На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 45

• 90 007
  • 745
  •   1
Отговори
# 630

Днес от Одрин купихме мраморен плот и платихме в евро понеже нямаше за плащане с карта.
Леле, МРАМОРЕН ПЛОТ от къде купихте? Ако Ви кажа колко пъти сме търсили безуспешно мрамор, а основно за това ходим😀. Може ли да споделите освен от къде и за колко ви излезна квадрата, много ще съм благодарна наистина♥

# 631
В турски магазин в нашия град, тези кърпички 100 бр ги продават за 8.50

# 632
  • Mostly in my mind
Значи Хасково явно е сравнително евтин град. Бях на друго мнение Stuck Out Tongue Winking Eye

# 633
Днес в Истанбул ги видях въпросните кърпички в няколко магазина от тези като нашите левчета ( където продават всичко ), не загледах цена, че търсех нещо определено, но утре и аз ще купя щом ги хвалите толкова.

# 634
Здравейте  идвам да ви напомня да следите грамажите. В магазина по главната halktan  мисля че се казваше за ядки три пъти ни теглят продуките и все с 100 гр повече.
На петъчния пазар ни продадоха долен  чаршаф с ластик 100/200 вместо 160/200. А беше отбелязан като 160.
На пазара също като теглят плодовете после вадят от торбичката.

# 635
Мдаа, и аз купих готови пердета, едното трябваше да е 5 метра, а вкъщи се оказа 3.
Още спорим с моя вкъщи. Той твърди, че сме купили 2 пердета по 3 метра и съм забутала някъде другото.

# 636
Здравейте, някой може ли да ми каже има ли в Турция Бизогама и как се казва там? Може ли да се купи без рецепта?
Благодаря Ви предварително!

# 637
https://www.nobel.com.tr/en-us/our-products/drugs/kardoritm-5mg-30-tablets

това намирам в интернет - пише че е с рецепта 'Beyaz Reçete ile satılır.'

# 638
  • Пловдив
Здравейте, някой може ли да ми каже има ли в Турция Бизогама и как се казва там? Може ли да се купи без рецепта?

На мен ми дават Конкор, същото е, все е бетаблокер. Но цената е почти като тук, бизогамата е едно от евтините ни лекарства.

Допълвам, че там е по-скъпо. Едно от изключенията.

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 11:00 от ЗлаВещица

# 639
Здравейте!
Искам да ви попитам знаете ли кога отварят магазин А1 и Марги, които са близо до джамията сутрин в неделя?
Къде да проверя коя аптека е дежурна на 12.11.23 г.?
Благодаря!

# 640
  • Пловдив

Купувайте и заместителят в България е Бизор-пак е евтин. Бизогамата трябваше да се появи на 7ми.... но все още не идва от склада.

# 641
  • Димитровград

Къде да проверя коя аптека е дежурна на 12.11.23 г.?

# 642
papaone, Къде се проверява?

# 643
  • Димитровград
https://www.edirneeo.org.tr/nobetci-eczaneler
Най-отдоу tarih1 е датата, за която търсиш.

# 644
  • Mostly in my mind
Взех от кърпичките. 6.90. Много хубаво почистват, обаче миризмата е доста натрапчива.

Общи условия

Активация на акаунт