"Чакат сняг Мартенските ни деца, да се попързалят със шейна!"

• 9 602
  • 268
  •   1
Отговори
# 135
kalaza, аз държа чорапките с оцет около 15-ин минути...по принцип с тях ефектът е страшно бърз...

кетито, ние бяхме месечинки на 21-ви Simple Smile но все пак благодаря  Hug

# 136
здравейте мамчета,

Герда слава богу, че всичко е минало леко за бебка Praynig, и аз като повечето от вас малкия като се размрънка го вдигам от кошницата, но утре съм на лекар и след това отивам да взема голямо столче и вече мрънка не мрънка там и вързан Crossing Arms

Честито на месечинките  bouquet
Безмерна честита нова работа и от мен  bouquet
Дейзи и аз знам че е лека операцията, не отлагай да не стане гаф.
Калаза и аз съм много доволна от свещичките Ефералган, много бързо свалят температурата Peace
С тези грипове и вируси ми писна Close, татито ни пак се опитва да се разболява и по тоя случай снощи отнесе един скандал, въобще не се пази #Cussing out
Всички бебечета бързо да оздравяват Praynig
Сега ще гледам снимките на бебчовците Simple Smile

лек ден

# 137
Здравейте милички,
Днес Михаил започва последния месец от първата годинка  Heart Eyes честито и на всички месечинковци днес  Hug
Герда, важното е, че сте живи и здрави   Praynig  Praynig Praynig лошото е минало!
Мила, Дейзи време е да помислите за себе си, с  един месец повече или по-малко кърмене единствено може да влошите състоянието си  Naughty разбирам колко е важно за вас това, но по-важното е да сте здрави и да си гледате дечицата!
Калаза, по колко Панадол даваш? Момичета ако имате възможност да поръчате на някого от щатите да ви изпрати Туленол (инфант), мисля че така се казваше, невероятно е за Т, зъби, простуди!
Зъбките не ги мия, но веднъж седмично давам 4 капки Зимафлор и след всяко хранене задължително вода, дори и след млякото вечер даже и да е заспал мушкам бибата с водата.
Хомеопатични лекарства на Михаил не давам защото четох, че при производството им няма стандарти по незнам си какво ... не си спомням точно, и контрола е много занижен, същото важеше за всички билкови хранителни добавки.
За морето бях решила да водим Мишели с нас в началото на юни в Испания и да вземем и майка, за да не го водим на плаж повече от 10 мин. , но след ходенето ни в Египет се нагледах на болни  деца и се разколебах...абсолютно всички на 3-тия ден бяха болни  Sad беше едно ходене по лекари и обмяна на лекарства... Та май пак ще гостува 1 седмица на баба си, но за Великден мисля да посетим Борова Гора за 3 дни с него  Wink

# 138
  • София
кетито, мерси  Hug

Днес Емката прави 11 месеца и по случая рано рано ме събуди  Tired Ама така е, иска си внимание детето  Heart Eyes Честито и на другите месечковци  Hug

Калаза, Ефералгана и на нас ни помага. Иначе за чорапчетата с оцет - чувала съм че не е много хубаво да се слагат студени компреси на стъпалата на крачетата, а от коляното нагоре, както и на ръчичките над китките. Защото иначе може да се преохладят бебоците  newsm78 Само споделям Rolling Eyes  Дано Никола бързо се оправя  Praynig
Дейзи, казали са ти момичетата и напълно ги подкрепям - на Али й трябва здрава майка - обърни внимание на здравето си  Hug
Ние от събота оставяме за 2 седмици самички с Емката - татито заминава в командировка в Индия  Crazy Единствената ми грижа е къпането вечер  Sad Не знам как ще се справям сама, а Емка се плаши от душа и плаче  Confused
Иначе зъбките не ги мием още, то те са и само 2  Blush За морето - о дааа, ще я заведем, в началото или края на лятото  Heart Eyes

Хайде лек ден от мен  Hug

# 139
ГерДа, добре, че сте се разминали само с уплахата  Praynig Аз за това където и да ходим в колата Маги е вързана  Naughty Преди, като бях на предната седалка и аз винаги се връзвах, а сега се правя на разсеяна, но трябва да започна наново, че...

Калаза и ние си продължаваме с Т. Вчера майка ми я е водила при педито, има и зачервено гърло. Изписала е някакви капки за през носа, които се правят в апреката на място и едно гелче за гърлото + останалите неща. Тя за сега поне не се е разкашляла и не й е потекъл носа, но очаквам скоро включване. И по този повод нищо не иска да яде освен мляко  Tired

Дейзи, споко, скъпа  Grinning Вече си направила доста повече от повечето ни тук  Grinning А операцията ще мине и замине  Grinning

Кетито, мерси за поздравленията  Hug Честито и на другите месечинковци  Grinning То не останаха много месечинки. След месец ще се започне с Годинките  Grinning Ех, как си минава времето  Flutter

Констанс, какво става с твоята бременност? Как си? Ходи ли на доктор и видяхте ли сърчицето  Grinning  baby_neutral

# 140
Привет!
Честити месечинки на всички празнуващи и честити нови зъбчета!
ГерДа, радвам се че нищо ви няма и всичко се е разминало!
Дейзи, може би не трябва да отлагаш операцията, за да не се получат усложнения. Все пак трябва да си здрава, за да си гледаш детенце!
Болничките - пожелавам ви от сърце бързо оздравяване!
За морето - надявам се тази година да не ни се провалят плановете и да може да отидем. Ще ходим на плаж рано сутрин и няма да държим Вики на слънце и мисля че всичко ще е ок ако и спазваме режима, който си е създала.

Тази нощ - Вики почти не спа. Май пак я тормози някой зъб. Сега спинка, дано после като стане да не е кисела, че от два дни само мрънка. С миенето на зъбите сме до никъде. Тя пие млякото вечерта, давам и водичка след това да си изплакне устата и е заспала. Трябва да я събудя, за да й измия зъбите. А тя има 5, ама само 2 са порастнали, че да може да се измият. Така че за сега не ги мием.
Това от нас
Лек ден Hug Simple Smile

# 141
Здравейте и от мен!Нещо днес с това време мие едно никакво.. Rolling Eyes Пък и моите сладури ще издивеят  Joy в къщи,заради този дъжд неможем да се разходим на вън. ConfusedИ по моловете не става за обикаляне с този грип. Sad  bea снимките на Сара са много сладки! Hug Честито на всички месечинки!!!  bouquet  Дано болничките сладури бързо се оправят! Peace Hug

# 142
Честито на всички бебоци, които имат месечинки днес!
Мила, аз никога не забравям форума - просто ми е много напрегнато. През седмицата се разкъсвам на работа, след това да вкарам малко ред у дома. В петък заминавам при моето мъниче и буквално нямам 5 минутки свободни.
Отделно правя гимнастика всеки ден сутрин и вечер след работа по 30 минути. Плюс това се самообразовам, защото смятам да си сменя работата и да кандидатствам в друга работа.
Аз да ви се оплача. От неделя някъде моето слънчице е много нервно - мята се насън, плачка. Снощи цялата се е изпотила, не вдига температура. Дали са зъби.Ние нямаме нито един, но ми се струва, че прозират вече на венеца. Не се лигави повече от обикновенно.
Иначе от около 2 седмици върви самичка.
Поздрави на всички и дано болничките оздравяват по-бързо!

# 143
  • София
Здрасти, милички,
Беа, Сара е с много красиви очи, достави ми истинско удоволствие да я гледам, истинска красавица   bouquet
Герчо, мен Катето ме изпрати в един магазин на Витошка за обувки на Бояна, оттам купих много хубави за прохождане, стегнати в глезена, добре оформен свод и с приличен вид, испански. След това, чисто информативно минах през Колев и Колев и определено нито качеството, нито вида им са сравними с испанските, които купих. Цената им беше около 45 лева /на Колевите/, а испанските около 60, или 57 точно.
Герда, пожелавам да няма повече инциденти с мъничето Hug

# 144
               На малката Ема и на мама C-mira,честит единадесети месец!  bouquetДа са много,много здрави ,весели и щастливи! Joy

# 145
Привет мами!

Оф с този вирус и аз съм се побъркала, много ме е страх да не го лепне малката, ние също профилактично пием осцилококцинум, вит Ц.
Като чета колко от бебоците са се разболяли много мъчно ми става:( Бързо оздравяване на всички болнички мами и бебоци!  Praynig

Честита месечинка за всички празнуващи бебоци !   bouquet
За моретo - аз 100% ще я водя малката, аз не мога без море Simple Smile Миналата година също беше 45 дни на море. Рaзбира се на слънце само рано сутрин  с нея

Най-накрая качих снимки от моето пътешествие, ето ако искате да разглеждате:

http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=98308
парола: mexico

Цунки!

# 146
  • Sofia
Офффффф, от два дена се опитвам да наваксам какво сте писали през почивните дни, ама или форума е unavailable или компа ми дава некви тъпи грешки, или Вики ревнува и не ми дава да чета  Mr. Green .

GerDa, добре, че сте се отървали с уплахата само   Sad- малкият дявол е бил.

Много болнички бебоци  Cry - бързо да се оправят  Hug Веси, казваш че Маги предпочита мляко - това май е нормално - поне така пише в тази статия за храненето на болните мъници .

При нас нищо ново - Вики още не е проходил сам, няма нови зъбки, продължаваме да се будим всяка нощ по сто пъти и аз вече просто откачам  #Cussing out .  Не е от зъбите според педи - няма нови тръгнали - това е заключението от консултацията в петък. Каза да пробвам с чая на Хип за сън, но да не очаквам чудеса. За протокола - около 9.6 кг (не можем да го измерим точно, понеже като го сложат на кантара и той изпада в истерия  Shocked) и 77см.

Да не забравя - честито на празнуващите! Отивам да погледам снимки!!!  Mr. Green

# 147
  • In the jungle out there..
Еййй, Зори, страхотни снимки Grinning Завиждааааааааааааааааааааам Imp

Малкия вече е по-добре, като че ли, поне не е вдигал повече от 37,5 от сутринта. Това не пречи да е супер крив Confused Веси, и моето "всеядно" дете не иска да яде нищо....Природата си знае работата! Организмът се бори с/у болестта, вместо да хвърля сили в храносмилане Peace Нищо няма да им стане 2-3 дни на мляко  Wink

# 148
Здравейте, мамчета!  bouquet

На месечинковците- честито!

Герчо, много се радва, че Иван е добре, много!!!
Болничките- бъъъъъъъъъързо да се оправяте.

Весе, благодаря, добре съм - видях сърчице или по-скоро го чух на 10.01 и съм много щастлива , че всичко е ок и най-вече, защото се успокойх и ми минаха лудите паранои.

Да ви се оплача- днеска Константин излезе сам от проходилката #Crazy #Crazy не се удари, съумя може би или неволно посрещна земята с ръце и се доизхлузи, направо гледах като гръмната.От няколко дни се опитва да излезе от кошарата, като  борда и му идва до носа- набира се и започва да се катери по мрежата.Вече не мога и за миг да го оставя без надзор- адски е палав и не знам как да се оправям с него.
Продължава да не яде, признава само фрешове, плодове, попара сутрин, не обядва или хапва дин банан и вечер малко каша.Вече лудвам, не знам какво да му давам, а се притеснявам.

Да ви разправям какво ми се случи вчера  #Crazy
На едно приятелче баща му има проблеми със сърцето( има 2 инфаркта) и ми се обади дали мога да ги закарам до Пирогов, че на човека не му е добре, стягало го сърцето , а на него колата му се счупила.Естествено, тръгнах  веднага, майка ми и гледачката бяха вкъщи и им оставих детето.Отивам да ги взема( живеят на има няма 400-500м от нас) и като се качи човека в колата- наистина изглеждаше много зле- едвам диша и говори.Тръгвам от Панчарево, али се сещате,че болницата е на 20км от нас и газ колкото мога.На Горубляне включих аварийните, карам къси-дълги, ама тъпите нетолерантни бг шофьори едвам се поместват- е не че за длъжни, но явно има защо щом кола лети като бясна със всички видове включени светлини.Минах Цариградско и точно преди Орлов мост, където свършва мантинелата, човека едвам говорейки ми вика 'Мини в насрещното, много ме боли"  От там на клаксона, влизам в насрещното, колите ми правят път и така до университета.Полицая на вишката спря светофара , за да мога да мина, защото съм все още в насрещното, за което ЕВАЛА.Той като чу клаксона се обърна и аз му направих знак с ръка, че трябва да мина, а и понеже задния прозорец беше отворен и човека се виждаше как лежи явно от високото го е видял и реагира адекватно.Завих по Васил Левски и от там на червено пресокох Гурко и Графа- минах покрай 3 или 4 катаджии и никой не ме спря, а не пускам клаксона, за което пак БЛАГОДАРЯ на БОГА.На Патриарха и Раковска ме спира един полицай- застана пред колата и ми вика супер нагло- Какво е това каране и какво съм си въобразявала, казах му, че карам болен човек към Пирогов и той още по надменно- Ааааааааааааа, така ли?Откачих!!!Откачих, цялата треперех, че човека може да умре и само му казах-Така, да и тръгнах.Това си му е работата на него , ок, ама вида ми беше такъв, че 100% не се лигавя или нещо такова.Както и да е - стигнахме, приеха го човека и се оказа, че можело да направи 3-ти инфаркт и минутите били от значение.От една страна си отдъхнах, помислих си - да , успяхме, ама от друга толкова се натоварих психически, аз съм много емоционална и направо.....- никога не съм се чувствала по този начин, никога.Много се радвам, че човека се възстановява и се моля за него, защото сме си близки, винаги ни е помагал за каквото и да е било!!!
Обадих се на 166 да питам как се процедира, защото сигурно щяха да ме арестуват някъде и ми дадох входящ номер, та като ми пратят снимки или някакви наказания всичко ще е ок!!!
Та, така...страшни премеждия, но си заслужаваше.Дадох доста силн адоза адреналин на растящото човече!

Оплаках ви се , разказах ви, отчетох се...
цунки

# 149
КОнстанс,да знаеш ,че Някой отгоре е гледал какво става и ви е пазел. Радвам се ,че човека ,ти и бебео сте добре. Доста емоционално изживяване.

На болничките пожелавам бьрзо оздравяване. Аз цяла зима давам оксилокоцинум и до сега не сьм имала поводи за притеснение. А татито за втори пьт се прибира с температура,кашлици,сополи  и какво ли не,но бьзо го стабилизирам пак с оксцилококцинума. Така,че пробвайте го като превантивна мярка.

Общи условия

Активация на акаунт