Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 60 807
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
  • Deutschland
Вчера си взех за проба този в средата. За лято е добре, аромата не е тежък, средна трайност.
Превръзки откакто ги открих, само Jessa и Tena ползвам. Преди това Always.

# 166
  • София
Наскоро си взех MAYBELLINE NEW YORK LASH Sensational В черно. Имаше Мнения, че са я развалили, но аз не виждам разлика, ползвам само нея от както е на пазара. За наслояването-винаги съм я наслоявала, 3 пласта с изчакване да просъхне между слоевете и имам дълги и обемни мигли, но аз за съжаление съм с доста рехави и къси мигли, така че се налага.

Аз и една в черно отворих скоро, но тя е купувана месеци по-рано, с нея нямам проблем, ползвам я както винаги. Кафявата я купих съвсем скоро и затова се чудех дали аз съм случила на кофти бройка или вече са така. Или проблемът е в цвета.

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 10:34 от milenaka

# 167
Водоустойчивата Lash Sensational и тази в цвят бургунди за нищо не стават. Черната е чудесна и аз ползвам само нея. Слагам база под нея, някак ми се размазва под очите без база.

# 168
  • София
Аз съм много доволна от водоустойчивата. Но пак уточнявам, че е купувана месеци по-рано.

# 169
Аз за това ти отговорих,, че скоро съм купила черната и няма промяна в качеството, т.е.проблемът е бургундито - или по принцип си е такава или са я развалили, не знам, не съм я ползвала, водоустойчивата също

# 170
  • София
Мерси, няма да си търся нови спирали, значи Simple Smile

Мразя да хвърлям продукти, но кафявата направо ме дразни.

# 171
  • Light of Zartha
При мен и водоустойчивата лаш сенсейшънъл пак ми се размазва за отрицателно време. Не знам какво толкова правя. С пудра пробвам отдолу и пак е зле.

# 172
  • София
С база за сенки пробвала ли си? Аз съм с мазен клепач и при мен не мърда, но почти винаги слагам такава база, дори да нямам сенки.

# 173
  • на дъното
Вчера си закупих 2 спирали е не са от Лили и Дм ,а от Ивис 😉.Изненадвам се за пореден път в качеството на тази марка Mon Reve❤️цени много достъпни.Всичко е много добре заредено.
И двете спирали са с витамин В5 за моите мигли са перфектни 😉

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 16:31 от silviayo

# 174
Моля за препоръка за много подхранващ крем за тяло, за много суха кожа. По възможност с приятен аромат и да не оставя неприятен филм по кожата.
Може и да не е точно от тези дрогерии де.

# 175
Моля за препоръка за много подхранващ крем за тяло, за много суха кожа. По възможност с приятен аромат и да не оставя неприятен филм по кожата.
Каквото и да вземете на Биодерма или А дерма няма да сгрешите. Майка ми е с такава кожа и е доволна от продуктите на двете марки. Аз ползвам на Биодерма лосиона за суха кожа, който е без мирис, хидратира много добре.

# 176
La roche lipikar - единственият лосион за тяло , който след 24 ч. когато влезна за душ усещам как пада от кожата. Уникален продукт. Специално за много суха кожа. Години наред , всяка зима кожата ми се лющеше като на гущер , но откакто открих този продукт, няма и следа от сухота.

# 177
  • Deutschland
За деца става ли този La roche?

# 178
Това, от аптеката
https://remedium.bg/cerave-hidratirasht-losion-za-suha-i-mnogo-s … -h473-ml-142089/p

# 179
  • София
И аз за CeRaVe се сетих, но не отговаря на условието да е ароматизиран.

Общи условия

Активация на акаунт