Български брандове и бутици -Тема 3

• 103 567
  • 743
  •   2
Отговори
# 240
Инфото за Еphos ми е много полезно, мерси countessinna, защото отдавна се чудя дали да не си взема нещо от тях, а принципно съм XS - S Grinning

Avin леко ми поомръзнаха и реших да разнообразя с други български марки. Отзиви за тях може би по-късно Grinning
Радвам се, ако съм била полезна😊

# 241
Къде изчезнаха блузките на Avin със 7/8 ръкав? Тази есен никакви ги нямаше и да, цените са неоправдано високи.

# 242
  • София
Здравейте , момичета!
Миналата година си купих този клин и го носих точно 3 пъти и погледнете на какво заприлича след 3-тото носене. Flushed

Чета че има доволни от Луци , някой да е закупил от прословутия клин?
Аз ли попаднах на 6-тицата от тотото, какво стана, не знам!
Имам и други неща от там и съм доволна, но това е покъртително! Flushed

# 243
Изкуствена кожа винаги се цепи така след определен период. Чанти, обувки ,клинове, якета. Веднъж ми падна цялата яка на якето, което не бях носила от миналия сезон.

# 244
  • Бургас
Така е, и аз изхвърлих с голяма "мъка" изкуствено кожено яке от Кенсол тази година, но бяха минали поне 5 години откакто го имам.За една година е недопустимо, но да питам как е пран, защото може и да е от прането.

# 245
Почти 80% от блузките на Lucy с къс ръкав след няколко пранета се разшиват по ръбовете, поне при мен. Не ги пера по-различно от други дрехи. За мен съм си направила изводите, не ми е ок дрехи за 70+ лв да ги прешивам след всяко пране.

# 246
Забелязала съм, че изкуствената кожа се скапва и се нацепва така след няколко години, независимо как е ползвана или е седяла в гардероба. Колко чанти са заминали така, поседяли уж прибрани и после кожата пада на парченца, яке съм имала в това състояние...

# 247
Явно зависи от обработката, имам чанти на по 5-6 години и нищо им няма. Аз имам едно яке на Луси, което е капитонирано и шевовете се раздърпаха след няколко носения. Имаше някаква декорация с камъни, които също изпопадаха за отрицателно време. Не ми е добро мнението.

# 248
  • Бургас
На мен пък от Луци всички дрехи са ми здрави, направо ми се свиди да ги хвърлям.Преди години много си купувах, но последните години нещо не ми допадат, може и да се е влошило качеството, нямам поглед вече.

# 249
  • София
Чантата си стои в гардероба, а клинът е подложен на опън и седене... и материята е различна все пак.

# 250
  • София
Някой да е поръчвал от еластичните дънки на Sara Sweidan?

# 251
  • София
Пран е на 30 градуса, както е описано на етикета.
Да беше на 2,3 години ок, ама за една година без месец (купен е януари 2023)… в шок съм!

# 252
Здравейте! Включвам се с питане към тези от вас, които имат от палтата на Авин с камъни на копчетата. Как ги перете, тъй като от фирмата за химическо много не желаеха да се заемат да го изперат заради камъните?

# 253
Славея, мен ме мъчи същият въпрос - как се перат вълнените палта на Авин, чудя се дали да не питам в магазина директно..

# 254
Славея, мен ме мъчи същият въпрос - как се перат вълнените палта на Авин, чудя се дали да не питам в магазина директно..

Здравейте! Реших да рискувам и го пуснах в пералнята на програма за ръчно пране на 30• и 400 оборота. След това го оставих да съхне на широка закачалка. Изпра се и изглежда добре.
Прилагам и снимки.

Общи условия

Активация на акаунт