Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 60 759
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте на всички! Нова съм в темата и искам да споделя любимия ми измивен гел на Alverde. Пробвах го за пръв път преди 3-4 месеца и наскоро си взех нова опаковка. За цената си от 4-5 лв. е много добър и подходящ за всеки вид кожа, вкл. и чувствителна. Измива добре без да опъва кожата ми. Това е първият козметичен продукт на Alverde, който ползвам и с удоволствие бих пробвала и други неща от марката.

# 61
  • In The Middle Of Nowhere
Има ли някой този балсам за устни?

Чудя се дали стои много тъмно на устните?

# 62
Може ли да препоръчате хубав ароматен и дълго задържащ се спрей за тяло от Лили 🙂

# 63
  • Ланкър, планините Овнерог
От Лили не знам, но от Фантастико си взех инцидентно един свеж и сравнително дълготраен. Марката на мен ми е непозната - Yardley, ароматът е на фрезия и бергамот. Взех го за 12-13лв, на други места сигурно са по-евтини (козметиката във Фантастико не е евтина)

# 64
  • София
Не знам в Лили дали го има, но ето този Malizia Purple от Дм е чудесен https://www.dm-drogeriemarkt.bg/malizia-damski-parfyum-dezodoran … 003510017140.html
Получавам толкова много комплименти за него, които дори и с нишовите парфюми не получавам. Взех го по препоръка от темата тук.

# 65
  • Deutschland
Само под формата на дезодорант ли я има тази Малиция?

# 66
  • София
Само под формата на дезодорант ли я има тази Малиция?
Само това намерих в ДМ.

# 67
  • София
От Лили не знам, но от Фантастико си взех инцидентно един свеж и сравнително дълготраен. Марката на мен ми е непозната - Yardley, ароматът е на фрезия и бергамот. Взех го за 12-13лв, на други места сигурно са по-евтини (козметиката във Фантастико не е евтина)

Yardley е страхотна марка! Не е неизвестна. Simple Smile

# 68
  • Deutschland
В Една аптека в Пловдив съм виждала тези Ярдли, но цените им бяха ужасно високи. Щом са хубави обаче, бих ги огледала обстойно.

# 69
  • София
Тази марка я знам от детските ми години. Мама ползваше кремове за лице и лакове за нокти. Татко й ги носеше от чужбина. Нямаше ги в магазините. Едва преди няколко години официално марката стъпи на БГ пазара.
Цените са високи, но и качеството е много добро. Simple Smile

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 15:23 от Amiamo

# 70
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз съм ги ползвала тези дезодоранти, специално Момината сълза много ми харесва. Но са малък размер и за мен са си и доста нетрайни за тази цена. Във Фантастико ги има и в определени аптеки извън големите вериги също съм ги виждала.

# 71
Някой скоро да е засичал тези превръзки в ДМ, понеже си ги взимах редовно, най-много ми допадат като качество, но вече не ги намирам.

# 72
В Елитис, в Ремедиум, че и в Кауфланд съм ги намирала

# 73
  • