Случаят „Дебора“

• 281 580
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 4 305
Не е разведен. Дебора беше казала, че щял да ѝ показва някакъв документ за развода. Ама обещанието не е като изпълнението. Нищо не ѝ е показал. Чисто баламосване.
Много хора се възмущаваха как можела да ходи с женен мъж, но той просто ѝ е казал, че е разведен и тя му е гласувала доверие т.е. повярвала е, че е така.

Търси се само вода от 20 кладенеца... и да е ходила с женен мъж какво от това, нима 17-18 годишните нямат право на грешки в любовта? И пак тя виновна разбира се, а не жененият мизерник с малко дете, дето не може да си закопчее ципа на дънките и кисне по чалготеките, сякаш няма нормална работа в Стара Загора.
Все да се обвини жертвата у нас... особено пък ако е жена, пиши я най-голямата грешница в християнския свят.

# 4 306
И особено ако е красива жена.

# 4 307
lowkeyyy, Така е, но повечето хора въобще не се замислят защо-кое-как, животът е шарен-пъстър и не винаги върви в обичайното русло, безгрешни хора няма. Нищо, че някои си мислят, че са напълно безгрешни. Аз се отказах да споря с псевдоморалистите във фейсбук - хейта там масово се лее за тази снимка с Дебора и коафьора. Бил ѝ новото гадже, е па що толкоз рано. Ако не е новия, щял да стане 100%. Друг вариант няма. Но дори не са си направили труда да разберат за какво иде реч. История по картинка е по-лесно да се съчини, нищо че няма и нищо общо с действителността, и накрая излиза пак виновна, че дори се снима с някой, който ѝ е направил прическата.
Дебора си е красива и с къса коса. Радва ме, че не се е затворила между четирите стени вкъщи, а полека-лека излиза и се връща към живота. Вярвам, че ще се възстанови, само ѝ трябва време.

# 4 308
Прическата на Дебора ѝ стой много чаровно Simple Smile Прекрасна е усмихната!

Искрено се надявам психическата подкрепа към нея да продължава! Според мен силата, която ѝ дават хората, я окрилява в тези тежки времена.

# 4 309
  • Beyond the stars
Постригване с ново ниво - разходка да те видят хората. Гади ми се Close

https://dariknews.bg/amp/regioni/veliko-tyrnovo/povdignaha-tri-o … -svishtov-2359614

# 4 310
  • Glasgow
Четох вчера за този случай, в национална медия, и дори бяха споменали къде е настанена жената временно. Тези детайли не трябва ли да са конфиденциални...

# 4 311
  • София

https://dariknews.bg/amp/regioni/veliko-tyrnovo/povdignaha-tri-o … -svishtov-2359614
Този материал е за темата "Журналистически дефицити". Колко мъже има в тази история?

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 16:51 от Cuckoo

# 4 312
Четох вчера за този случай, в национална медия, и дори бяха споменали къде е настанена жената временно. Тези детайли не трябва ли да са конфиденциални...
Не, българските медии работят на принципа, че народът трябва да е информиран.

# 4 313

Той разбира се, че не се смята за виновен.
Такива не знам какви наказания заслужават, но трябва да са изключително строги с превентивен ефект така, че да не са в състояние да наранят и муха занапред.
Най-малкото е, че трябва да има публичен регистър с имената плюс снимка на всички мъже, извършили такива зверства, за да знаят жените с какъв се събират. Осъдени и неосъдени.

# 4 314
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Той разбира се, че не се смята за виновен.
Такива не знам какви наказания заслужават, но трябва да са изключително строги с превентивен ефект така, че да не са в състояние да наранят и муха занапред.
Най-малкото е, че трябва да има публичен регистър с имената плюс снимка на всички мъже, извършили такива зверства, за да знаят жените с какъв се събират. Осъдени и неосъдени.
Правозащитните организации ще ревнат, със сигурност...
Ще е заклеймяващо и дискриминиращо, щото видиш ли горканчо той сгрешил, но повече няма да прави така.

# 4 315
Дебора говори по Нова тв в момента.

# 4 316
И какво каза, че пропуснах?

# 4 317
Гледах. Нула емоция, празен поглед. Confused Дано се справи!

# 4 318
  • София /Абсурдистан
И какво каза, че пропуснах?
Каза, че няма съмнение, че е същото двуного, което арестуваха, абсолютно сигурна е. Той и е казал, че е разведен. Също и, че е заспивала докато са я шили и не е усетила болка. Нормално, тя е била в тежък шок. Каза, че се страхува.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 21:19 от The Iron Lady

# 4 319
Колко са различни коментарите тук в сравнение с тези във фейса... Там направо я проклинат - била лъжела, имало разминавания в изказванията, вероятно и този не я е нападнал...

Общи условия

Активация на акаунт