кетито, ние бяхме месечинки на 21-ви
но все пак благодаря
, и аз като повечето от вас малкия като се размрънка го вдигам от кошницата, но утре съм на лекар и след това отивам да взема голямо столче и вече мрънка не мрънка там и вързан 

, татито ни пак се опитва да се разболява и по тоя случай снощи отнесе един скандал, въобще не се пази 

честито и на всички месечинковци днес
лошото е минало!
разбирам колко е важно за вас това, но по-важното е да сте здрави и да си гледате дечицата!
беше едно ходене по лекари и обмяна на лекарства... Та май пак ще гостува 1 седмица на баба си, но за Великден мисля да посетим Борова Гора за 3 дни с него
Ама така е, иска си внимание детето
Честито и на другите месечковци 
Само споделям 
Единствената ми грижа е къпането вечер
Не знам как ще се справям сама, а Емка се плаши от душа и плаче
За морето - о дааа, ще я заведем, в началото или края на лятото 
Аз за това където и да ходим в колата Маги е вързана
Преди, като бях на предната седалка и аз винаги се връзвах, а сега се правя на разсеяна, но трябва да започна наново, че...
Вече си направила доста повече от повечето ни тук
А операцията ще мине и замине 
Честито и на другите месечинковци
То не останаха много месечинки. След месец ще се започне с Годинките
Ех, как си минава времето 

в къщи,заради този дъжд неможем да се разходим на вън.
bea снимките на Сара са много сладки!
Честито на всички месечинки!!!
Дано болничките сладури бързо се оправят!

Миналата година също беше 45 дни на море. Рaзбира се на слънце само рано сутрин с нея
- малкият дявол е бил.
- бързо да се оправят
Веси, казваш че Маги предпочита мляко - това май е нормално - поне така пише в тази статия за храненето на болните мъници .
. Не е от зъбите според педи - няма нови тръгнали - това е заключението от консултацията в петък. Каза да пробвам с чая на Хип за сън, но да не очаквам чудеса. За протокола - около 9.6 кг (не можем да го измерим точно, понеже като го сложат на кантара и той изпада в истерия
Завиждааааааааааааааааааааам 
Нищо няма да им стане 2-3 дни на мляко

не се удари, съумя може би или неволно посрещна земята с ръце и се доизхлузи, направо гледах като гръмната.От няколко дни се опитва да излезе от кошарата, като борда и му идва до носа- набира се и започва да се катери по мрежата.Вече не мога и за миг да го оставя без надзор- адски е палав и не знам как да се оправям с него.