🧟 The Walking Dead Universe: BG-Mamma Loves Zombies - тема 26 🧟

• 30 667
  • 736
  •   1
Отговори
# 720

Копиране на нашия сериал - зомби апокалипсис, воюващи помежду си общности, декорите са 1:1. Само като им видях смешните зомбита, се отказах Simple Smile

# 721
Хората не са ми красиви, т. е. не ги усещам живи, само омърляни. Дано греша заради трейлъра.

# 722
Ще видим. Абе нали зомбяци ще има, дано да има някакво ниво все пак.

# 723
  • София
Какво да чакаме от любимата ни Вселена през 2026 г.

More Tales from the Walking Dead - все още няма информация колко епизода ще са и дали изобщо премиерата ще е през 2026 или 2027 г.
https://walkingdead.fandom.com/wiki/More_Tales_from_the_TWDU

Daryl Dixon - последен 4 сезон (8 епизода) (няма дата) - сериалът е в пост продукция.
https://www.imdb.com/title/tt13062500/

Dead City - сезон 3 - може и да не е през 2026 г. Няма надеждна информация. В момента се снима.
https://www.imdb.com/title/tt18546730/

# 724
Супер, мерси Дяволо.

# 725
  • София
Най-важното нещо обаче е да получим така чаканият финал на историята с нашите герои.
Така чаканото финално обединение на всички или в най-лошия случай поне да видим още веднъж Рик и Деръл заедно. Simple Smile
Но само слухове са това. Ще има ли нов сериал или филм за кино, какво мислят и т.н. е мистерия.

# 726
Ох, два епизода са ми много тежки, много. Добри, но тежки.
Смъртта на Ейбрахам и Глен и епизода с набучените глави на коловете.

# 727
Да, такава безнадеждност лъхаше от тези два епизода.
За мен най-шокиращ беше епизодът в Терминус, дето убиваха хората, за да ги ядат. Така ми се е запечатало в главата. Не толкова самата екзекуция, но безгрижните разговори между терминусджиите, докато убиваха хората един по един. Брррр!

# 728
О да, вярно.
Това също беше брутален епизод, но никой от нашите не загина.
Стана ми мъчно за онова момче, русото. Където преди това с едно момиче беше и почти щяха в затвора да отиде.
Не че щеше да оцелее и там.

# 729
  • София
На мен най-тежък ми е епизодът, в който умря Бет!
Малко след него този с Глен и почти наравно този, в който убиха Хършил.

# 730
  • София
Знаете на мен най-тежкият момент ми беше, когато Хършел а.к.а. Дядо Коледа умря.
Тогава направо изтръгнаха всичко детско у мен. Той ми беше много, много любим персонаж.

Много ме е яд и за Бет. Много.

За Глен ясно. Очаквах го. Но Ейбрахам трудно преглътнах.

Но най-безумната и безсмислена смърт беше тази на Карл - тя общо взето и съсипа до голяма степен сериала, защото Андрю се разсърди, отделно и феновете, които след смъртта на Карл масово се отдръпнаха.

# 731
За мен беше категорично S7E1 - Глен и Ейбрахам. От лятото досега не знам колко пъти съм превъртала сериала  - върви като фон по НВО - като стигне финала пак се връща на сезон 1, епизод 1, и винаги, ама винаги като стигне до този епизод спирам и пускам следващия.
Карл не ми беше любимец, та него го преглътнах бързо и лесно. Тайрийз ми беше другият непрежалим. Накрая си поплаках и за Розита, но по-скоро аз, майка на три момиченца, съпреживявах нейната майчина болка - всички спят, а тя не спира да гледа, милва и гушка Коко,  знаейки, че часовете им са преброени. Няма по-голяма мъка за една майка, знаейки, че най-милото й ще порасне без реален спомен от нея.
Всички чакаме с нетърпение някаква финална среща.

# 732
  • София
На мен ми е много трудно да напиша коя смърт най-много ми е въздействала, но 1 и 2 място са категорично:
1. Хършел
2. Бет

А и не ги очаквах, не бях изобщо подготвен...

Нататък става сложно вече
Може би:
3. Карл
4. Росита (знаете, тя ми беше най-любимият женски персонаж след Бет)
5. Ейбрахам

# 733
Да, смъртта на Карл си беше най-тъпото нещо в сериала.
После "смъртта" на Рик.
Въобще много се оляха.
Дали ще видим триото заедно, някакъв финал. Съмнявам се много, но нали знаете, надежда има.
Скоро ще си почвам комикса аз.
Мисля първо Сило да си прочета и после Ходещите. То скоро май ще излиза последната част на комикса, нали Дяволо.

# 734
  • София
Точно така.

Аз сега чета Силоз и много ми харесва. Simple Smile
И ме е яд, че From го няма като роман, но там си е оригинален сценарий.

''Смъртта'' на Рик беше голяма мистерия. Спомням си как всички фенове търсеха улики за митичното СРМ. Какви ли не теории имаше, а накрая Рик и Мишон им разказаха играта за 6 епизода...
Скот Гимпъл най-безсрамно лъжеше, че ни чакат филми, нови стартове, грандиозни кросовъри и накрая какво? Нищо.
Макар че и ковид-19 до голяма степен парира всичко за 2 г. и после беше много трудно...

Общи условия

Активация на акаунт