Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 60 821
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
За деца става ли този La roche?

Бебета, деца и възрастни 🙂

# 181
Здравейте! Къде в София мога да открия крем за ръце pnp?

# 182
Една маникюристка ми каза, че го има в супермаркет в Люлин, но аз го намерих на пл. Славейков. Между Хеликон и ДМ е магазинчето

# 183
  • София
На ул. Цар Иван Асен II срещу кино Влайкова има аптека, в нея ги продават.

# 184
И аз за CeRaVe се сетих, но не отговаря на условието да е ароматизиран.
Качествените лосиони за суха кожа, обикновено са медицински и неароматизирани.

# 185
Една инфлуенсърка много препоръча лосион  на MIXA CICA REPAIR за тяло. За аромат не си спомням какво каза, но каза, че е много хидратиращ и силно го препоръчва. Аз нямам суха кожа, но щях да го взема да се мажа след плаж.
Обаче още не съм го купила и нямам лични впечатления.

Може ли да ви помоля, ако имате оцветения вариант на слънцезащита на
La Roche-Posay Anthelios Pigment Correct да качите една снимка на цветовете ? Благодаря,  много се чудя тъмната ли да купя, светлата ли ?

# 186
Да, и аз съм забелязала, че такъв тип лосиони за тяло, които са силно хидратиращи нямат силни аромати, защото не се набляга на парфюма в тях.
Препоръчвам продуктите на Микса, от всички техни лосиони съм много доволна. Хидратират добре, не предизвикват никакви раздразнения, не оставят лепкав филм, но за ароматите им не са трайни и силни. В момента имам с оранжева, с червена и с лилава капачка. Като най-хидратиращ препоръчвам този с червена капачка, който използвам от години и съм много доволна. В моя случай кожата е най-суха зимата и тогава не използвам друго освен този лосион. Продават ги в Лили, в ДМ, в някои супермаркети като АБЦ и ЦБА също.
https://remedium.bg/mixa-cica-repair-intenziven-losion-za-tyalo- … -h400-ml-150213/p

# 187
Аз много не им вярвам на инфлуенсърите, но щом и ти го хваналиш ще го взема и аз за проба.

# 188
Коментарът ми е бил непосредствено след твоя и не съм го видяла. Да, същият лосион препоръчвам и аз, наистина съм много доволна.
Не знам коя е инфлуенсърката, но за толкова години не съм виждала да рекламират лосионите на Микса, а само продуктите им за лице. Марката ми е любима и досега не са ме разочаровали с нито един техен продукт, който съм купила.

# 189
+1 за Микса кремове и лосиони за тяло.
Ако не бъркам лилавият беше без аромат ,а с червената капачка мирише уникално на жасмин ,но който и да се вземе е топ продукт на ниска цена.
В момента използвам с червената капачка ,защото е лято и е по-лек.
Този с лилавата си е за студените месеци ,защото е по-гъст и попива една идея по-бавно.
Ползва се за месеци ,защото са с дозатор и опаковките са 400 мл.
Използвам само техните лосиони и кремове и душ -олио.
Незаменими!
С кожа склонна към раздразнения и алергии съм.

# 190
Силно парфюмирани са вики бутик. Пиша го от не знам кога вече. Хубави и не толкова ароматни като вики, но определено с аромат са дав. Наскоро показвах новия си такъв. Не лепнат и са много комфортни. От последната година ползвам или вики или дав.

# 191
  • София
И аз за CeRaVe се сетих, но не отговаря на условието да е ароматизиран.
Качествените лосиони за суха кожа, обикновено са медицински и неароматизирани.
Това е така, да. Парфюмите са вредни по принцип. Ако човек има проблем, е добре да ги избягва.

# 192
  • Благоевград
Здравейте! Купих тези пачове за очи. Измих ги с хладка вода, както пише на опаковката. От едната страна са лепкави. Никога не съм ползвала пачове, но предполагам, че лепкавата страна се слага под очите, нали така?

# 193
Много странно! Нали пачовете са в течност, обикновено вид серум, защо да се изплакват с вода? Само желето какво ще направи за кожата?

# 194
Опъва кожата под “натиск”.Продават пачове на цяло лице и шия на този принцип.Май се спи с тях.

Общи условия

Активация на акаунт