"Чакат сняг Мартенските ни деца, да се попързалят със шейна!"

• 9 602
  • 268
  •   1
Отговори
# 75
Честита месечинка на всички бебоци , зъбчета и първи крачки  bouquet  bouquet
Герчо важното е че всичко с Иван е наред , а то болниците тук са наистибана за #2gunfire
[Кисело мляко съм му давала да опита няколко лъжици, не защото ме е страх от алергии, а защото не съм избрала марка и знам, че е бъкано вътре с какво ли не. Тези, за които вие говорите, тук не съм ги виждала. Или поне в нашия магазин. Thinking
И аз така.Дори си мислих да ви питам какво мляко купувате тук във Варна , че това Био много добре звучи , но не съм го виждала тук.
Прасенце, аз още не съм й давала  сирене , мисля след като стане на 10-месеца , но незнам какво - краве,козе и пр и на коя фирма newsm78
Solange, ние още нямаме ни един зъб , а в сряда ще стане на 10 месеца.
Хубава вечер от мен Hug

# 76
Здрвейте!
Ние днес цял ден сме по разходки.

Гер4о, УЖАСНО се радвам за вас! А по повод здравеопазването ни - без коментар! Тази сутрин по "Здравей България" слушах пак за онази родилка, дето са я убили направо в Майчин дом. Простаци и некадърници!

Аз онзи ден взех козе сирене на Маджаров. Иначе до сега давах краве. Криси май не усети разликата. И на мен козето от магазина ми харесва. Яла съм домашно преди, но ми мирише на гадно  Sick

# 77
сега видях, че иван чавдаров ми е отговорил на мейла по повод възмущението ми от неговата болница. Значи - били му докладвали за "инцидента" и за думите, които съм била използвала!?!? Аз бях толкова мека с тях, че никого не съм обидила. Ако трябваше да кажа всичко, което мисля в точно този случай нямаше да му докладват за случая, а щеше да чуе със собствените си уши, защото така щях да викам, че щкях да събудя и умрелите. Та доктора бил наясно, че истината била някъде по средата, но видиш ли как трябвало да проявявам търпимост, защото рецепционистката била от една седмица само!!!! Разбирал ме бил в предвид стреса, на които съм изложена!!!!! Абе откога и кинезитерапевтите станаха психолози. Е, няма такъв филм - просто не мога да повярвам???? И това било бивша детска градина и затова нямало рампи!!! Никой ли не си търси правата в тая шибана държава, че такова поведение на тъпият персонал не само да се приема за допустиво, ами трябва и да и простим на жената, че била нова! Ами като е нова трябва да е 4 пъти по-мила и любезна докато не се одзвери като всички останали. Ей, значи - тъпа държавааааа и няма да се оправи скоро.... Сега ще подам оплакване срещу тъпата болница в здравната каса, защото тея хора трябва да се вземат в ръце и да престанат с тези издевателства над нервите на хората! И за да съм сигурна, че няма да имат наглостта да вземат парите от здравната каса за всичките 5 изписани манипулации. Аз лично ако някой мой служител се бе държал така щях да го изхвърля на минутата без повече въпроси по темата стар-нов и т.н. Значи ако не ти харесва нещо - трайкаш си и тихомълком търсиш други варианти вместо тея кретени да се вземат в ръце.  Оф, айде оплаках ви се от здравната система и дано да нямаме вече досег с нея, че направо...

# 78
Ger4o И аз много се радвам ,че Иван е добре  Heart Eyes това е страхотна новина обяче гледай да не се ядосваш въпреки че има за какво  #Cussing out и дано да успееш да постигнеш нещо с оплакванията и наистина да си вземат поука за да не притесняват излишно и други майки.А за Токуда само добри неща чувам от моя приятелка която започна работа там и е много доволна освен от заплатите което я интересува пряко нея - най вече от базата и отношението и компетентността на лекарите. Тя е работила и в Пирогов и в Правителствена и при Чирков ,но каза ,че повече нито тя нито някой от познатите и ще ходят другаде. Тази болница определено май е крачка към европа  Peace

# 79
Здравейте и от нас!
Честити месечинки, проходили и нови зъбчета!

Герчо, много се радвам, че всичко е наред! Но тези заслужават да ги  #2gunfire #2gunfire #2gunfire То цялата ни здравна система е такава и всичко в тази държава е така!

И ние цял ден сме навън днес. Хубаво е че зимата е мека и ни позволява толкова много разходки. Ще видим като застудее от събота какво ще правим.
За киселото мляко - аз давам Пършевица 2%, с прясно Верея 1,5% и правя крем или грис. Нямаме алепгични реакции.  От цитрусите не съм дала още,само банан, киви и веднъж й дадох да близне лимон.  За шоколадите и разни там вафли и други подобни съм категорична - колкото може по-късно. Поне до 3 г няма да дам сигурно.
Лека вечер Hug

# 80
гер4о, надявам се нямаш против да дам доказателства как Иван се справя с ходенето. Simple Smile и ти с възпитанието Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Мого се радвам, че Иван е добре. Съжалявам, че ти се е наложило да се сблъскаш с такава безочливост.

Иван в събота:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=97149&photo=29
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=97149&photo=30
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=97149&view=1&photo=33

# 81
ехооооо, честити месечинки на Юджи и Тино!Всички бебоци, които видях са големи сладури и това ме навежда на мисълта да им направим обща професионална снимка, kalina ти си тук, с голямата нова апаратура. Четох, че коментирате глутена. Абе аз дадох една каша вече няколка пъти на Милупа, ами всичко е ок, май ще продължа, въпреки че педито не дава още.И ние сме още от беззъбите, но напоследък се заглежда в книжки и имаме напредък, знае кой е Мяу и Меееее.

