Български брандове и бутици -Тема 3

• 101 811
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
GGT, ще ти застане чудесно.
Моделът на снимката е 171 см.
Плата е красив на живо, добра линия е роклята.

Аз си имам разни мишки в главата 😃 и късо рядко нося.

# 736
Чакам с интерес Веричи, С.Бьорг, а на 8 март мисля да се разходя за Д.Мартин.
Credo за нещо ленено, миналата година ги изпуснах.
Роклята с кактусите е много красива, пробвах я, много хубаво стои, но ми беше толкова къса, че не се реших.
Кактусите не са моите, но другите две рокли са много красиви и идейни.Колебая се за цветната, нежна и ефирна. Много официална ли изглежда в действителност? Това, което ме спира е полиестерът, дори да не се усеща на кожа, на мен все ми е горещо. Правят ли някакви намаления?
Миналата година си купих два ленени панталона от Кредо, като при покупката на първия помрънках малко на консултантката, че искам и друг, в определен модел и цвят. След може би седмица дамата ми се обади и ми предложи такъв, даже изобщо не беше качен в сайта (а, и сайтът им има крещяща нужда от обновяване. Не всеки живее в София).Техният лен за мен е най-добрият. Бях купила ленена рокля от Д.Мартин заради модела и емоцията, но не е същият. Денина не е виновна обаче, че аз разчетох състав ленена смес като 100% лен, така че тя е коректна. Нелош ленен панталон имам и от Кенсол.

# 737
Credo ги следя от години, сайта им е пълна нула.
Ще имат серия копринени ризи с мотиви от шаловете на Ина Асса.

Ефирната рокля е подплатена в горната част с плътен хастар смес от вискоза и памук.
Колко е официална? Зависи от стила Ви.
Аз я купих есента и съм я носила вечер по заведения, на РД в ресторант и на театър

На Д.Мартин имах ленена рокля, не съм доволна от качеството, но ще отида на 8 март с идеята, че марката се развива и може да си харесам нещо 🙂

# 738
  • Бургас/Пз
Аз поръчах кактусите на СБ. В сряда ми дава дата за доставка. Ще споделя как е номер 36. По таблицата би трябвало да съм в него, въпреки че съм леко на границата с 34. Не знам дали има еластичност и затова поръчах 36

# 739
  • Бургас
Момичета, ще използвам затишието за за пусна нова тема. Разгледах списъка и премахнах неработещите сайтове. Ако нещо липсва ще има малко време през, което може да се допълва.

# 740
https://aureline.com/

имат и физически магазин

# 741
  • Бургас
Сайтът на Батибалено се отваря, но май не е активен. Съществува ли тази фирма още?

# 742
не, не съществува

vera.bg не са български чанти

# 743
  • Бургас
Новата тема

Тема 4

Общи условия

Активация на акаунт