Любители на котки - Тема 185

• 34 584
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Как се тества коте за коронавирус? Притесних се Sad нещо много мрънка писанко напоследък...
Стана вече студено сутрин в 7. Как ще ме пусне да ходя на йога...

# 316
  • Бургас
Абе и аз се притесних.
Харо нали скоро имаше кървава диария, слуз...
Засега му мина.
Малката е добре.

# 317
Има бързи тестове за антитела. Имало и някакви фалшиви уж антигенни, китайски, които някои ветове предлагали, и не се препоръчват. Трябва да е за антитела теста, не антигенен.

# 318
В търсене съм на хотел за котки в София. Ще пътуваме за 9 дни и не искам да я оставяме сама вкъщи. Имате ли препоръки?

# 319
  • София
В търсене съм на хотел за котки в София. Ще пътуваме за 9 дни и не искам да я оставяме сама вкъщи. Имате ли препоръки?
Бяха ми похвалили този в Ринг мол. Ако искаш поразпитай.

# 320
В голяма дилема съм дали да взема котето с нас за 9 дни, дали да го оставя на хотел или вкъщи. Ако е вкъщи ще идват да го наглеждат през два три дни. Чувала съм че им е най-добре у дома, но знам че
ще се притеснявам за него през цялото време …

# 321
  • София
Поставете камери и така ще може да виждате какво става.

# 322
Взехме камера, инсталирана е. И все пак се замислям дали да не вземем котето с нас. Пътували ли сте с коте ? Запазените хотели са pet friendly, и се замислям дали няма да е най-удачно да е с нас…

# 323
Втора година е с нас. Миналата не преценихме, че на първа линия  море шумът в неговите уши, ще е страшен грохот. Котето съответно избяга още първия ден - шмугна се навън. Намерихме си го, прибрахме го. Сега е втори път. Към момента е спокойно. Спи си по цял ден.

# 324
Аз бих си взимала коте при всяко пътуване, стига самият път да не му причини повече стрес. Много зависи ит характера. Преди го оставях при сестра ми - уж се галва, похапва, но прави идиопатичен цистит, спира да пишка... по-добре му е вкъщи - малко самотно, но в свои води. До седмица издържа, на робот с таймер да му слага гранулки. С всяко следващо пътуване е все по-спокоен, като се прибирам.

# 325
  • София
Всяко коте е различно. Някои обичат да пътуват и не им пука, че са на чуждо място. Други не понасят пътуването и им става лошо, трети се побъркват от непознатото място, а има такива, за които е най-добре да си стоят вкъщи и да не им се причинява стрес. За моите знам, че е най-добре да идва човек. Котката на дъщеря ми предпочита да е с хора, макар и на чуждо място.

# 326
Лошото е че ще е за първи път и представа си нямам какво да очаквам, не знам кое ще бъде по-добре за него. 9 дни не е малко време , а пътуването е много - над 4000 км…..

# 327
  • София
Лошото е че ще е за първи път и представа си нямам какво да очаквам, не знам кое ще бъде по-добре за него. 9 дни не е малко време , а пътуването е много - над 4000 км…..
При ходене до ветеринаря как се държи?

Направете си автомобилна разходка в София, отидете на гости у приятели и ще разберете дали се страхува от возенето и дали се шашка от чуждото място. Simple Smile Ако котето е малко, обикновено не се шашка, а любопитството надделява. Simple Smile

# 328
  • София
В този случай бих си го оставила вкъщи на познато място и да идва човек да го храни и чисти. Мярка платена услуга наскоро да идва човек в твоят дом, да храни котката, да чисти и ако позволява да си по играе с нея. На котешки хотел няма да и обръщат особено внимание, а стреса от новото място ще го има.
Ако беше по кратък пътя аз съм за взимането на котките, но моите и трите имат опит и са ок да пътуват, но надали чак толкова.

# 329
Не съм ползвала никога котешки хотел, то на нас хората така ни звучи, но реално сигурно на котетата им е като приют Sad а пък 4000км, най-малкото в пътническата кабина ще е много притеснено коте, а за багажно изобщо не си и помисляйте... Най-добре да намерите някой да го наглежда веднъж на ден вкъщи

Общи условия

Активация на акаунт