💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 108

• 39 597
  • 731
  •   1
Отговори
# 420

Привеет!! Hug
Фенче Kissing Heart ти можеш ли да гледаш в турк. ру?
на мен ми излизат черни екрани на сериалите Angry
рейта на новия, не е зле

Също погледнах Камък на желанието, хареса ми, ако ми дойде муза може и да го загледам.

Пепи, благодаря за споделеното!
И аз не мога да повярвам, че Серка  е била с перука...
Цитат
за "Последно повикване за Истанбул" , ама не го искам като почне "Семейството"
според мен ще се застъпят.....

от сватбата, не сме го гледали това клипче, нашия нещо се майтапи
https://twitter.com/gazetedamga/status/1701900201240187117

хубава сряда!!

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 13:17 от Airra

# 421
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Водя ви един сладкиш 😍

# 422
Пепи, мерси за новата снимка с русото ни сладурче Heart Exl
кога ли ще почнат да му показват лицето?

нищо ново днес...

приятна вечер!!

# 423
Айре, ето това излезе в ИГ със спойлерите.

Първият епизод ще се казва "Ловци на слонове".
Има разказани две легенди за това как се опитомяват диви слонове и за самите ловци.
Ще ме извините, но днес не съм във форма кръвното ми е много ниско и няма да мога да ги препиша. Утре ако всичко е наред ще ги кача.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 424
Пепи, благодаря ти за малкия сладурко и споделеното! Kiss Не видях спойлери ВК, а ТТ нямам. Пожелавам ти утре да си добре! Flowers Four Leaf Clover
Айре Heart Eyes е, и днес си имаме поне снимка на русокоско, не сме съвсем капо. Не зная до кога ще крият лицето му, след като вече всички го видяха Thinking Ама те си знаят.
Аз мога да гледам в Турк. ру Thinking Рейтинга на Дивия не е нищо особено, да видим 2 серия как ще е . Ам то май никой не е с висок, да видим Рибарчето в петък как ще е.
Аз попаднах на този превод за рекламата ХепсиБурада, може и да сте я превеждали, но не съм видяла :
Цитат
- Премахнато! Какво става, приятели?
- О, вече има доставка, чудесно.
- Както знаете, думата hepsiburada (което означава обещание за бърза доставка)
- Премахнато! Какво се случва отново приятелю?
- Ами ...
- Извинете, учителю (уважително обръщение). Братле, всъщност вие не забравяте нищо, наистина, моето възхищение.
- Държим на думата си, учителю. Аз ще тръгвам тогава.
- Лек път!
- Еха ...
- Отново донесе обещаното, нали?
- ХепсиБурада държи на думата си.
- Еха, да, както виждам, държиш го здраво. И можеш да задържиш това за себе си.
ХепсиБурада държи на думата си, а аз се придържам към ХепсиБурада.

Както каза Къванч Татлъту - Ние винаги и навсякъде държим на думата си, въпреки най-трудните препятствия!
Утре на вашата врата.
Възстановяване на сумата у вас на вратата.
Оригинален продукт.
Нашата дума - е здрава дума!

Хубава вечер, дружки! Hug

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 22:58 от queen_fenka

# 425
Преспах и вече съм по добре, така че намерих статия за слоновете. Най- накрая е легендата за опитомяването на слона.

https://hralupata.com/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D0% … 0%B4%D0%B8%D1%8F/

Може да се поразсъждава доста по темата.
Ако се вземе предвид Джихан, а ловеца да е Иляс, направо си става цял сценарии. Но може да се разсъждава и в посока Джихан - Хюлия.
Напълно отхвърлям идеята да е свързано с Девин и Аслан.

Да видим каква загадка ни е подготвил Хакан Бономо 🤔

Лека 🤗🤗🤗

# 426
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за новостите, преводите и реакциите!!!
Дръжте се и бъдете здрави!!!
Много тихо тук. Да не би да правите лютеница.
Питам за една приятелка.
Дано докато пиша някой сложи кафето.
К'во става сега? - Започна новия сезон.
Но като не гледам много дизита, не ме вълнува кое, кога, ...
Семейство е заковано, но Присъда не го чакам с нетърпение.
Фара твърдо отпада от програмата ми,
а Шербета отпадна доста преди това.
Изгледах първи епизод на Камък ... Няма да го продължа.
А и другите нови не ме впечатляват.
От Нетфликсовите може да продължа Клуб, но ...
Малко в повече ми идва Салих Б.  напоследък.
Нещо много капризна съм станала ...
А!, трябва да добавя наградата за КСШ от Венеция.
Ако някой има линк, ще ми свърши работа.

Чакам Последното ... и понеже е последно, мисля, че ще е декември.
И понеже и заглавието си стои на английски Last Call for Istanbul,
и в каста са все международни имена, та си мисля,
че Берен и Къванч ще го карат повечето на английски.

Ама няма начин да не е на английски >>>
"Ню Йорк, любов и втори шанс...
Серин, чийто багаж е взет от друг пътник,
се сблъсква с Мехмет на международното летище JFK в Ню Йорк.
Двамата непознати, в търсене на изчезналия багаж,
се впускат в изследване на любовта, брака и лоялността в Ню Йорк."
imdb

Приятни занимания дружки!!!

# 427
Привет, дружки! Hug Честит празник! Flowers Bouquet

Пепи, благодаря за статията! Kiss Сигурна съм, че Хакан Бономо знае какво прави, при него няма нищо излишно и ще е много интересно това, което ни е замислил.
Една непоказвана до сега снимка от КГ мернах във фейса

Харесах си и този колаж с двамата неразделни приятели Heart

Диве, ами тихо е, особено откакто аз се завърнах Smile Ама така ще е още малко, Семейство отново ще върне дружките, които сега са загледали друго. Аз също не мисля да гледам никой друг сериал, направих само леко проучване Smile Клуб най-вероятно ще го гледам, хареса ми 1 сезон. Все до края на годината ще ни дадат Последното повикване, то не остана много до края на годината. Пепи си мечтае за 14 .02, но е заявен да се излъчи тази година. На мен не ми пречи да е по време на Семейството, мултифункционална съм като Наполеон, така казват близките ми Stuck Out Tongue Closed Eyes Не мога обаче да ти помогна с линк за наградите на КСШ във Венеция.
Дано скоро ни засипят с новинки от всякакъв род. Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

# 428
Честит Кръстовден! Hug

Пепи, надявам се, че си добре!
за слоновете, интересна статия!

има и статия на турски....
https://www.sha.com.tr/amp/fil-ile-avcilar/23485/
превод с ГП
Скрит текст:
За да уловят живи слонове и да ги използват за целите си, ловците на слонове първо изкопават дупка и я покриват, за да скрият дупката. Когато слонът падне в ямата, той остава гладен с дни, но това не е достатъчно.От време на време идва зъл човек, облечен в черно, който бие слона с пръчка и го измъчва по различни начини. Тогава мъж, облечен в бяло, показва, че е дошъл, като се е скрил от черния човек, гали слона и му дава храна. Като прави това отново и отново, черният човек става враг на слона, а белият става негов приятел. И един ден белият човек напълни ръба на ямата с пръст, построи хълмист път и помогна на слона да излезе от кладенеца.

Когато слонът излиза от ямата, той не изоставя добрия човек, който го е спасил оттам. Сега той е станал роб на този човек, който му донесе храна, построи пътека в ямата и го спаси от нея, и когото той смяташе за добър. Където и да отиде, той ще го следва и каквото и да прави той и слонът ще го прави. Мъжът в бели дрехи вече е господаря на слона.

Слонът разпознава лош човек в черни дрехи и добър човек в бели дрехи и познава само тези двама мъже. Той не знае кой е истинският собственик.
Има два факта, които той никога няма да разбере:

Едната е, че двамата мъже всъщност са по-лоши един от друг; Другото е, че и двамата работят за трети, по-лош човек...

Платон е казал, че най-голямата несправедливост е да не си справедлив, а да изглеждаш справедлив и той е абсолютно прав...
Най-красивото нещо в живота е да живееш без да нараняваш никое живо същество...

Диве,
заповядай източник за наградата
https://www.napolimagazine.com/cultura-gossip/articolo/cinema-ve … ell-edizione-2023
И аз не се вълнувам много от нови сериали, пък като няма вече и преводи....Disappointed
За декември по НФ-май се чака филма с Чаатай- Джентълмен.

Фенче Kissing Heart, не мисля, че тишината в темата е свързана с твоето завръщане Wink
просто така се получи- кой зает, на кой не му се пише.
не сме слагали превод на рекламата, мерси. Hands Plus1

Хубав ден!!

