Случаят „Дебора“

• 281 479
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 1 185
Аз отивам към протеста.
Безобразието трябва да спре!

# 1 186
# 1 187
Аз отивам към протеста.
И аз отивам и сме общо 6 души, този път всичките сме омерзени до кости. България гори буквално, кипна ни на всички. Дори на малки градове като Царево и Троян, които рядко правят протести.

# 1 188
Mamma Suzanna: не пробацията не е основание. Основанията са : 1 обосновано предположение, че обвиняемият е извършил престъпление, което се наказва с лишаване от свобода или друго по-тежко наказание 2. доказателствата по делото сочат, че съществува реална опасност обвиняемият да се укрие или да извърши престъпление.

# 1 189
Леко телесно увреждане не е ли ако се сбиеш с някой на пътя? Този е влязъл почти взлом у тях, маскиран и подготвен с инструментариум за мъчения, ако правилно съм разбрала. Значи всеки нападател, който нахълта в дома ми и не ме убие или лиши от крайник или орган, ще се води, че ми е причинил лека телесна повреда? Ама, че правосъдие! От Тити пък съвсем не очаквах да се хвали как е унижавал жена. Пълно и повсеместно опростачване на нацията цари. Никак не е чудно при цялата чалгаризация на медиите. Още като започнаха с тия биг брадъри, в които се толерираха откровени дебили и насилници като много забавни, че ги и наградиха накрая, беше ясно, че нещата са тръгнали необратимо към дъното.

# 1 190
  • София
Аз отивам към протеста.
И аз отивам и сме общо 6 души, този път всичките сме омерзени до кости. България гори буквално, кипна ни на всички. Дори на малки градове като Царево и Троян, които рядко правят протести.

С вас съм момичета - вярвам и много други, като мен, които нямат възможност да се присъединят. Ще следя дали ще ви дават на живо по някоя телевизия.

# 1 191
Подкрепата към момичето, калабалък ли наричаш?
Това, че някой е излязъл да се разходи из Париж как точно помага на жертва на насилие в България? Правосъдието така ли ще се раздава вече, каквото реши народа в интернет? С отричане на законите и правораздавателната система?
Ти с каква цел пишеш в темата? Сеир да става?

Да регистрира превъзходство над будалите, които правят опити да накарат институциите да си свършат работата, вместо само да мънкат какви били прости българите (тяхна милост разбира се не влиза в това число) и нищо не помагало освен да блееш благоговейно пред наистина разбиращите.

А протестирането в Париж помага колкото недоволството в интернет, което за два дена вкара тоя на топло и му издейства ново обвинение в закана за убийство. На тоя "калабалък" нормалните хора му викат заемане на гражданска позиция.

# 1 192
Това, че някой е излязъл да се разходи из Париж как точно помага на жертва на насилие в България? Правосъдието така ли ще се раздава вече, каквото реши народа в интернет? С отричане на законите и правораздавателната система?
Това от къде ти го роди главата?
Разхождащият се в Париж, ще помогне както и разхождащият се в Пловдив, София, Враца, Благоевград и всички градове в страната.
Ами съдебно решение се обжалва по законовия ред, не се протестира в парка и на улицата. Прокуратура се сезира пак по законовия ред, който не включва спекулации в интернет. И т.н.

# 1 193
  • СИ

Сега чета, че имал жена и дете и те го чакали. Затова искал да се прибере. Странно... Уж нарязаната му била гадже. Накрая да не излезе, че е сводник?

# 1 194
Да беше друга тема да си обясняваме основните принципи на гражданското общество.
Ама в тая не му е мястото. А на когото му е скучно вярвам може да си намери и по-интересни занимания, ама кой както го чувства...

# 1 195
Не думай. Аз реших, че сега, като отида на протеста, там пред съда ще обжалвам.

Ули, участва за да дразни с неадекватните си въпроси.

# 1 196
  • София
По Бтв новините в 17.00 ч дадоха интервю с жената, която е лежала с момичето в болницата. Каза, че е видяла раните по нея и макар и зашити, са били просто ужасяващи.

# 1 197
Искат да го изкарат,че сама се е нарязала 🙄 сигурно сама си писа съобщенията със заплахи, толкова ли няма камери в района да докажат,че той е бил у тях..

# 1 198
Понеже съм от Стара Загора, оня ден си говорихме с приятели, че градът от доста време насам се е превърнал в неприятно място. Една от причините е човешкият материал. Останаха масово ей такива чомпили като тоя хубавец изписан. Че и припадали по него девойките. И заведения не останаха нормални - все чалготеки, които децата предпочитали, защото не им искали лична карта. Правете си изводите и Бог да ни е на помощ.

# 1 199
  • Paris, France
Това от къде ти го роди главата?
Разхождащият се в Париж, ще помогне както и разхождащият се в Пловдив, София, Враца, Благоевград и всички градове в страната.

Ами юристите, колеги на убития Мартин Борилски се поразходиха из Париж с тогите. Имаше и демонстрация пред българското посолство на студенти, работещи, живеещи тук. Дойдоха и хора от други градове. Френското външно министерство не си остави магарето в калта, образно казано и българския студент в пръстта и убиецът накрая бе наказан.

Тогава бях потресена от оправдателната присъда на българската съдийка. Има ДНК на убиеца под ноктите на жертвата, доказано е видян в блока на жертвата, бил е в жилището на жертвата, но ........ не можело да бъде убиец, защото бил завършил елитна гимназия и учел право. Е, след натиск го осъдиха в друг град.

По европейския закон трябваше да бъде предаден на Франция и съден тук. България отказа.

Вече е на свобода, между другото, ако изобщо е бил в обикновен затвор в условия, В които седят останалите затворници.

Почивай в мир, Мартине 💐❤❤💐❤❤💐❤❤💐!

Две десетилетия по-късно системата леко се е подобрила, може би, но пак си трябва обществен натиск.

Общи условия

Активация на акаунт