💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 108

• 39 603
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Особено ми хареса това, което е споделил Къванч как възпитават малкия сладур, това, че не му пазят специално тишина и заспива на рок музика, по същия начин си гледах моите синове на времето, те моите направо си бяха закърмени с тази музика Smile Хареса ми много и това, че му чете книжки преди сън, това също е много важно, браво, Киво! Hands Clap
Сладури Smile

Пепи, много ме радваш с гифчетата си, благодаря! Kiss Да, изглежда, че ще започнем най- късно от всички сериали Worried Серка приключва снимките, Нежат едва наскоро започна да снима, да видим какво ще се случва Thinking
Скрит текст:
Това посещение на Лондон ми е подарък от моите деца за юбилея ми, знаеха, че ми е дългогодишна мечта, която все отлагах и отлагах през годините и решиха, че те трябва да се намесят и ще е точно тази година Smile Големият ми син направи огромна жертва за мен да пътува със самолет, защото има непоносимост към височините и всяко едно такова пътуване му е ужасно неприятно. Той и на върха на Сейт Пол излезе само набързо да снима и се прибра вътре, направо му става лошо от високо. Радвам се, че ви харесват снимките ми! Не, не отидохме специално за изложението в Сотбис, целта ни беше да отида до къщата на Фреди именно на рождения му ден. Ако бях сама, щях да стоя там до вечерта, когато започват да се събират феновете, ама не можех да карам моите хора да се съобразяват с моята лудост Smile, беше доста горещо, времето в Лондон беше изненадващо прекрасно, а ние се бяхме подготвили с дъждобрани, чадъри и обувки за дъжд Stuck Out Tongue Closed Eyes За сметка на това пък видях много по-прекрасни неща от вратата и покрива на къщата му, защото само това се вижда, оградата е висока 4 метра Stuck Out Tongue Closed Eyes Синът ми съжали, че не си е взел дрона, както си мислеше, а ние го разубедихме, за да видим градината, за която също казват, че била нещо изключително,  с малко езерце с японски златни шарани. Е, не успяхме Smile Аз знаех, че Мери разпродава всички вещи на Фреди на търг за благотворителност, феновете я изядоха горката защо го прави след цели 32 години, но явно това е било желанието му, тя спази дословно всичко, което му беше обещала, и до днес не се знае къде е погребан, явно и тази тайна ще умре с нея. Още от 04. 08 гледах в нета какви опашки се вият пред аукционната къща, за да видят хората красивите му вещи, за които се говореше през годините, събирани от всяка точка на света, където са били на турне. Мислех, че всичко вече е приключило, но все пак решихме да отидем да видим какво се случва точно на 05. 09 / РД на Фреди / и за голям късмет се оказа, че сме оцелили последния ден преди търга, на 06. 09 вече половината бяха продадени. Отново имаше много хора, но не сме чакали с часове, влязохме почти веднага. От една страна ми е мъчно, че всичките му красиви неща ще се пръснат по света, от друга, ако не беше този търг, никога нямаше да видя с очите си короната, пелерината, картините, ръкописите, костюмите от различните клипове, сценичните му костюми и най- вече невероятния роял, пренесен от Япония с Боинг. За всички тези красоти само бях чела, защото всеки влизал в къщата му споделяше, че е имал колекции от картини и японска дърворезба за завист на познавачите. Жалко, че Фреди не е искал да се направи музей с тях ... наистина си заслужава да се види всяка една негова вещ, голяма красота е събрал през годините, аз не ви показах и половината. Та така ... изпълних си една от най- големите си мечти, това е важното.Мога да ви предложа обаче няколко снимки от домът му в Монтрьо Smile От нета естествено, нямам идея какво се е случило пък с нея, както и тези от Ню Йорк и Мюнхен.

Сега ако ни пуснат и рекламата на МАВИ наистина по-лесно ще дочакаме нашето Семейство.

Пожелавам ви прекрасен ден, дружки! Hug

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 11:18 от queen_fenka

# 406
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Едно кафе от мен по никое време, но аз чак сега стигнах😂

Фени, благодаря 🤗
Приходи ми се и на мен, така хубаво си разказала. Най-важното е, че си осъществила една своя мечта. И аз имам две -три такива, но пусто мен все към Близкия изток ме влече и е малко по сложно, но нали мечтите са за това , все някога да се сбъднат.
И разбира се Рим и Истанбул, тях ги видях, но искам пак, и пак, и пак.

Видеото на Ана ми даде материал за гифчетата 😍

Стана ми интересно, Коте кои са тези любими музиканти ?

8 серия ме чака 😜😍

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 407
Привет момичета Hug

Благодаря за всичко споделено!! Flowers Hibiscus  Пепи, Фенче Kissing Heart
Не виждам нещо интересно за сега в СМ...
освен, че ЗП започва днес в САЩ
https://twitter.com/dizidoktorucom/status/1701157054595944570

и Серенай, както сте писали почти приключва работата си по сериала за НФ....
да си почине хубаво!

пожелавам  здрава и позитивна седмица...
и още нещо наум/пак свързано с темата/ Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 15:22 от Airra

# 408
Здравейте Благодаря за превода и всичко споделено
В Сен Тропе

https://www.instagram.com/stories/basakdizer/3189590241240888094/

birsenaltuntas

https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1701278934875214111
@birsenaltuntas1
#KıvançTatlıtuğ bu hafta #Hepsiburada’nın yeni reklamı filmi için kamera karşısına geçecek.
Translated from Turkish by
#KıvançTatlıtuğ will be in front of the camera for #Hepsiburada 's new commercial this week.

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 20:02 от dterziiska

# 409
ОО сега пък в Сен Тропе ли са? Wink
дано има готини снимки!

Къванч щял да снима нова реклама тая седмица за Hepsiburada

лека вечер!

# 410
Терзи, Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss
Наш ашкъм здраво се е нашарил гледам, на мен толкова татуси вече ми идват в повече, но щом си му харесват, какво да кажа, негова си работа, ама все пак му се ядосвам вече Stuck Out Tongue Closed Eyes Иначе си е все така готин, де Heart

Тази до него дали е Йозге, на нея ми прилича ? Thinking
Айре Heart Eyes дано ни зарадват с някоя снимка от Сен Тропе! Но, явно няма да стоят дълго, щом се задават нови снимки за реклама тази седмица.
Хей, ама какво стана бре, аз се завърнах, едва ви изчетох, а сега повечето дружки изчезнаха нанякъде Stuck Out Tongue Closed Eyes
Лекинка! Hug

# 411
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за всичко, което сте поместили в темата!!!
Башак и Къванч наистина донесоха много красота!!!
А КуртЕфе е в най-сладкия си период!!!
Особено  се радвам за Башак, че се е навила да се снима.
Нали съм ви казвала, че ако Къванч на мен беше предложил,
дори снимка до него не бих си направила, камоли клип. 
Скоро гледах на един голям концерт.
Изпълнителят слиза при публиката,
на най-прочувствената си песен Ти си моя,
и качва на сцената едно момиче, за да танцуват.
Момичето много добре изглежда и затанцуваха.
Но след минута момичето припадна в ръцете му ...
Така, че нема да рискувам с Къванч,
ако ме покани дори за снимка.

Дружки, извинявайте за отсъствието ми!!!
Обърках, дни, дати, та и празникът не ви честитих.
Извинявам се, но две не виждах, а три съвсем,
та затова само за една снимка на Къванч съм писала. 
Много напрегнати дни бяха за мен.

Скрит текст:
Тръгна мм с кола за при майка си, ... , та грешни навигации,
дълъг път, перипетии, ...,  няма връзка, ..., но пристигна благополучно.
Повече няма да го пускам сам!
А моя милост, след пристигането му,  в стил ЛудотоЛенче
и понеже и времето много добро за тукашните ширини, 
вдигнах къщата за основно претърсване.
Тук няма мазе, няма таван. Всичко е навряно ...
Голямо изхвърляне падна.
И за да ми е уплътнена програмата сложих пак лютеница.
Излязоха две бутикови тумбести бурканчета.
Не съм ги кръщавала, но ще ми е за последно!!!
Пералня и сушилня въртят и в момента.
Дано да издържат симките, че ...  съм до никъде още.
Но трудното мина.

Фенче, много се радвам, че мечтата ти се е сбъднала.
И другите ти да се сбъдват занапред!!!
The Show Must Go On
Както и шоуто в Семейство

