Случаят „Дебора“

• 280 997
  • 5 515
  •   2
Отговори
# 1 575
  • София
Аниш, Ваня е мъж и поне 3-4 пъти в тази тема се каза, че това е фалшив профил и няма общо с него.
За Тити не очаквах. Тото не го знам.

# 1 576
Ето го профилът на Ваня https://www.facebook.com/batman26

# 1 577
  • София
Предлага се извънредно заседание на НС.

https://bntnews.bg/news/razshiryavane-obhvata-na-horata-zhertvi- … gvC7nu7LTFDThccDI

# 1 578
Аниш, Ваня е мъж и поне 3-4 пъти в тази тема се каза, че това е фалшив профил и няма общо с него.
За Тити не очаквах. Тото не го знам.
Ок, не е бил той*. Но аргументът си остава в сила - не може да окачествяваш някой като не много умен, след като постъпваш също не толкова умно.

* - за протокола - ползвам предимно телеграм. Фейс и Инста държа като празни профили, щото без регистрация няма как да се отвори връзка към тях.

# 1 579
  • Пловдив
https://www.instagram.com/p/CvZP5xNtU_6/

Тази песен на Десислава е с тежичък текст. И е излязла преди повече от 10 години, когато Дебора е била малка. Не много 18 годишни слушат по-стара музика и то такава чувствена. Явно детето си е имало болка и не е чак толкова посредствено, забелязвайки чувството, с което я изпълнява.

Боже, какво прекрасно дете. Какво красиво момиче. Снощи плаках, много плаках на протеста 😢 особено, когато чух, че майката на Дебора казва, че тя гледа протестите и не вярва, че толкова хора са излезнал и да я подкрепят. Дано се възстанови психически и да покаже на всички ни колко е силна.
Милото момиче, милото!

# 1 580
  • София
Той е окачествил събитието доста по-различно, все пак.
Дори и да е вярно съждението, нека не квалифицираме някой, който не го е изказал (далеч не съм фенка на семейство Дж, но е добре да не се изопачават факти).

# 1 581
  • София
Аз пък предлагам депутатите да си взимат отпуска по реда на прослужено време, не на куп и да са на ротация така, че да има управници по всяко време.
Какво значи да хлопнат кепенците, че много работиха!

# 1 582

Това постнаха сега в събитието за Варна.

# 1 583
Той е окачествил събитието доста по-различно, все пак.
Дори и да е вярно съждението, нека не квалифицираме някой, който не го е изказал (далеч не съм фенка на семейство Дж, но е добре да не се изопачават факти).
Аргументът касае този, който реално е написал поста. Вие ми информирате, че не е бил Ваня, аз се съгласих, че не е той. Къде е проблема?

# 1 584
  • София
Според мен, най-добре е да има нови протести пак следващия понеделник. Без значение дали и какво ще свършат през тази седмица. Да има време да се организират добре, да се разпространи навсякъде, да се обяви и по медиите, за да се съберат пак много хора - а защо не и повече дори. Ако е само във Варна се губи смисъла. По-добре пак да бъде национален.

# 1 585

Ами да работят. Наложително е. Не са отишли там на санаториум.
Много ще се радвам това тежко събитие да отприщи вълна от генерални промени.

# 1 586
Да, току що писаха, че са съгласували с организаторите в Стара Загора. Понеделник в 18 пред съда.

# 1 587
  • Където морето целува небето...
Според мен услужливо изчакаха да видят протестите и заваляха новини за оставки, внасяне на промени и тн. Явно и те не очакваха толкова масово народът да е настръхнал.  Изобщо не мисля, че ако нямаше протеси щяха да поискат оставката на този прокурор. Сега ще изгърмят едно-две имена за да ни хвърлят прах в очите и да не се протестира отново. Всичко в тази държава трябва да се решава по площадите, защото е много трудно просто да си гледат работата както трябва.

# 1 588
  • София
Според мен услужливо изчакаха да видят протестите и заваляха новини за оставки, внасяне на промени и тн. Явно и те не очакваха толкова масово народът да е настръхнал.  Изобщо не мисля, че ако нямаше протеси щяха да поискат оставката на този прокурор. Сега ще изгърмят едно-две имена за да ни хвърлят прах в очите и да не се протестира отново. Всичко в тази държава трябва да се решава по площадите, защото е много трудно просто да си гледат работата както трябва.

Никой не е очаквал такива протести в цяла България. Дори и докато се разпространяваха събитията из ФБ, едва ли някой е очаквал такава вълна да се надигне. Лято е, хората са в отпуск - по морето, по чужбина, по вилите. Сигурно са очаквали, че ще се съберат някакви хора, на чак толкова много..... За Стара Загора обявиха, че е имало над 4000 човека - по данни на МВР. Може реално да са били дори повече. За другите градове не съм чула цифри, но в големите със сигурност пак е имало пак горе-долу толкова. На хората наистина им преля чашата вече. Време беше.

# 1 589
  • София
За София видях кадри когато е било още рехаво. Реално имаше хора от Хепи докъдето поглед стига по Витошка. Мислех да отидем по Витошка с цел да видя колко са, но беше невъзможно.

Общи условия

Активация на акаунт