Случаят „Дебора“

• 276 911
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 5 280
За съжаление много се проточи във времето.

# 5 281
  • София /Абсурдистан
Кръстя се и с двете ръце.
Чудят се как са го измъкнат.

# 5 282
Да, много.
Сега очаква да видим и резултата от това дело.

# 5 283
Георги от днес е пуснат на свобода под парична гаранция от 10 хиляди лева.

# 5 284
...утре направо ще го оправдаят

# 5 285
  • София
Или ще го разпнат.
На обществото му липсва много толеранс.

Детето си искал да види, нещастник.

# 5 286
  • София
Браво, а Иванчева гни в ареста сума години и после затвор. Кметът на Варна кой знае колко ще стои в ареста до делото.

# 5 287
  • София /Абсурдистан
...утре направо ще го оправдаят
Щял да съди държавата, така каза.

# 5 288
И какво ви учудва? Не може да го държат години без присъда. Проблемът е, че делото се влачи и той наистина може да съди държавата за прекомерно задържане.
И пак да кажа - настроенията в обществото са за линч, но доказателствата май издишат. Дали затова не се отказват съдиите?

# 5 289
Дебора трябва да съди държавата, че за 2 години няма никакво решение на случая. Още са ми пред очите снимките след нападението, буквално ѝ се виждаха месата отвътре. Разбира се, всички психично болни веднага се изявиха в социалните мрежи да го оправдават и да пишат как тя била лека жена. Ако ще да е онлифенсърка с 1000 бройки, не ми дреме, но аз като жена не желая подобни агресивни същества като него да ходят свободно по улицата.

# 5 290
Дали е лека или тежка жена няма значение за съда. За обществото може и да има, ама пък обществото е осъдило вече обвиняемия.
Проблемът е, че и показанията на ткасиджията бяха разбити, и от телефона му не дойде доказателство, и никакво ДНК не се намери, а и тя не беше сигурна кой я е нападнал, чак после реши, че е той.  Как може съдът да осъди така?  Но вероятно ще го направи, а после той ще съди държавата.

# 5 291
Или ще го разпнат.

Аз смятам, че на обществото вече не му дреме.
Мисля, че ще го оправдаят и никой няма да възроптае.

# 5 292
  • София
Или ще го разпнат.

Аз смятам, че на обществото вече не му дреме.
Мисля, че ще го оправдаят и никой няма да възроптае.

Елора, и аз така мисля. Обществото, до колкото го има, се възбужда стихийно и всичко отмира на принципа "всяко чудо за три дни".
Много жалко ще е, ако няма нормален процес, въпреки всички манипулации с отводите на съдиите. Според мен доказателствата са вече опорочени.

# 5 293
  • Street of Dreams
Какво значи опорочени доказателства?
Или ги има, или ги няма.

# 5 294
За две години органите отдавна е трябвало да разберат дали той е извършител или някой наемник. Имаме престъпление и никаква присъда. Ако не е тя, ще е някоя друга над която ще издевателства. Да не чуем след 5-10 години, че е извършил убийство...

Общи условия

Активация на акаунт