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 13:29 от Airra

# 429
Айре Heart Eyes споко, аз само се пошегувах, не вярвам да преча на някого Grinning
Цитат
не мисля, че тишината в темата е свързана с твоето завръщане Wink
Знам, че повечето дружки започнаха вече работа, заети са с малки деца, внуци и др. проблеми, не са Свобода Бъчварова като мен Smile На други пък просто не им се пише, защото няма и какво, свързано с това, което единствено ги вълнува - сериала ни, Котето изгледа всички серии и се изпари, ама се надявам с 2 сезон да се завърне и тя с другите. Докато ние с теб, Дивето и Пепи сме друга бира - ултраси Stuck Out Tongue Closed Eyes
Винаги намираме какво да си споделим за ашкъма, вълнува ни всичко около него, а не само последния му проект. За мен, а вярвам и за вас, най- любимия и интересен негов сериал е този  Heart

Благодаря за статията! Kiss Интересна е, да видим само какво има предвид Хакан свързано със слоновете да ни предложи Thinking
Браво, че си намерила и линка за наградите! Hands Clap
Ааа, не е честно Нетфликс да излъчат толкова скоро Джентълмена с Чаго, съвсем скоро излъчиха негов сериал, няма пък само него да гледаме, я Не, че съм го и гледала де Милиони зрители чакат тази двойка цяла година, първо ще излъчат тях!

Много сладка снимка на Серенайка Heart

# 430
Здравейте прекрасни момичета. 🍀

С тези прекрасни кадри 💕

Благодаря ви за всичко споделено и в очакване на новия сезон... 🌼

# 431
Здравейте Благодоря за споделеното
Пепи оправяй се,че Вашата професия е много трудна и отговорна

# 432
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Днес вече съм наред. Ми то за две седмици,три обучения сигурно затова ми беше зле вчера 😂😂😂 В неделя още едно 😜 А както казвам това лято го карах на икономичен режим и сега ми дойде повече.

Нищо не съм загледала и нямам намерение. Чакам си Къванч със Семейството и Последно повикване за Истанбул. То вярно, че без Къванч и Берен всички други актьори, които са посочени в IBDM не са турци, но се сещам, че Сена Кара беше посочена от Бирсен като психолог във филма.
Днес излезе предварителен преглед за месец октомври, но има посочен един турски сериал. По принцип около 20 число излиза пълния списък, но съм сигурена, че всички много бързо ще разберат , когато това стане.
Ако не ме лъже паметта филма го приключиха миналата година през октомври, така че ако се спазва неписаното правило на Нетфликс след година, година и два три месеца ще го пуснат.
Фени, то няма проблем да ги гледам едновременно и Семейство и Последно повикване за Истанбул, но удоволствието ще е по- голямо да е едно след друго.

Айре, благодаря за превода на статията.
Интересни хипотези могат да се развият на тази база. Но общо взето Хакан Бономо умее добре да ни изненадва, така че очаквам неочакваното. Поне вече знаем, че Серенай вчера приключи със снимките.
Чудя се дали този понеделник или другия ще пуснат рекламата на Мави 🤔 Лично аз залагам на 18 септември да ни изненадат.
Другата да направят нов плакат и да почват снимките, че последни останахме.

Мира, благодаря за тази красота, която си донесла.
Направо са си произведения на изкуството.

Много, много ми харесват 😍

Терзи, благодаря 😍

И послучай утрешния ден, Къванч като студент последна година 😊😘

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 433
Добро утро, дружки! Hug

Честит първи учебен ден на 15 септември! На добър час през новата учебна година на всички колеги, студенти, ученици и родители! Здрава, спокойна и успешна да бъде! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose

Пепи, радвам се, че вече си добре! Kiss Грижи се за себе си, тя работата няма свършване, особено вашата тепърва започва ... Вдъхновение и сили ти пожелавам!
Мире, Терзи Kiss
Ето, че започнаха да се появяват новинки за сериала ни :
Цитат
Следващата седмица, около 19 септември, е планирано да започнат снимките на новия сезон на гледания с голям интерес сериал "Семейство“.

Вторият сезон ще започне с откриването на яхтеното пристанище на сем. Сойкан с временен скок от 2 месеца.

В сериала, където започва голям сблъсък между Аслан и Джихан, ще се появи нов герой. Адвокатът на Девин, Серап Вурал, ще има връзка с Джихан. Говори се, че Селин Шекерджи се явява като кандидат за ролята.

Бирсен Алтунташ

Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 434
Добър ден, лейдис!
Пожелавам успешен първи учебен ден на всички деца, родители, баби и най-вече учители!

Нямам, с какво да се включвам, но ви чета с огромно удоволствие. Спрях аз на 5ти епизод, защото от там започва сериозната драма и ще чакам втори сезон.
В едина арабски профил ми попадна информация, че ще има скок във времето от 2 месеца, ще има нов персонаж-адвокатка на Девин, която ще има връзка с Джихан. За ролята спрягат тази актриса

Случайно да сте прочели нещо по темата?

Пожелавам ви лек и успешен ден!

Докато публикувам и Фени се е включила. Явно информацията е истина. Интересен избор на актриса. Гледала съм я в два сериала за съвсем кратко, в единия играеше точно адвокатка на баш мафиози, но някак не мога да си я представя в този екип. Да видим.

Общи условия

Активация на акаунт