Резюме еп. 8 >>>

Преди Аслан и Девин да успеят да се изправят пред истината,
която са научили, те се оказват в болницата след телефонно обаждане.
Лечението на Ямур продължава.
Хюлия научава, че Серхат Корузаде е този, който ѝ е причинил това
и предприема действия, за да защити семейството.
Всички доказателства трябва да бъдат унищожени,
преди Аслан да разбере за Серхат.
Хюлия кара Джихан да ѝ помогне в това отношение.
Аслан разбира, че Серхат е този, който е наранил Ямур.
Нещата са в неуправляема ситуация. За Аслан, който е израснал с принципа
„Пренебрегването на потисничеството е предателство към потиснатите“,
наказанието, което трябва да бъде наложено на Серхат, е ясно.
Девин и Хюлия обаче се изправят срещу Аслан.
Това, което се случва една вечер, когато Девин и Аслан излизат,
за да повдигнат духа на Ямур, предизвиква
голяма конфронтация между Девин и Ямур.
Еко, който вече е сигурен, че нещо се крие от него, тръгва да търси истината.
Хюлия си сътрудничи с Ибо за отвличането на Серхат в чужбина,
а Джихан е принуден да бъде част от това сътрудничество.
Но възможностите, които Хюлия не е взела под внимание,
разстройват всичките ѝ планове.
Освобождаването на Серхат е поставено
на везните на справедливостта на Девин.
Въпросът на Аслан принуждава Девин да вземе решение,
което ще промени съдбата на всички.

Пепи, клипa  със субките го видях. Поздравления!!!
Добре се е получило, но не пишеш как си го направила. 
Не знам  за дълги серии с превод дали YT ще позволи.
А и малко странен ми изглежда този канал P. Maks.
В YT има опция за добавяне на текст за даден клип.
Лесно се качват клипове до 4 минути. 
В
моя канал още от времето на Фатмагюл, имам клипове,
на сцени с превод, които бяха блокирани.
Правила съм много гимнастики, но ...
После за Интикам се изхитрих и ги качих по друг начин.
Като стоп кадри - https://www.youtube.com/watch?v=lzfbeRNf0fc
Иначе свалих си програмата за превод. Опитах няколко пъти,
но има нещо, което не мога да направя.
От лапитата ли е, от настройките ли,  не мога да разбера.
А и тук торентите са забранени, както и много сайтове.
Знаете, че не мога да гледам на турк ру.
Не мога да гледам и клиповете във vbox.
Имам нет, който бързо сваля, но позволява качване
на много малко байтове и мноого бавно. А и къде ще ги качвам ...
Така, че се отказах да се мъча с програмата за субтитри.
Не ставам за тази работа. Извинете!!!

Дружки, за сега толкова, че на два пъти аха да затрия поста.
Лекинка и приятни занимания!!!

# 412

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 23:01 от dterziiska

# 413
Хайде и аз да повторя тези снимка 😍
Терзи, благодаря 😍😍

Пу, пу, пу 🧿🧿🧿 да не му е уроки на Къванч, но направо грее ❤️
Прекрасен е.
Курт Ефе явно не само спи на музика, но и ще го научат от малък много да пътува.

Фени, Башак те чу на момента и ти изпълни желанието 😜

Дива, май, че си права за снимка с Къванч. Сега като помисля... единствено много искам да го видя на живо. Да разбера дали това, което пишат, които са го виждали, че е много по красив е вярно. Макар че, за моя вкус не знам накъде повече може да е.
Ентусиазмът ми за субтитрите много бързо беше попарен. Качих ги в you tube , но се оказа, че става за видеа до 15 Мин. Трябваше да се сетя през лятото, сега вече времето за нищо няма да ми стигне. Освен основната работа ми дадоха и допълнителни занимания, така че единственото, което съм си заделила е Семейството.

Фени, то вече почна основния сезон и предполагам, че част от момичета са започнали да гледат и други сериали. Като гледам голяма част от утвърдените имена се връщат към дизитата и конкуренцията сигурно ще бъде голяма. Това, че Семейството почва последно от сериалите от миналия сезон може да се окаже губещо или да спечели. Каквото и да е си чакам обещаните серии с огромно нетърпение.

Дива, мерси за резюмето на 8 епизод.
Една много наситена със събития серия.
Побоят над Ямур, който задвижи всички събития последвали в следващите серии. Серията, в която видяхме Аслан в пълния му блясък на манипулатор.
Символите с комара и рибите, страхотна написани сцени и диалози от Хакан Бономо и изиграни от Къванч и Серенай.

И в цялата драматичност на събитията хумор поставен на точното място/ ти чесън ли си яла 😂/ , които всеки зрител съм сигурна е запомнил.

Всъщност при това повторно гледане се опитвам да забележа неща, на които преди не съм обръщала внимание. Сега ми направи впечатление, че думите "Игнорирането на жестокостта е предателство към угнетения" първо Джихан ги каза на Хюлия, после Аслан на Хюлия, и след това Аслан на Джихан и така кръга се затвори и всеки разбра намеренията на другия. Отново много ми хареса сближението между братята.

