На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 45

• 90 980
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Същото заведение го има и в Ераста на последния етаж.

# 121
Здравейте, има ли в Одрин магазин за сребърни бижута с естествени камъни?

# 122
Здравейте момичета,
Искаме да отидем до Лозенград на пазар. За пръв път ще ходим и искам да попитам
1. В колко часа е най- добре да сме на границата?
2. Как да намерим къде да паркираме?
Благодаря предварително, че ще запазите брака ни.

# 123
  • Бургас
Не съм убедена, че ще запазим брака ви. Моят беше на косъм след последния пазар в Лозенград:) Два часа висене, объркана система, в която бяха написали грешно номера на колата и клетвите на ММ, как ей сега обръща и тръгва обратно ми дойдоха в повече. С мъж на пазар в Турция - никога вече.
1. На коя граница?
2. Може да се паркира безплатно навсякъде, където намерите място. Много хора предпочитат покрития платен паркинг, който се намира тук:
https://maps.app.goo.gl/ELov6L8RMLc8CpmF8

# 124
Ще минем през Малко Търново.
Значи и перука да търся, че за 32 г. Косми не останаха...

# 125
  • Бургас
Малко Търново - през ноември.
Или се наредете в 3 през нощта на отиване и пак в толкова на връщане.
В момента се прибират гастарбайтерите и е ужасно чакане. Помислете добре.

# 126
Наистина ли е толкова разочароващо? Е, жалко...

# 127
  • СТАРА ЗАГОРА
Здравейте момичета,
Искаме да отидем до Лозенград на пазар. За пръв път ще ходим и искам да попитам
1. В колко часа е най- добре да сме на границата?
2. Как да намерим къде да паркираме?
Благодаря предварително, че ще запазите брака ни.

Предната сряда ходихме до Лозенград, да си направим един ден почивка между плажовете. В 5 часа сутринта тръгнахме от Царево и в 7 часа бяхме на границата. Минахме за 3 часа чакане, но просто турските митничари бих казала не работиха или работеше едно гише, след това пуснаха и двете. На връщане към 15 часа нямаше толкова коли и минахме по-бързо. Паркирахме на някакъв платен паркинг - 10 лири ни взеха за 3 часа, но плащането трябваше да е само с банкова карта, намира се някъде по центъра над нещо като малко паркче със скамейки и чешми, на главна улица е, ще се ориентирате по знака за паркинг.

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 09:58 от krebstein

# 128
Значи все пак може да опитаме. Мислех около 6 ч. Сутринта да сме на границата, но дали е ок, не знам.

# 129
  • СТАРА ЗАГОРА
Значи все пак може да опитаме. Мислех около 6 ч. Сутринта да сме на границата, но дали е ок, не знам.

Може да пробвате, и аз не очаквах 3 часа, но вече бяхме там, а и намерихме дънки за нашия гимназист, който е много слаб , всичко е по- евтино, не че сме пазарили много, но просто искахме и да се поразходим и да видим и ние съседите Simple Smile

# 130
Здравейте, знаете ли къде мига да проверя цената на захарта в Турция?
От къде да взема официални дрешки за момченце? Дали в събота на пазара ще има или от мола? Гледах в Бг прилични турски костюмчета, но нямаха номера. Може да кажете и за момиченца роклички за повод.

# 131
  • Варна
Здравейте!
Помня, че в темата е спрягано име на "лекарство" за колики.

Може ли да ми припомните име?

# 132
  • Бургас

https://www.migros.com.tr/toz-seker-c-544

# 133
Здравейте, някой от вас купувал ли е от Турция ефикасно лекарство или мехлем за дискова херния?
Моля да споделите и да ми препоръчате ако имате опит!
Благодаря Ви предварително!

# 134
  • там където има винаги вятър
От къде да взема официални дрешки за момченце? Дали в събота на пазара ще има или от мола? Гледах в Бг прилични турски костюмчета, но нямаха номера. Може да кажете и за момиченца роклички за повод.

Ами тук има много красиви дрешки, погледнеш ги - турски,  а пък като отидох в Ебебек в Одрин - нищо не намерих. Опасявах се ще има нещо "кичозно" - дантели...а то - нищо. Търсех за изписване на бебе. Специално за този магазин става въпрос. Сигурно има много малки магазинчета, ама като не ги зная.

Общи условия

Активация на акаунт