Случаят „Дебора“

• 281 038
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 1 515
Аз стм пропуснала изцепката на Тити Папазов. Доколкото схващам от коментарите ви, той се е “похвалил”, че в миналото е завързал и остригал момиче, така ли? Категорично “за” съм подобни изказвания да не се режат, а да се показват. Би било чудесно, ако Тото като водещ е реагирал и е заклеймил действията му, ако категорично му е показал, че това не в редно. Малко ме съмнява обаче да е постъпил по подобен начин.
Най-много имаме нужда от промяна в мисленето - не е ОК да връзваш, остригваш, удряш, пребиваш, режеш и унижаваш когото и да било, за каквото и да било. Подобни типове насилници, независимо дали мъже или жени, нямат оправдание и не са герои. Трябва да се научим да реагираме веднага, не след пет или десет години, да огласяваме, да подаваме сигнали. Така току виж и институциите се научили да работят.

# 1 516
# 1 517
Всъщност Тото как реагира? Разбрах, че публиката се е посмяла, а той какво направи? Не съм гледала клипа.

# 1 518
Тото ( този даже не го знаех кой е) се смее, забавно му е …

# 1 519
Всички се смяха на така забавния разказ на Тити.

# 1 520
  • Пловдив
Излигавил се е. Чела съм му статии, решения - не; добре написани и разумно балансирани са статиите. Ако е женомразец, какъвто побързахте да го изкарате, в тях не личи. Ако решенията му бяха женомразки, щеше да се чуе. Защо използва такива изрази, като не може да не съзнава как ще бъдат изтълкувани (женомразец! сексист! насилник! долу!), той си знае, може би цели ефект и явно не му пука. "Жените са коварни", ама с това, че съдиите пак според него са страхливички чиновничета, сте съгласни, нали, даже малко им е. Напълно прав е според мен по същество за опасността от прекалено разширяване на хипотезите на "домашно" насилие. Нищо домашно няма да има в един момент, губи се смисълът.
Скрит текст:
Да, знам, и аз съм патриархална леля, подчинена на мъжете женица и съм тук само за да защитавам гнилите ябълки.

Бил е предлаган за наказание за друг скандално звучащ пост- "Убий гадината" по адрес на специализираните съдилища, било цитат от Волтер, гадината било невежеството.

# 1 521
Надявам се да излязат повече такива наяве и всички да знаем кои са ЗА такова “възпитание “ и кои се забавляват на фона на насилието

# 1 522
  • София
Ли Лу, изобщо не искам да коментирам писанията на съдията. По принцип казвам, че са вероятни. Не в този случай разбира се, но това се предотвратява с работещи институции.

# 1 523
  • Където морето целува небето...
А, излигавил се бил?!? Ами не, няма право да се лигави! Няма право и на този циничен език (за удрянето на па*** на колежки да не говорим). Наистина ли не може да разберете, че няма как хората да имат доверие в такива магистрати? Не може съдиите ни да се лигавят, а ние да ги взимаме на сериозно.

# 1 524
  • София
В Бтв новините в 12.00, дадоха интервю с лекаря, който е приел момичето в спешното. Казаха, че са я шили в продължение на 3 часа. Била е дезориентирана и само е питала дали ще оцелее. Лекарят дори не иска да си спомня за този случай.

# 1 525
Добре би било Тити Папазов да работи в Мини Марица Изток. Понеже е невъзможно - препоръчително е неговите работодатели да вземат същите мерки, като Управителя на Мини Марица Изток спрямо защитника на нападателя на момичето от Ст.Загора.

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 16:30 от dariVale

# 1 526
  • UK
Е тоя нещастник Тити няма ли да му обърнат внимание от прокуратурата , така и така са се разработили тия дни.

# 1 527
За съжаление тръгва някаква "мода" на местно ниво с подобни наказания. Не знам дали сте чували за тарелки с изпражнения в Бургас преди поне 15г. Някой дребен криминал срещу 20лв мята такава по жертвата. Предимно бяха жени, после имаше и мъже пострадали. Един снима отстрани и разпространява после. Същото е станало и в Стара Загора.

# 1 528
  • София
Да ни удрят патки и ние да си повярваме е отличен изказ на прикрит насилник.
Отличен колега, да не дава Господ такива.

# 1 529
Е тоя нещастник Тити няма ли да му обърнат внимание от прокуратурата , така и така са се разработили тия дни.

То е било преди 30 години,а и според него жертвата му казала "Платих си за греха". Мани, мани...

Има един негов чат във фейса с възмутен гражданин, ще си го намерите. Това са цели поколения.

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 14:26 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт