На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 45

• 90 975
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Това е локацията на Керимлер перде
https://www.google.com/maps/@41.6741703,26.5525258,3a,90y,279.68 … !8i8192?entry=ttu
А това е визитката

Човека знае приличен български език.

# 151
  • Пловдив
Huskies,аз пазарувам с кредитна карта на Райфайзенбанк (сега ОББ). До края на юни,когато ходих последно,курсът беше много добър. Възможно е вече да не е така,защото банките въведоха много промени последните месеци.

# 152
Браво на вас! Имали сте късмет. Не смея да тръгна през август и септември...
Много съм доволна от този гел за съдомиялна. Смея да твърдя, че е по-добър и от финиша.
От магазин "Филе" го купих пролетта, сега му дойде редът.
https://www.trendyol.com/porcoz/bulasik-makinasi-deterjani-jel-900ml-p-89168994

Това за 50 цикъла ли е? И цената такава ли е? Зщото то излиза направо без пари за 50 измивания, ако е подобна цената.

# 153
Huskies,аз пазарувам с кредитна карта на Райфайзенбанк (сега ОББ). До края на юни,когато ходих последно,курсът беше много добър. Възможно е вече да не е така,защото банките въведоха много промени последните месеци.

Благодаря, ще погледна условията им.

# 154
  • Бургас
elzbieta, не помня каква е цената вече, ама беше смешна.
Може и повече от 50 измивания, аз например слагам на око, в зависимост от замърсеността на съдовете.

# 155
Здравейте, вместо да се обменят пори на границата ме посъветваха да нося евро и в Турция до ги обменя за лири. Ни съм ходила досега, моля за съвет!

# 156
Имате ли съвет за кредитна карта в български лева, която е с изгоден курс за пазаруване в Турция? Аз имам от ДСК, но открих, че покупките вече са по някакъв картов курс, който се различава от безкасовия. Лихвите не са проблем, по-скоро търся, защото не знам предварително колко ще изхарча там (търся мебели за обзавеждане на цял апартамент), иначе щях да сменя в някой чейндж.
Направете си Revolut , ходя често в Турция и непрекъснато го използвам.

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 09:11 от bubanka

# 157
Как е тези дни по границата, някой минавал ли е? Дали понамаля лудницата?

# 158
  • Mostly in my mind
Не знам за коя граница питате, но КА е лудница сега.

# 159
Интересува ме Лесово, но то ако все още има гастербайтери, ще ги има по всичките граници, така че явно ситуацията още е тежка. Благодаря за отговора!

# 160
  • Бургас / UK
Не знам за коя граница питате, но КА е лудница сега.
До преди час- два гледах камерите на КА и беше абсолютно спокойно. Ей сега погледнах и за влизане в България е станало страшно 😀

# 161
  • Варна
Точно в 15 часа бяхме при КА от турска страна.
Сега е 17:50  часа и още не сме минали през българските гишета.
99% от колите са гастърбайтери.
Редактирам - за 3 часа и половина минахме.
Не знам гастърбайтерите кога спират с пътуването.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 20:55 от missNoir

# 162
Миналия понеделник минахме от КА към Турция за около 20мин. и за 4 ЧАСА към България, беше ужасно 😵‍💫

# 163
В събота минахме (с автобус)за един час през Лесово от Турция за България(16-17ч).Можеше и по-бързо ако не беше украинския автобус пред нас.Направо ги "разлистиха".

# 164
Но те автобусите минават отделно, нали? Не чакат на обща опашка с леките коли или бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт