На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 45

• 90 015
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте обмисляме пътуване до Одрин с цел пазаруване
Ще ходим до синия пазар и борсата за прахове малко след границата
Ходихме един път с автобус сега ще ходим с автомобил
Въпроса ми е може ли да споделите точните адреси на синия пазар и тази борса за да ни е по-лесно на картата
И има ли забрана за млечни продукти

# 346
  • Пловдив
Здравейте обмисляме пътуване до Одрин с цел пазаруване
Ще ходим до синия пазар и борсата за прахове малко след границата
Ходихме един път с автобус сега ще ходим с автомобил
Въпроса ми е може ли да споделите точните адреси на синия пазар и тази борса за да ни е по-лесно на картата
И има ли забрана за млечни продукти

Да, има забрана за млечни продукти. Друг въпрос е на какъв митничар ще попаднете, обикновено не правят проблем за количества, очевидно за лична употреба, но все пак са в правото си да конфискуват и едно кисело мляко, ако се запънат.

# 347
  • там където има винаги вятър
Исках да си допълня  мнението от снощи - не успях.

Да попитам тези, които са ходили тия дни - Синия пазар "върна" ли се на старото си място/свършил ли е ремонта/ или е на поляната? Ако не е, да не ходим - не ми хареса това което видях преди месеци, а и не се знае какво време ще улучим че не е покрит, нали? Rolling Eyes
Някой беше писал, че главния път към Марги аутлет е в ремонт - така ли е ? Да уточня - пътя идвайки от джамията Селимие,  Ераста, ...... посока Марги. За този път ли става въпрос?

# 348
Да, точно този път, в частта му от Ераста към Марги. Но има обход отдясно и няма проблем.
Пазарът, уви, е там, да. И на мен не ми хареса -много нагъчкано, тясно, неудобно за обикаляне.

# 349
  • Бг-мама
Утре имаме намерение да идем до Одрин . Може ли някой да ми пусне линкове на брошурите да разгледам ,че не се справям с намирането им. Само на Мигрос намирам. Благодаря предварително , ако някой се отзове. Ще ми се да понабележа някои неща предварително .

# 350
  • Пловдив
Утре имаме намерение да идем до Одрин . Може ли някой да ми пусне линкове на брошурите да разгледам ,че не се справям с намирането им. Само на Мигрос намирам. Благодаря предварително , ако някой се отзове. Ще ми се да понабележа някои неща предварително .

https://www.ebrosur.com/Edirne

# 351
Моля който пътува към турско тези дни да ми провери цена на един парфюм на безмитния магазин

Благодаря!

# 352
  • Mostly in my mind
На безмитна парфюмите не са по-евтини. Ама уж са оригинални. Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 09:18 от Лолита

# 353
На КА във фришопа парфюмите бяха много по-скъпи от тук в мола Сефора и Дъглас…
Аз от Дъглас купих на Ариана Гранде, че беше намален доста. В Турция беше над 100 лв.

# 354
Искам да го взема за подарък търся къде ще ми е по изгодно ..

# 355
  • Бургас
В "Дъглас" онлайн има в момента до 40 отстъпка, а и като се регистрираш като нов клиент също имаш отстъпка.

# 356
Моля който пътува към турско тези дни да ми провери цена на един парфюм на безмитния магазин

Благодаря!
120 евро беше, инфо от неделя.

# 357
От къде да си купя хубави чаршафи за спалня?

# 358
  • Пловдив
Вижте в Роксима дрийм.
Може да разгледате и сайта на Авангард. Аз съм си харесала разни неща,но все още не съм поръчвала. Мои колежки бяха поръчвали и спалното бельо изглеждаше много добре.
На бул. Мария Луиза също има магазин за спално бельо и изборът е голям.

# 359
От къде да си купя хубави чаршафи за спалня?

На улицата на гърба на мол Ераста в Одрин /зад мола/ има магазин с чаршафи TAC, пердета и хавлии. Говорят съвсем приличен български език.

Общи условия

Активация на акаунт