Как да оправя белите от котката 😀

• 2 516
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
ние на котарака дори не му режем ноктите, а тук става дума за изтръгване, това с изтръгнатите нокти не е котка, плюс това и кастрирано, още кои ли органи хората ще вземат да му извадят, за да им е по-удобно.

# 16
Котаракът  ми е мъжки ,те се разгонват само когато надушат разгонена женска. Тъй като не излиза ,това няма как да се случи. Не маркира територия, съответно не сме го кастрили.  И честно казано нямаме намерение да го кастрираме .
Не бих изтръгвала нокти ,та той ми е като детенце 🩵. Ясно е ,че ще има повреди в завеси ,диван ,легла ... още с осиновяването му ,това ми е ясно.  Просто кожата на леглото е станала супер гнусна вече (не ми се ще да купувам друго ,което да съсипе ) затова писах за идеи да поправя малко .
Поздрави от косматия
ние на котарака дори не му режем ноктите, а тук става дума за изтръгване, това с изтръгнатите нокти не е котка, плюс това и кастрирано, още кои ли органи хората ще вземат да му извадят, за да им е по-удобно.

# 17
Много е сладък Heart Eyes
Купи си нормално легло, не тапицирано и няма да има проблеми по всяка вероятност Simple Smile ако толкова те дразни сегашното или сложи голямо шалте, което да покрива страниците, поне да не гледаш непрекъснато унищоженото.

# 18
  • Варна
Веднъж претапицирах, после метнах шалте да не ме дразни надърпаното. А има драскалки диването.

# 19
  • Бургас
Има кожени комплекти за поправяне на тапицерия, нещо като лепенки са. В някой случаи, могат да спасят положението.
Ние така поправяме комарниците, с лепенки за поправка.
Тапетите са неспасяеми, ще правя ремонт скоро...

# 20
Аз търся нещо, което да мятам на спалнята (еко-кожа), но да покрива и отстрани.
Забелязах, че дори чаршаф да сложа, котаракът ни вече не драска там, сигурно си мисли, че тази територия не е негова. И на челото на спалнята съм сложила един друг плат, но там му е любимото място,, горе по ръба се качва, въпреки плата, хем знае, че не даваме. Бих купила нещо за облепване, но еко-кожата ще се развали?.

Накрая ще я изхвърля и ще купя някаква дървена, вие какви модели имате, които не харесват котките?

@Чарлииии
на каква възраст е този хубавец?

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 22:29 от Pepina_n3

# 21
Преди около половин година му купихме голямо дърво с 3-4 драскалки по него (честно казано отлагах покупката на дърво ,тъй като са по 200-300лв )
Вземах му малки драскалки ,които не отразяваше. Откакто го има дървото от 10 пъти 9 си чеше ноктите на него.
Съжалявам, че се скръндзих за дървото . Ако го бях взела в началото повредите щяха да са далеч по-малки

# 22
  • Варна
Късметлийка...
Нашето дърво краси двора на вилата

# 23
Има метални легла има и легла без никаква каса. Избор има, стига да има котка.
Цяла тежка кожена спалня изхвърлих. Не съжалявам.

# 24
  • Бургас
Има метални легла има и легла без никаква каса. Избор има, стига да има котка.
Цяла тежка кожена спалня изхвърлих. Не съжалявам.
А аз скоро втори матрак ще хвърлям.
Малката котка се изпуска все още понякога по малка нужда. И дере изключително целеустремено матрака.
Не знам ще ми е удобно ли с гумиран протектор,  за лятото за мен не е решение.
И все пак матрак няма да ме радва, нито да ме кара да се усмихвам...

Общи условия

Активация на акаунт