На море в България 2023 г.! - 3

• 47 912
  • 518
  •   1
Отговори
# 390
Видяхте ли какво се случва в Царево? Мисля че кадрите снимани от бедствието са от хотела до този, в който бяхме ние - Алгара бийч.
Има и бедстващи деца ,били да на лагер на Нестинарка,дано са успели да ги евакуират  в други хотели.Казаха ,че чакат да спадне водата .Ситуация  е много  тревожна.

# 391
Здравейте, има ли някой на Южното Черноморие в момента. От днес имаме резервация за там и сме в чуденка какво да правим. Уж ТА щеше да промени поне с ден престоя ни, но никой не се обажда.

# 392
На кое южно?
Новини нали гледате...от Бургас на юг виждате как е, нагоре няма наводнения, вчера е валяло в Поморие например.

# 393
На кое южно?
Новини нали гледате...от Бургас на юг виждате как е, нагоре няма наводнения, вчера е валяло в Поморие например.
Аркутино.

# 394
Изобщо не бих си помислила да тръгна на море. Първо, защото току-що казаха по новините, че пак се е заоблачило и се молят да няма дъжд и второ, гъмжи от болести в момента. За къпане в морето, абсурд.

# 395
Изобщо не бих си помислила да тръгна на море. Първо, защото току-що казаха по новините, че пак се е заоблачило и се молят да няма дъжд и второ, гъмжи от болести в момента. За къпане в морето, абсурд.
даа, но сме заплатили на 100 процента 1500 + и не знам какъв вариант имам?

# 396
Ние в момента сме в Приморско. Трябваше вчера да пристигнем в Царево, но ни изместиха от ТА в Приморско. Времето е облачно и го дават да вали. До плажа не сме стигали. Вчера валя през цялото време. Иначе е топло, но 2-3 дни няма да става със сигурност. От Приморско надолу пътят беше затворен и не пропускаха. Положението е доста лошо, опасно. Отнесени пътища и наводнения. Ние като тръгнахме вчера не бяхме прочели още за бедственото положение и от агенцията ни звъняха по време на път, да ни пренасочат.

# 397
Толкова ли струва животът ви - 1500 лв. ?Изумявам.
Обадете се в ТА/хотела и сменете датите. Всеки сам си решава, но аз лично не бих тръгнала, предвид, че цяла сутрин предупреждават.

# 398
Толкова ли струва животът ви - 1500 лв. ?Изумявам.
Обадете се в ТА/хотела и сменете датите. Всеки сам си решава, но аз лично не бих тръгнала, предвид, че цяла сутрин предупреждават.
да.направих го

# 399
Още повече  съобщиха че морето е силно замърсено.

# 400
  • Бургас
Аз не бих отложила почивка на Аркутино, заради ситуацията в Царево.

Само с едно на ум за морската вода в следващите два, три дни. Но това важи за целия район. Замърсяване, подводни дупки, мъртвак (солган) и т.н.

# 401
На кое южно?
Аркутино.
Там катогорично Не ходете! Ропотамо прелива и пътя вчера е бил затворен.

# 402
Ние сме на Северното Черноморие / м/у Каварна и Балчик/и моя съвет , ако Ви предстои пътуване да изберете него. Водата е чиста, топла, морето е спокойно. Вчера беше облачно, но днес е изключително приятно за плаж 😊

# 403
  • Бургас
На кое южно?
Аркутино.
Там катогорично Не ходете! Ропотамо прелива и пътя вчера е бил затворен.
Аркутино е преди затворената отсечка(ако е затворена все още). Ако се отсяда в Свети Тома не би трябвало да е проблем. То и във Фемили Резорт пак не е проблем, защото може да се мине през Свети Тома, покрай плажа.

Най - добре е да се обадите в хотела и да питате какво е положението.

# 404
Видяхте ли във ФБ откритите от морето тръби с фекални води масово по плажовете? Аз не бих отишла на море в момента, да не говорим че във водата плува вече какво ли не ....включително и тела на загинали  хора, а може и на животни. Имам две приятелки, които едва се прибраха днес на пожар от Царево и Лозенец, снимките им са покъртителни.

Общи условия

Активация на акаунт