На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 45

• 90 015
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  • Карлово
Здравейте, остава влизането в Турция с лични карти, нали? Не съм срещала обратната информация, но предстои да ходим другата седмица до Одрин, а на майка ми някой ѝ пуснал мухата, че няма да я  пуснат без червен паспорт...
Да, става с лична карта.

# 331
  • Mostly in my mind
Прахът бил 46 пранета. Не 60. Ами не си струва и той. От К миналата седмица взех 40 пранета за 18 лв.

# 332
  • Пловдив
На камерите снимат само в Турция - на влизане и излизане. В България - не.

# 333
  • Mostly in my mind
Възможно е. На влизане със сигурност беше в Турция, ама виж, на връщане не помня.
А защо снимат?

# 334
Възможно е. На влизане със сигурност беше в Турция, ама виж, на връщане не помня.
А защо снимат?

За сигурност.
Заради терористичния акт преди година в Истанбул.

# 335
  • somewhere over the rainbow
Здравейте!
Това за слизането не го знаех, наистина ли е задължително?
И имам още няколко въпроса, че не сме ходили скоро:
1. Как точно става това с декларирането кой кара колата? Какви действия се изискват от наша страна?
2. Някой има ли актуална информация за цена на шам фъстък - печен?
3. В Марги аутлет има ли заведение с тава джигер /че нали Айдън го няма/ и някой пробвал ли го е?
4.Тази млечна баклава как е на турски, т.е. под какво име да я търся?
5.   Кашкавалът на конци какъв пейнир се води? Сюзме какво е?
6. Около пешеходната има ли паркинг /освен този на закрития пазар/? Нещо в горната ѝ част?
7. По центъра има ли от веригите - Мигрос. Бим... /ходили сме само в по-отдалечените/?

Благодаря за отговорите, много сте ценни!

# 336
  • Пловдив
Бяхме вчера и завчера в Одрин. Ходихме на новия Син пазар. До Марги хотела има една голяма поляна направена на паркинг. От горната страна има жилищна сграда и на първия етаж ресторант, гледа към паркинга/поляната. Там има тава джигер.

# 337

При последното ходене взех такива банички. Преди малко видях, че на етикета има превод и на български. Но не пише кал се приготвят. Предполагам се пържат, но ако някой ги е пробвал, би ли споделил!

# 338
  • Варна
Задължително всички слизат от колата и се усмихват на камерата 😉

# 339
  • Стара Загора

На влизане и на излизане 😁

# 340
  • Бургас / UK
В началото на септември ходихме до Одрин , но не сме слизали от колата за пред камерата , но сега , в четвъртък ,пак ни накараха да слезем . Това на КА. Миналата година, след атентата в Истанбул пак слизахме.

# 341
  • Стара Загора

3. В Марги аутлет има ли заведение с тава джигер /че нали Айдън го няма/ и някой пробвал ли го е?

Благодаря за отговорите, много сте ценни!
Има точно до Karaca

# 342
  • там където има винаги вятър
Още през май беше така на Лесово, от тогава няма и дезинфекция. Снимките - без очила.
На влизане и на излизане 😁

# 343
  • somewhere over the rainbow
Тогава май ще се въздържим от ходене, тъй като слизането и качването ми е проблем /физически/, особено бързо и пред хора. Направо ще ми развали кефа, а то ходенето, с тия повишени цени, си е само за кеф.
Благодаря ви!

# 344
Спокойно, не става толкова бързо. А и можеш да слезеш, докато обработват документите на предната кола.
Нас последния път не ни накараха да слизаме на влизане в Турция, само на връщане. Така и не разбрах без снимки ли минахме, или ни снимаха през прозореца на колата.

Общи условия

Активация на акаунт