Случаят „Дебора“

• 280 833
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 5 250
И аз искам да се изключа от темата, но не ми се получава.

# 5 251
Дала съм скрийншот.

# 5 252
Не става.

# 5 253
  • София
Трябва да се направи от компютър.

# 5 254
Ясно. Благодаря!

# 5 255
Поредната "Дебора" от трамвая днес. И поредният подстрекател към насилие в  лицето на dir.bg

Трият се масово възмутени реплики в отговор на долния коментар, а самият коментар не:

2025-03-03 18:12:50
Сандо (нерегистриран)
Все пак жертвата е жена, не мъж, не куче или друго животно, а жена, което означава, че престъпление няма. Жената не е човек, нито пък животно, а нещо много по лошо, за какво престъпление говорим тогава? Ако стъпчете хлебарка, това престъпление ли е?

Прокуратурата ще се самосезира ли, или ще си затвори очите?
С право хората си подозират, че този работи като модератор там. А ако не, има психоблизнак там.

# 5 256
Ох, и тук ли си го писал.
Ами ок, но къде пише, че е домашно насилие.
В трамвая е извършено.
Остава освен да се докаже, че са двойка и това е отмъщение.
Коментара е покъртителен, но е ужасно, че не е изтрит.
И къде е този коментар, не откривам такъв.

# 5 257
  • Deutschland/HE
Според в-к Сега: Жертвата и нападателят доскоро са били семейство, имат две деца, научи "Сега" от държавното обвинение.

# 5 258
Благодаря.
Явно не всички новинарски сайтове са си ъпдейтнали инфото.

И коментарите видях. Имаше и още по-гнусни.
И си седят.

# 5 259
  • Deutschland/HE
И аз отидох да прочета коментарите под двете статии в дир.бг и съм потресена. Не знам там има ли изобщо модерация.

# 5 260
За съжаление, коментарът още си е там. Под една от двете статии по темата.
Имат модерация, да. Трият се безобидни коментари, тези си седят. Да позная ли защо - защото част от модераторите в дир-а млатят жените си.

Тези имат и две деца, ужас. Толкова злоба, че е готов да лиши децата си от майка. Нека им е гадно и на тях, нека и децата ми са нещастни...не знам, така ли разсъждават. Не мога да го разбера.

# 5 261
Както писах по-напред, че влачейки делото Георги може да си излежи присъдата предварително в ареста и ако я надлежни, може да поиска обезщетение, така и стана- поискал е 50 000 обезщетение. Още малко, ако го подържат, може и повече да поиска.

# 5 262
  • София /Абсурдистан
Направо не знам от къде се вземат такива диви селяци, които млатят наред. Какви родители имат и как са възпитали синовете си. Разводите в БГ не са забранени, на който не му харесва, да си намери друга и не е нужно да пребива и да издевателства над по-слаби.

# 5 263
В интернет ми попадна статия, че Дебора била хваната да шофира пияна. Това нарязаната Дебора ли е или има и друга певица с нейното име?
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Sled-piyanskite-izcepki-Dimo-Aleksiev-i-Debora-se-izpravyat-pred-suda-2473702

# 5 264
Друга е.

Общи условия

Активация на акаунт