# 82
леле, калина, вече 3-ти път ме финтираш с постинг - секунда преди мен

# 83
съдба Беичка Simple Smile
гушки

# 84
Sorry, za latinicata, no si precakah ne6to FlexType  newsm78 Nqkoi znae li kak se polzva KREDORA  newsm78

Ger4o, az dnes se prisaedinih kam tvoia otbor na vbeseni ot tapi "doktori"  Close Sled ujasen den v slujbata, se pribiram i maika mi mi servra, 4e Magi e s 40 gradusa temperatura  #Crazy I maika mi vaob6te ne e uspqla da se svarje s tapoto pedi, za6toto onaq patka direktno i e zatvorila GSMa  smile3511 Dobre, 4e namerila tel na dejurnia kabinet. Ot tam sa i kazali kakvo da kupuva i kak da go dava i direktno sa i kazali, 4e stane li ne6to prosto da zvani direktno na Spe6na pomo6t  newsm61 E, izvinqvai za kakvo taq patka - pedito vzima po 1500lv mese4no, za da vikam Barza pomo6t, kato deteto mi vdegne  T izvan rabotnoto i vreme  #Cussing out

# 85
Здрасти, мацки!
Аз 4 дни нямам нет и кабелна заради тъпите Евроком и смятам да се оплача от тях, защото ми писна... И аз след ГЕрчо ще търся да сменям доставчика..

Ще чета назад после, но само да се похваля: намерих си бавачка.  newsm44 Даже 2!!!!  Joy И сега едната я предлагам - ако има още някоя мама, която търси, да каже. Жената живее в Левски и би искала по-близо до нея - Слатина, РЕдута, там онези квартали... Така че ако някоя от вас търси, да пише на ЛС, че вече не помня всички ли намериха...

Айде до после! Hug

# 86
  • София
Здравейте, мами!  Hug
Аз започнах все по-рядко да се включвам, но редовно ви чета. Герчо Иван е станал голям сладур, но по-важното е, че е здравичък.
Честото на проходилите и озъбилите се   bouquet
Лия вече прави по една дължина на хола без да ме държи за пръста, та мисля скоро да й правя прощъпулник. За спането спи по 1 път на ден по около 2 часа. Записах я на кухня, но нещо не е възхитена, но така беше и с пюретата в началото. Кухнята е към една ясла, носиш 3 празни бурканчета и вземаш 3 пълни т.е. сипват храната в твойте си съдове. Нощно време продължава да се буди по 100-пъти.  Mr. Green Има 2 зъба и работата нещо се закучи от 3 месеца е само с тях. За килограмите свалих ги всичките, но не си върхах фигурата, коремчето ми е отпуснато, а за гърдите да не говорим  Embarassed
Кисело мляко съм давала 2-3 пъти на Нестле, от това плодовото. Отчетох се, че отдавна не бях писала.
Мила, изглеждаш страхотно. Heart Eyes
Бързо оздравяване на болничките Hug

# 87
Хайде пак аз... след като изчетох всичко от таз тема...

Герчо, радвам се, че въпреки неприятното изживяване, нещата са се разминали... Ама сигурно е по-добре да слушаш понякога, когато ти се казва от рубриката "Челен опит", а не от "чули-разбрали"...  Peace 

Тук видях мами са писали за неща като Ксеникал (cica) и Аткинс (Жана)... Само аз ли не знам какво е това  newsm78  newsm78

Прасенце, снимките са супер! Но защо си толкова сериозна? Защо не се усмихваш повече - имаш хубава усмивка... Навик от моделството??? 

Зоуи, споко!!! Относно притесненията ти от края на предната темичка - Елинка само ти я пазим - тя на нас ни е сестричка Simple Smile

Лека нощ и никой да не се буди днес... Да спите всички спокойно!

Последна редакция: пн, 22 яну 2007, 23:40 от boriva

# 88
  • София, център
Видях , че говорите за килограмите  и кой колко...

На мъжа ми леля му е лекар в Сърбия и тя има една от първите машини с които се правят изследвания на кръвта!  Определят се така наречените алергени, които не просто предизвикват някакъв видим проблем, а всички които конкретния човек трябва да избягва! Та това е и новата истерия, защото се прави вече и в Бг, но за 1500 лева (май беше ),а там е 90 евро!

Всъщност резултат от избягването на тези храни (напитки, билки... ) е че се слабее и да искаш да напълнееш не става ако не ядеш отбелязаните неща! Мъжа ми спазва стриктно 2 месеца този списък и отслабна яко, но нали е мъж и не се кефи да е слаб... но за нас мацките е добре! Примерно на него са му алергени: боб, зеле, мента, свинско, телешко, домашен прах, мляко, захар,...

Аз още не съм пратила, защото трябваше да мине време след като родя и да не кърмя, но сега заминава в петък и ще пратя кръв и аз! И готиното е че кръвта не е нужно да е  взета в лаборатория! А си бодваш пръста с почистена със спирт игла и капваш няколко капки на стерилна марля и готово!

Уфф утре ми е първия изпит! Молете се да го взема! А другия е други ден ( сряда )!

Айде лека, че вече каталясах на този компютър

# 89
  • София
Здравейте милички Hug

Първо да кажа Герчо, много се радвам за Иванчо HugНе се ядосвай, всичко мина и най-важното е , че диагнозата поредния абсурд. Надявам се, че вече си се успокоила, да го нагушкаш малкия мишок  Hug

Отивам да си чистя къщата, че като се върна от нашите, тук все едно е паднала бомба Crazy
После ще чета и ще пиша Wink

Прасенцеза банските на Бобата-и аз бях хвърлила око на едни такива Wink Май от Мадаркер бяха newsm78 Ама голям е пич с тях Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт