На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 45

• 90 089
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Може би защото е било четвъртък Thinking

# 271
  • Пловдив
Още преди 2 седмици(на 15.09.ден петък,прибирахме се от почивка в Чешме) на Ипсала около 23ч нямаше опашка,пред нас имаше 3 коли с гръцка регистрация.

# 272
  • Русе
Може би защото е било четвъртък Thinking
Вчера в една от фейсбук групите имаше клип от КА в 13 часа. Имаше коментар,че са чакали час и 10 мин. В следващ коментар друг беше написал, че са чакали от 15 до 19 часа.

# 273
Отдавна не съм ходила в неделя и съм забравила в колко часа отваря Мигрос.

# 274
Отдавна не съм ходила в неделя и съм забравила в колко часа отваря Мигрос.

Кой Мигрос от всички?
Работното време е от 9 до 22 ч.
Не съм сигурна само за този в мола дали работи с работното време на мола 10-22 ч или е като другите 9-22.

# 275
Кликате в Google Maps върху конкретния Мигрос, който Ви интересува, и ще му видите работното време.

# 276
Големият Мигрос,мислех че отваря по късно в неделя.

# 277
Здравейте, пазарът зад Марги аутлет работи ли още в сряда и петък? Благодаря!

# 278
Здравейте, пазарът зад Марги аутлет работи ли още в сряда и петък? Благодаря!
Сряда и събота.

# 279
Включвам се с инфо от вчера- на отиване през КА 50 мин, а на връщане около 19:30 ч - час и 10 мин. Като човек, който отива за пръв път установих за себе си, че след Ераста мол беше безсмислено ходенето до Марги- има голям ремонт на пътя ,на булеварда отпред асфалтират и заобиколката отне доста време по черен път в трафик. До Марги бих отишла пак заради  хапването ( Искендер и Дроба) и Баклава Хаус (благодаря на съфорумка, която ми каза за нея)- да ,цената наистина е 700 лири за кг, но няма нищо общо с пакетажа от магазина. Само един вид беше на 460 лири, баклава с орехи- всичко е страхотно обаче. Колкото до стоката- останах доволна от магазините за памучно бельо, кърпи и чаршафи, но се оказа че едното шалте, което съм купила е произведено в БГ Simple Smile Напазарувах в Поло-то на много добри цени, но трябва да кажа, че луксозната част от стока от БГ магазините ни я няма там- по-скоро памучните тениски, дънки и т.н Хубавите скъпи ризи изобщо ги нямаше. Щеше ми се да имам време за някой голям магазин за домашни потреби ( легени и прочие) да огледам, но другия път ..... Нося контактни лещи- и лещите и разтворите са изгодни, също крем за лице на Нукс от 80 лв тук. е 54 лв там... Ако нещо още мога да добавя ,питайте Simple Smile

# 280
Nuxe от къде купихте?

# 281

В Ераста има поне два магазина за козметика, както и аптека вече, на приземния етаж.

# 282
За пръв път чувам и виждам да има по-евтина козметика в Турция.
Обикновено е доста по-скъпо от България, тъй като са внос в страна извън ЕС и стоките се оскъпяват.
Аз като съм пазарувала в аптеките, Биодерма и Виши са с около 15-20 лв по-скъпи от редовните цени тук.

# 283
Да, точно от аптека взехме крема. Моят разтвор за лещи също е около 15 лв, при 23-24 лв в БГ

# 284
Не очаквайте супер качество от дрехи на  Polo. Магазините са само на Polo assn. Вярно цените са ниски, но тъмните дрехи много бързо изсветляват, както и с каквото да ги перете. Летните тениски с якички не издръжат и един сезон. Същото е с гуменки,кецове. Много бързо се късат. Шапки, шалове стават на папулки. Единствено сме доволни от шуби и якета, но   не са евтини. Случвали сме и хубави памучни ризи, но също скъпи. Иначе памукът е хубав. При моделите, с години едно и също.
Купувала съм също на Аssn дрехи от магазините им в Европа, е скъсване и избеляване няма такова нещо.
Да не говорим какво е качеството в Арабските държави.
За мен такъв тип дрехи с много по-добро качество са на MAVI.
Пиер Карден ми е фаворит, имат и карти за отстъпки. Ако се налага някакъв дребен ремонт, като скъсяване, свиване бързо и безплатно го правят. Световно качество и при дамското бельо.
Правят много добри сезонни разпродажби.

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 21:19 от Tony Maria 22

Общи условия

Активация на акаунт