Любители на котки - Тема 185

• 33 771
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • Крайбрежен район
Рожденичка е Мария, майката на Харко Stuck Out Tongue Winking Eye

Аааа честит рожден ден на харковата мама тогава! Да бъде здрава и много да го слуша. SmileAnimal Paw PrintsCake

# 601
Вашите котки позволяват ли да затворите врата? А се пробвам и Ади започва с арията на Мяу и положението е супер драматично:joy:

# 602
Kitty, Urinovet са капсулите.

Миме, ти под прикритие си рожденичка, а? Много здрава да си! Другото си го имаш. Simple Smile

# 603
Честито на празнуващите котета и стопани вчера! Бъдете здрави и пълни с любов! Heart
Още един ден с много емоции, 2 шепи любов, така промениха ежедневието ни, уникално е!
Вчера кака за пръв път от както Лина е в къщи извади да посвири на китара. Бях в кухнята и си казах я да ги видя двете бамбини какво правят и ми беше интересно да видя на Лина ще се хареса ли да й (пфу нямам ударено и на таблета) свирят класика. Отивам, няма коте, питам кака, казва тук беше и викаме ние търсим, не е излизала от хола, казвам на дечко скрила се е и то къде?... зад дивана, чудо как се навират в такива тясни пространства? Извадих я, погушках я и я сложих до китарата. Взе да я души, качи се върху нея, пипна струните, успокои се и после кака като засвири леле,  такъв влюбен поглед, замърка и заспа. Та се обяснявах на кака как всяко ново нещо трябва да го опознае. Иначе вчера беше много игрива, чак умори кака та ми казва "маме, поговори й малко ти я хипнотизираш" Blush Не знам аз нея или тя нас, но усещането за всички ни явно е уникално! Heart

# 604
# 605
Ред, кажи че нямаш алергия към котки! Нали?!

Бъди здрава и да останат в миналото всички дискомфорти!

# 606
Благодаря,Шарлот!
Уж днес трябваше да излязат резултатите,но няма още нищо.

# 607
  • Бургас
Много си го обичам това момченце.
И е взаимно.

# 608
  • Крайбрежен район
Е то как да не го обича човек това бяло зайче с розово носле? Heart Eyes Аз не мога да му се нагледам.

# 609
Белка я няма, нещо й се е случило. Тя си стоеше в двора и в съседния двор понякога. Така се надявах да усети, че сме се прибрали и да си дойде. Cry

# 610
Белка кастрирана ли е?

# 611
Така добре ли е?

Ама добре ли го направих?

Феликс пак се подвизава.
Тя обича да е на високо та и купички на шкаф й сложихме. Във всяка стая имат купи с храна и вода,  но си имат любими.
Слагала съм две купи в основната стая. Рядко ядат заедно. Обикновено яде първо тя, той дояжда.

И са възпитани като джентълмени. Просят храна като стана и си пия кафето или като се прибера. Дали тя ще мяука или ще ми се търкат в краката - аз трябва да дам. Идва единия, давам, идва и другия - давам. Поне са лесни - тя яде определени видове суха и рядко пауч ама да е Шеба. Той е на паучове ама обира соса и хапва малко. Дояжда си със суха.
Нейно величество е над 6 кг, а принца - над 5.

И двамата зариват ядене. Случвало се е да се прибера, да сипа в двете основни стаи. Всеки яде в неговата и зарива. После проверяват в другата и пак зариват.
За сменена тоалетна - бентонит, с две са, битката е кой да е първи и да зарива. Особено той много обича да си рови.

Вашите имат ли навика да зариват или само на мен ми се паднаха такива?

# 612
Сина зарива та пушек се вдига. Чак и на водата понякога се строява да я зарива.

# 613
# 614
  • София
Честито на всички празнуващи.

Стискам палци Белка да се появи.

Лусия, май 2008ма е моят тийн.
Кака му е 2001ва.

На морето сме. Щерката праща снимки.
Каза, че Оникс плакал гръмогласно в тоалетната. Казах ако продължава да го води на лекар.
И Аш ревал, "съдира си гърлото защото ви няма".
Та снощи в 3:30 си говорих с децата по вайбър 😂

Общи условия

Активация на акаунт