Но пък сега ме гложди дали тези думи ще имат отношение към събитията, които ни предстоят.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 414
Добро утро, дружки! Hug

Терзи, благодаря за последните снимки, невероятен ни е ашкъма! Kiss
В Сен Тропе с приятеля си Ефе Езер

Пепи, благодаря за споделеното! Kiss Получих си желаното, нали ? Smile Ама искам още! И то с цялото семейство! Откакто се роди Курт Ефе не ми стигат снимки само с Киво, сърцето ми е разделено на две вече, както сподели една италианка Smile
Още малко и ще видим какво ще се случва, надявам се това дълго забавяне на снимките да не ни изиграе лоша шега Hands Pray Не се притеснявам от рейтинга, сериалът ни ще си излъчи 30 - те заявени серии, след като сериали с доста нисък рейтинг / сериала на Керем от самото начало си крета с под 2 % рейтинг / продължават да се излъчват само защото се продават добре извън Турция, а нашия четох, че се продава доста успешно навън. Но дано рейтинга ни продължи да е все така висок както беше в 1 сезон / особено в АБ групата / най-вече заради фантастичните ни актьори и екипа на Айле, защото заслужават.
Скрит текст:
На мен не ми беше и хрумвало да посетя Истанбул преди да започна да гледам Киво по телевизията, все на запад ме е теглило Smile Сега наред ми е Италия, само там не съм ходила още. Ходи ми се много в Япония и Китай, ама май ще си остана само с желанието Stuck Out Tongue Closed Eyes Защо да не отидеш в Лондон, само трябва задължително да отидеш с някой, който говори добре английски, иначе няма да се оправиш, особено пък с метрото, над 30 линии са, схемите не са направени разбираемо и е много объркано всичко, щом самите англичани в неделя, когато не работят някои линии слизаха и се качваха и се чудеха къде отива влака, беше си приключение Smile Със сигурност ще ти хареса града, много красиви сгради и много, много забележителности имат, а особено Британския музей на теб много ще ти допадне, но ще ти трябват поне 3 дни, за да видиш събраното там от цял свят.Не очаквах обаче да видя толкова черни шамии, налазили са ги яко, обслужващият персонал по магазините и заведенията е само от индийци ли, пакистанци ли , стори ми се, че англичаните са си направо малцинство. И все пак за такъв мегаполис градът беше неочаквано чист, за разлика от други такива, това ми направи голямо впечатление. Последния път в Истанбул беше ужасно мръсно и претъпкано, нищо общо с това, което видях преди, бях доста разочарована и честно казано не ми се ходи вече там.
Цитат
Приключиха снимките на първи сезон на сериала на Netflix "Who Came, Who Gone“ със Серенай Саръкая в ролята на адвокат Лейла.
Серенай ще си вземе едноседмична ваканция. След това ще има заснемане на реклама за 75-годишнината на AkBank. И след това, на 21 септември, тя ще започне снимките за втория сезон на сериала "Семейство“.
Бирсен Алтунташ

Точно преди една година на 12. 09. 22 г. беше публикувана тази снимка от OGM Pictures. Голямо чакане, а още нищо ... Кога ли ще ги видим най- после ?

Пожелавам ви прекрасен ден, дружки! Hug

# 415

Привет и от мен!! Hug
Благодаря ви за постовете!! Flowers Hibiscus

Пепи,
Цитат
Пу, пу, пу 🧿🧿🧿 да не му е уроки на Къванч, но направо грее ❤️
Прекрасен е.
да!
Почина си и релаксира добре през лятото, сигурно едно от най-щастливите му- с малкото му съкровище и любимата жена Heart
Да са живи и здрави!! 🧿

Знам ги тия/с-во/, с които са във Франция, имаше снимки с тях преди около 3 год, бият ми на снобари, не мисля, че са кой знае какви приятели на КБТ.

Фенче Kissing Heart
и на мен не ми харесва калко се е нашарил с татута- Къванч, ама съм го игнорирала тоя факт.
Да, Серенай започва да снима на 21 септ.
Да видим днес кои сериали ще започнат и как ще им е рейтинга.
общо, тези са обявените за сега

Иска ми се да имаме  добър рейтинг/въпреки късното започване/, но нещо друго ме кара да се чувствам доста тъпо.....DisappointedDisappointed
Последното повикване......... го чакам през ноември Thinking
Цитат
Откакто се роди Курт Ефе не ми стигат снимки само с Киво, сърцето ми е разделено на две вече, както сподели една италианка Smile
и аз така....Wink

Диве, благодаря ти за споделеното!!
размя ме.......Laughing
Цитат
Така, че нема да рискувам с Къванч,
ако ме покани дори за снимка.
а ти почивай, явно доста работа си свършила!

Терзи Hug

от сватбата, с хубаво качество.

Бирсен хвали новия сериал по Фокс, който започва довечера
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1701545061815550131

............................
дано Башак сподели и някой от нейните хора/малък, голям/, освен дрехи......Smirk

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 14:28 от Airra

# 416
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Ммм ... много хубаво кафенце!
Четох, че Фокс са се оляли със сериалите ... да видим кой колко ще продължи. Аз снощи попрегледах с мишката  "Камъкът на желанието" със Салих Бедемджи, ами никак не е лош, но отново голяма драма ... Дано познаеш за Последното повикване, че ми се изчака чакалото вече Grinning
Мило,
Скрит текст:
не се ядосвай, нищо не зависи от нас за съжаление ... Ще си го гледаме кой на руски, кой на английски, пък все някой ден се надявам да разрешим проблема, възможно е да се появи някоя дружка, която знае как става номера със субките Thinking
Диве, зло да те забрави, джанъм, пропуснала съм те сутринта без да искам, а поста ти много ме развесели и хареса, благодаря ти! Kiss Аз също винаги съм искала само да зърна Къванч, не да се снимам с него, не че ще припадна Smile, а защото само ще разваля снимката, че всеки път излизам като идиот, на пръстите на едната ръка се броят снимките, на които се харесвам горе - долу,  хич не ме обича този обектив, бре Stuck Out Tongue Closed Eyes Затова и не обичам да се снимам, а пък до такъв красив човек ще се чувствам още по- зле после като се гледам Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ох, още доста дни чакане ни предстои, а вече съвсем нямам търпение!

# 417
Привет, момичета HugHugHug

Вторник е и аз продължавам да си отбелязвам Семейството . Като гледам точно ще стигнем с преговора за началото на втори сезон.Stuck Out Tongue Winking Eye

Първият фраг.

https://www.youtube.com/watch?v=eOgyu2r_tNk&list=PLDk2DVQuW9PreP … -el7K_bH&index=19

Вторият .

https://www.youtube.com/watch?v=W-h9kvKG2KA&list=PLDk2DVQuW9PreP … -el7K_bH&index=18

Свекървата учи снахата как се защитава семейство Joy

https://www.youtube.com/watch?v=QTcMweyHDgc&list=PLDk2DVQuW9PreP … -el7K_bH&index=17

Тази Хюлия ... какво чудо излезе само.

Айре,  Бирсен за всеки сериал се изказва така , не знам дали го прави наистина , защото мисли така или за да си запазва добри отношения с хората от гилдията. Нямам нищо против сериала, за който се е изказала, възможно е да е наистина така, но просто ми направи впечатление , че тя винаги така представя в началото всеки сериал.

Фени, благодаря, че припомни за "Последно повикване за Истанбул" , ама не го искам като почне "Семейството" Или в началото на октомври , или за 14 февруари да го оставят . По мои сметки там някъде трябва да приключи . Не мога да се раздвоявам    JoyStuck Out Tongue Winking Eye то една пресконференция с няколко видеа ме направи разногледа , а сериал, който толкова много харесвам и филм, който толкова много чакам ще ми дойде в много повече.

Е, ако се случи все някак ще се справя JoyKissing Heart

Хубава вечер HugHugHug

Леле, как забравих🤭

Дългите коси са на място. Много добре са се справили коафьорите с перуката.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 21:16 от pe04

# 418
Фенче Kissing Heart, Пепи Kissing Heart

за всички, които харесват сериала ни и чакат новия сезон Hearts
от Анна

лека вечер!!

# 419
Привет, дружки! Hug

Пепи, Айре Heart Eyes благодаря! Kiss
Айре Heart Eyes отново прекрасен клип от Анна, вдъхновен от наш Аслан! Hands Clap
Пепи, не мога да повярвам, че Серка е с перука, честно! Толкова естествено стои, че аз ще чакам да видя с очите си дали Девин отново ще е с дългата коса и тогава ще повярвам Smile
Този сериал, който стартира снощи - " Див " може да се окаже действително наша конкуренция, турците много си падат по такива истории - попрегледах го, не е лош, само дето вече зная каква е историята, бедното момче, израсло на улицата ще се окаже изгубения син на богатото семейство. Не зная какъв е рейтинга му от снощи, да видим дали в Тотала ще има по-добър рейтинг от Айлето, няма да се учудя изобщо, ако се случи Stuck Out Tongue Closed Eyes
Хубав ден имайте, дружки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт