Български брандове и бутици -Тема 3

• 101 873
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • Замък сред облаците
Може да е за LARP и по всяка вероятност е. Предлага и в този стил калъфи за оръжия.

# 706
Има и сценични костюми Simple Smile те са и още по-скъпи. Аз съм доста впечатлена от някои тоалети, но определено не са за всеки ден и повод. Не всяка дреха обаче бих носила де. Аз бих си поръчала нещо за моя РД през лятото, дано изкара още модели. И да ви споделя още една интересна страница с авторски шапки от коприна, лятото си поръчах една и е страхотна, двулицева.  В понеделник чакам вълнената с копринен хастар. Дамата предимно изработва скрънчита, калъфки, и т.н, които сега са много разпространени произведения по страниците на социалните мрежи, но шапките ѝ наистина са уникални. Дано и вълнената ми хареса така като лятната. Ако ви е интересно, ще ви я снимам.

https://silkysleep.bg/portfolio/v-for-vedeta-v-for-versace-2-2-3-2-2/

# 707
  • София
Шапките от коприна ги знам. Разкошни са 🩷

# 708
Търся бежова памучна риза/блуза с буфан ръкав и кръгло деколте (не с яка и копчета). Изрових целия нет, няма, прерових и сайтовете, които сте пускали тук, не намирам.

Ако някой види нещо подобно моля да пише

Скрит текст:

# 709
Хвърлила съм око на този сет от Replica, всъщност доста често посягам към този бутик. Някоя от вас да го има и да сподели мнение за изработка, размер?

# 710
Къде ще го носиш? В някое ранчо или ще пробваш из града ?

# 711
Къде ще го носиш? В някое ранчо или ще пробваш из града ?

Ами всъщност не ми пречи да го нося така в града - не намирам нищо неприлично или нелепо в него. А за ранчо е добра идея, даже бих сложила едни кафяви ботуши (тип каубойски) с него, но за съжаление нямам приятели в селскостопанския сектор, та да отида... Blush

# 712
  • София
Показаната рокля не я коментирам като модел и моделът, показващ модела, но единственото смислено, към което да те насоча, е да се замислш дали такъв ръкав би ти бил удобен. Аз виждам непрекъснато да пада като на лявото показано рамо, което дава още по-евтинджос излъчване. Отделно, че е доста дълъг ръкава.

# 713
Да, и мен дължината на ръкава ме замисля. Падналото рамо го отдавах на позата и нестегнатите презрамки за фотосесия, затова ми беше интересно дали някой случайно го няма. Бях видяла да носи топа с дънки с висока талия и това ми допадна също много, но признавам, че не и загледах ръкавите.

# 714
Може да се зашие лента с копченца на ръкава горе, с нея ще се захваща за презрамката на сутиена и няма да пада.
Имам такива на някои рокли.

# 715
  • София
Долната част ми е инфантилна. Ако се носят заедно-къса пола,лятно излъчване, но ръкавите са дълги. Малко като онези по-офисни рокли от дебел плат, но без ръкави. Ни с блуза да я облечеш отдолу в студеното, ни лятото да я носиш.
Ако е само горната част с някакви дънки по-бива. Аз имам ажурна блуза с къс ръкав с такова деколче. Не ми падат ръкавите, но трябва да е точен размер и да пасва много добре на гърди, гръб и рамене.

# 716
Аз точно това се дразня на някои български брандове, че в бюста ги правят като за чашка D-E и малките номера, а всички знаем, че това натурално е почти невъзможно 🫢 Но ако ще трябва да пришивам нещо допълнително, за да не пада, по-скоро бих се отказала.

# 717
Долната част ми е инфантилна. ...
Цялата е такава. Заедно с десена.

# 718
Здравейте, бих искала да попитам дамите, които са клиентки на Veruchi, като цяло размерите отговарят ли си, или са умалени / уголемени? Харесах си тези дънки от новата колекция, но се колебая за размера, също така де притеснявам да не се отпуснат много, защото за 100% памук.

# 719
Веричи мисля са маааалко умалени.
В София имат магазин на Гурко и Шишман, аз минах и пробвах преди да поръчам

Общи условия

Активация на акаунт