Случаят „Дебора“

• 281 092
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 1 470
Завъртя се в мрежата снимка на докладва щата съдийка в Бургас. Ясно е за къде са бързали. Ама като са нямали време - пък да се бяха доверил на становището на колегите си от Районен. Пък те - единодушно. 21 разрез - всеки с по 20 шева....
Ето статията: https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/delata-za-obezobraz … zlichni-resheniya  и извадка от нея за продължителността на заседанието. Не зная дали е истина, но ако е така...
Цитат
Обвиняемият обжалва и така след 4 дни, на 5 юли, делото по мярката му се гледа от троен състав на Окръжния съд в Стара Загора. Председател на състава е Тоньо Тонев, а Мариана Христакева-Панова и Татяна Гьонова са членове, като последната е и докладчик. В залата съдите отделят 10 минути на делото, се вижда от протокола от заседанието им.

По делото се явява зам.-окръжният прокурор Георги Видев. Той пледира, че определението на районния съд, с което е взета мярка за неотклонение "Задържане под стража", е незаконосъобразно и не следва да бъде потвърдено. "От събраните по делото доказателства, в частност от изготвената съдебно-медицинска експертиза, е видно, че на пострадалата не е причинена средна телесна повреда, каквото е обвинението за извършено точно такова престъпление. Ако се касае за извършено престъпление лека телесна повреда, вероятно то би било от частен характер, поради което считам, че следва да бъде отменено определението", казва пред съда прокурорът. Следва също толкова кратка пледоария на защитата и съдът се оттегля на 10-минутно съвещание.

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 10:31 от Аниш

# 1 471
  • София
Нямам нищо против Пеевски и всякакви други политици да яхнат случая. Даже колкото може - повече да са. Важен е крайния резултат. Така или иначе точно от тези хора зависят промените в държавата. Да се обединяват и да свършат нещо, пък ако ще и от чисто популистки, и предизборни подбуди да е.

# 1 472
  • Пловдив
Емили прекара няколко дни, мисля, в ареста, едва ли чак месец. Може и да бъркам. Но се писа, че се чувствало зле, че било само в килия, защото не вървяло да е нито с жена, нито с мъж, такива неща, колко са верни, не знам.

Не е нормален уонаби мутрата и според мен, има някакви характерови отклонения, но, хора, едновременно говорите, че имало опит за убийство и че знаел как да я реже така, че да не попадне под тежък състав на престъпление, не знам дали едни и същи хора ги казват тези неща, де. Ами изключват се взаимно двете. Очевидно целта е била да я мъчи, а не да я убива. Не е нужно, като е идиот и психопат, и да си измисляме действия и цели, каквито няма, наличните са достатъчни.

# 1 473

Има обаче има огромна разлика непознат да те нападне и ти доброволно да се натикаш във връзка с доказан рецидивист и после да се чудиш от де ти е дошло. .... но ако беше премислила малко нямаше да е на тоя хал сега. Особено знаейки в каква държава се намираш където няма никакви закони.
И ти как разбра, че доброволно и с цялото си желание се е натикала във връзка с доказан рецидивист?

Аз на 23 г. се бях запознала с едно момче от Варна, малко по-голямо, много приятно и възпитано. Излязох на 4 срещи-кафета с него и към края на последната ми загорча, започна да изпуска едни реплики, все за секс, уж на шега, но и с една обвинителна нотка "няма ли да ми пускаш вече" и аз реших, че ми стига толкова опознаване. Малееее, като започна един тормоз след това, продължи с месеци... Накрая ескалира до "Не знаеш кой съм, ще те намеря и жива ще те изгоря! Ще се гавриш с мен, к**во!". Оплаках се на приятели и накрая ми помогнаха и намериха "връзка", за да се кротне. Впоследствие разбрах, че е осъждан за участие в мрежа за трафик на момичета.

# 1 474
  • Deutschland/HE
Сега ми попаднаха две снимки, слагам ги вскрит текст
Скрит текст:

Нямам думи! Проверих, има такъв съдия в София.

# 1 475
  • София
Има днешна статия, не я знам коя е тази булка,  тя казва: "Това е първият случай, за който разбирате вие, но не е първият в историята на този комплексиран град. Сюжетната линия от 2015 г. насам е - голи снимки, остригване, побой, а след това и публично линчуване.
Знаете ли още колко момичета има? Защо трябваше да се стигне до тук, за да започне да се говори за това?
Не се учудих, когато чух цялата история - това е типично по старозагорски. Въпросното момче (Георги Николаев - б.р.) е един от най-големите колекционери на голи момичета в Стара Загора", казва още Божидара и пояснява, че кадрите, предимно голи снимки на момичетата, се разпространявали в канали в "Телеграм".  и т.н.
Знаете ли колко остригани, пребити има, за които няма да разберете, защото не са толкова фрапантни, но са отвратителни. Това е гибелта на цяло едно поколение", изригна бившата миска.
https://blitz.bg/kriminalni/skandalt-se-razgarya-godini-nared-ba … 8_news967736.html
Ако това е вярно, значи мутренските времена не са си тръгвали от някои населени места...

