
В момент, в който никога не очаквах се
влюбих
За моята любов и моето семейство се
бия

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 15:38 от Airra

# 71
Още една интересна статия за бунта на жените в телевизионните сериали.
Тук се говори за Лейла.

https://episodedergi.com/isyanim-var-dizilerin-baskaldiran-kadin … rer-zeynep-gurer/

Днес ми е ден за статии.😜

# 72
Добро утро, дружки Hug

Айре Heart Eyes Пепи, благодаря ви за всичко споделено! Kiss
Голяма суша бе ... А защо искате чак октомври да дават Айлето ? Thinking На мен ми е страшно скучно без сериала, вие искате още два месеца да тъпеем и да се чудим какво да драскаме тук Smile
Нямам никакво търпение какво ще се случва тепърва.

Поне някоя реклама да ни пуснат , да се разсеем малко, а то и това няма ... МАВИ така се изложиха този път, а ние чакахме съвместна реклама, че и фотосесия с двамата Stuck Out Tongue Closed Eyes
Добре, че поне има какво да си гледам, докато чакам.

Имайте хубав ден! Hug След дъжда през нощта днес при нас се диша.

# 73
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Нашата красива двойка ❤️

Фени, септември ще бъде много, много натоварен за мен, затова предпочитам октомври.
Ако ме питат мен, искам септември "Последно повикване за Истанбул", а от началото на октомври Семейството. Но никой не ме пита.

Сега очаквам в понеделник да пуснат новата реклама на Молфикс. Нали на страницата на детето пишеше скоро, та се надявам. После ще имаме и другата реклама и ще си мине времето.
Серенай все още снима, това е от днес.

Ще трябва и тя малко да си почине.

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 74
Здравейте, момичета!

По едно късно кафе и от мен, с пожелание за приятен и прохладен ден и благодарност за всичко, което публикувате!
     Мислех си, че зная доста неща за Киво, но вие ме изненадвате непрекъснато с нова (за мен) информация, свързана с личния живот и разнообразното сериално присъствие на този ненадминат талант.

Още една интересна статия за бунта на жените в телевизионните сериали.
Тук се говори за Лейла.

https://episodedergi.com/isyanim-var-dizilerin-baskaldiran-kadin … rer-zeynep-gurer/
     Пепи, благодаря ти за линка към статията. Доста ме заинтригува. Скоро не бях попадала на толкова откровен анализ за въздействието на турските сериали върху зрителите. За премълчаните и удобно подминавани теми, за изкуствено режисираните и прекроени  сценарии, с единствената цел да се отклонява вниманието от наболели и шокиращи сцени на насилие и тормоз в семейството. За консервативната патриархална система, която в Турция дори и у съвременните млади семейства е закон и всички трябва сляпо да се подчиняват на по-възрастните. И когато непокорните се разбунтуват срещу този ред и порядки, биват заклеймени като врагове на семейството. 
     Нямам нищо против младите да се вслушват в съветите на по-възрастните, но да бъдат принуждавани да се женят насила, да се подчиняват сляпо на прищевките на родителите си, да следват безотказно наложени патриархални ценности – с това не мога да се съглася.
     И да си кажа честно, не очаквах, че „Семейство” ще има толкова висок рейтинг, но съм безкрайно доволна, че турският зрител започва да „проглежда”, да оценя стойностното, да се замисля за собственото си положение и да преосмисля поведението си.
     Говоря само за турските зрители, защото от тях зависи дали даден сериал ще продължи да се излъчва, или ще потъне в забвение с набързо скалъпен край.
     Ами не искам заради тяхното тесногръдие да се лишавам от стойностни за мен сериали с наситено съдържание и заряд, носещи дълбоки послания и отговор на неудобни въпроси.
     А „Семейство” е сериал, който дълбоко ме развълнува. Шедьовър! Изпипан сценарий, щекотлива тематика, наситени диалози, детайлност и мисъл. И всичко пресъздадено с такава лекота от прекрасно подбран актьорски състав. Стахотно качествено заснемане, музика, светлина и цвят! Какво повече ни трябва?! 
     Очаквам с огромно нетърпение Сезон 2 и продължавам да ви чета с интерес. Нямам време и възможност отново да гледам епизодите, но преговора тук в темата не пропускам.
     Бъдете здрави и щастливи, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт