Български брандове и бутици -Тема 3

• 101 945
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Е.Море като комуникация са супер, пращат за един ден поръчката. Качеството е перфектно.
За роклята на кръгове по-горе ме питаха няколко пъти на М.Мара ли е.
Доволна съм, следя ги

# 586
  • Пловдив
Имате ли наблюдения над https://ellenmore.com/page/za-nas ? Платове, изработка, комуникация?
Много добра комуникация. Наложи ми се да сменя една рокля, веднага се отзоваха. Качествени дрехи.

# 587
  • София
Да, много са качествени и на достъпна цена.

# 588
  • София
На Ellen More номерацията как е? Отговарят ли или са уголемени/ умалени? Има хубави неща в сайта им.

# 589
  • Пловдив
Според мен една идея са уголемени. Но по-скоро си отговарят. Аз съм 160 , 56 кг. 38 ми идва голям. Вземам 36 от роклите. Панталони не съм купувала.

# 590
И според мен Ellen More  са малко уголемени. Полата и роклята ми са 34, а панталонките 36.
И да, имат хубави неща.

# 591
Т.е. се разминават спрямо таблицата, която са дали в сайта?

# 592
Замислих се, реално са малко уголемени или поне на мен така ми застават.
Зависи от конструкцията на тялото.
Поли и рокли нося IT 40, а панталони IT42 и реално съответстват. Предполагам са ми ок заради по-тънката талия.
Не знам дали ме разбрахте.

# 593
  • София
Разбрах те, Al. На мен ми се струват големички и дълги, дори и малките номерации. Връщането е винаги опция, разбира се.

# 594
Харпа, на теб 34 ще ти е голямо.

# 595
Май и аз трябва да се включа тук, защото съм почитателка на българските брандове!

# 596
Имате ли наблюдения над https://ellenmore.com/page/za-nas ? Платове, изработка, комуникация?
Имам една тяхна рокля, доволна съм от всичко изброено. Размерът ми дойде една идея по-голям, но то е индивидуално.

# 597
И на мен ми дойде една идея голям, въпреки че съм на горната граница на съответния размер и ме консултираха лично. Още се чудя за корекция, не ми се занимава особено, а и е връхна дреха, не е лошо да има пространство...
Бих ги посъветвала да инвестират в хубави опаковки, дрехи за трицифрени суми да пристигат в транспортния найлон, без кутия или друга опаковка Confused

# 598
Ей тази пола получих днес. Много е хубава, благодаря за споделянето.

# 599
Бих ги посъветвала да инвестират в хубави опаковки, дрехи за трицифрени суми да пристигат в транспортния найлон, без кутия или друга опаковка Confused
Странно, но при мен нещата дойдоха в много красива кутия, с лично от тях написано моето име, нещо тип послание. Нося 34 номер и по тяхната номерация - 40 номер, всичко ми заспа.Поръчах блейзър с колан и една пола.
Говоря за Ellen Moore.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 14:20 от m1ma

Общи условия

Активация на акаунт