Случаят „Дебора“

• 281 186
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 1 260
На няколко места вече виждам в социалните мрежи, че всичко това е една организирана кампания за прекарване на ИК🤔🙄откъде се пръкна тази щуротия, това е позицията на Радев ли? (От тук се осведомявам по темата и това ми се губи)
ето от къде тръгна

# 1 261

Браво, Варна!

# 1 262
Сироз, очаквам следващото е, че са платили на изверга да направи това, да се скандализира обществото, че да се приеме ИК.

# 1 263
Постът вече го няма, но под него имаше брутален друг пост. Няма да напиша тая гнусотия, но я имаше вече. И то изречена от жена
 Няма какво да очакваш, това исках да кажа.

# 1 264
  • София
Само кажете, някой политик дойде ли да яхне протеста. Ако да, прогонихте ли го.
Мм запали към Съдебната палата по средата на репортажите
Бях от другата страна, но казаха Кирчо е наминал и набързо заминал. Тълпата изригна!

И още! Може и да не беше удачно, че се разкри името, но хиляди хора скандираха - ДЕБОРА, НЕ СИ САМА!
Хората около мен плачеха, плаках и аз.

# 1 265
Жертвите не са безименни.
И много ми хареса в Стара Загора как показваха на плакати всички рани, лицата на бездушието, с имената им.
Онговорността на всеки, замесен в този пошъл спектакъл, е лична. Имат имена и лица.
Стига се криха зад следствената тайна, за да си вършат безобразията

# 1 266
  • София
Да, както и насилието си има име, облик и адрес.

# 1 267
Приятно се изненадах колко много мъже имаше на протеста в Стара Загора. Опасявах се, че ще сме предимно жени. И деца много имаше. Млади, стари... Наистина на всички вече им писна.
Дано, дано...

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 20:50 от Как' Сийка

# 1 268
Прокуратурата казва, че било средна доколкото знам, а тя лека.
Не се е съобразила, че е криминално проявен.
След това престъпление пък другия вика, че нямало причина да бъде задържан под стража.
ЖДНБ.

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 22:10 от Не се сърди, човече

# 1 269
  • Paris, France
След това престъпление пък другия вика, че нямало причина да бъде задържан под стража.
ЖДНБ.

Кой е другият? След като не вижда причина - да иде на офталмолог, психиатър и оставка!

# 1 270
Току що ми попадна репортаж от нашия град. С журналисти, интервюта, кадри и оформен клип. Уви, политика и яхнали вълната. Това ще се излъчи, това ще се вижда в социални медии и репортажи. Това ще се запомни! Тъжно ми стана, че и тази спонтанност се окаля. В крайна сметка, разбрах, че колкото и закони да се приемат, все нещо е изпуснато и там е разковничето ( кой как чете и вижда) !

# 1 271
Браво за протестите, дано има промяна! Не е лека телесна повреда. Ако текстовете у нас са такива, трябва да се променят задължително.

Коментират в социалните мрежи, че случаят въобще не е бил излязъл в полицейския бюлетин. Срещали ли сте това някъде, така ли е? Полицията е редно също да обясни.

# 1 272
Така е, Ли Лу. Обяснение не можаха да дадат.

# 1 273
Ясно - този батка ще да е някой Big Biznis. Леле, колко се надявам да отпаднат всичките му протекции, стискам палци и на краката.

# 1 274
Честно казано трудно ми е да определя дали съм очарована или отвратена. Нека всеки сам прецени.
"Уличното правосъдие" е провал и за съдебната власт, и за гражданите
Моят коментар по темата е, че Съюзът на съдиите трябва прилага механизмите си на контрол над разпищолените си съдии, защото иначе се създават предпоставки за подобни вендети. Не може и съдии и доктори да са винаги безгрешни, а когато грешат пак да са безгрешни. Да, не можем без тях, но след като обществото вижда, че не си вършат работата /подкупни са, зависими са, показват много висок стандарт на живот, има редица отрицателни коментари от страна на обществото към работата им/, то самата институция трябва да ги маха. Така, че не виждм какво се обвинява обществото. То гневът на обществото не е от вчера и е съвсем обоснован!

Общи условия

Активация на акаунт