# 1 476
Сега ми попаднаха две снимки, слагам ги вскрит текст
Скрит текст:

Нямам думи! Проверих, има такъв съдия в София.

Не е истина Astonished

# 1 477
  • Където морето целува небето...
Това ако е истина и този е съдия и изпозлва този грозен и вулгарен език.... Не знам колко "Магдени" трябва да се явят тук да го защитават. Закривайте я тази държава! Толкова позиви за повръщане, колкото нашите магистрати ми докарват последните дни, не съм имала и през двете си бременности.

# 1 478
Iris04 да показваш различна гледна точка не е "да се правиш на интересен".
Била съм и сексуално тормозена на работното ми място. Погрижих се за уволнението на този индивид. Има обаче има огромна разлика непознат да те нападне и ти доброволно да се натикаш във връзка с доказан рецидивист и после да се чудиш от де ти е дошло. Ей там е разликата. В никакъв случай не казвам, че девойката си го е заслужила, но ако беше премислила малко нямаше да е на тоя хал сега. Особено знаейки в каква държава се намираш където няма никакви закони.
Тези типове никога не остават без обект на тормоз. Ако това момиче се беше откачило по-някакъв начин по-безболезнена начин от насилника (никога не е без последствия), то друга щеше да е на нейното място.

# 1 479
  • Пловдив
Какво нямаш думи? Има такъв съдия, публикува понякога статии и не е никак глупав, а статиите му са добри. Като се изключи учудващият за мен поразпасан речник в поста, няма нищо друго скандално. Напълно прав е за възможностите за злоупотреба с декларациите по делата за защита от домашно насилие и всички други също сме го установили. Делът на лъжци и по-често лъжкини не е голям, но ги има. Те не са без причина въведени като доказателствено средство тези декларации, но и баланс трябва да има; говоря включително и за частта за удрянето на патка. Утре и една целувка с език ще е основание за домашно насилие.
При домашното насилие засилената защита не е само защото ядосаният любовник с характерови отклонения е потенциален агресор, но и защото когато ти е в къщата, се защитаваш по-трудно, което не важи за лица в интимна връзка, живеещи отделно.

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 10:43 от Магдена

# 1 480
Не е нормален уонаби мутрата и според мен, има някакви характерови отклонения, но, хора, едновременно говорите, че имало опит за убийство и че знаел как да я реже така, че да не попадне под тежък състав на престъпление, не знам дали едни и същи хора ги казват тези неща, де. Ами изключват се взаимно двете. Очевидно целта е била да я мъчи, а не да я убива. Не е нужно, като е идиот и психопат, и да си измисляме действия и цели, каквито няма, наличните са достатъчни.

Съвсем се обърках, този нали го задържаха за заплахата за убийство, а го пуснаха за садизма.

# 1 481
Не е глупав?? А какъв е? Много прост?

# 1 482
  • София
Има днешна статия, не я знам коя е тази булка,  тя казва: "Това е първият случай, за който разбирате вие, но не е първият в историята на този комплексиран град. Сюжетната линия от 2015 г. насам е - голи снимки, остригване, побой, а след това и публично линчуване.
Знаете ли още колко момичета има? Защо трябваше да се стигне до тук, за да започне да се говори за това?
Не се учудих, когато чух цялата история - това е типично по старозагорски. Въпросното момче (Георги Николаев - б.р.) е един от най-големите колекционери на голи момичета в Стара Загора", казва още Божидара и пояснява, че кадрите, предимно голи снимки на момичетата, се разпространявали в канали в "Телеграм".  и т.н.
Знаете ли колко остригани, пребити има, за които няма да разберете, защото не са толкова фрапантни, но са отвратителни. Това е гибелта на цяло едно поколение", изригна бившата миска.
https://blitz.bg/kriminalni/skandalt-se-razgarya-godini-nared-ba … 8_news967736.html
Ако това е вярно, значи мутренските времена не са си тръгвали от някои населени места...

Ами сега е момента, тези момичета, заедно със семействата си, да излязат с лицата си пред телевизии и по площади, да пуснат лайфове из ФБ, Инстаграм и Тик Ток, и да разкажат своята история. Да се знае, че този случай не е единствен, а са много. Ако имат снимки след случките - да ги покажат. Знам, че в малките градове е срамно и най-вероятно няма да им е приятно, но ако сега не го направят, ще пропуснат момента да помогнат за разнищването на цялата тази "мода", която явно от години се следва в този град.

# 1 483
Чуйте и Омбудсманът и адв. Михаил Екимджиев - доказана некадърност и некомпетентност на съдиите и прокурорите в Стара Загора, но защо не валят оставки и уволнения?

# 1 484
Какво нямаш думи? Има такъв съдия, публикува понякога статии и не е никак глупав, а статиите му са добри. Като се изключи учудващият за мен поразпасан речник в поста, няма нищо друго скандално.
Съжалявам да прочета това от действащ юрист, Магдена.

Общи условия

Активация на акаунт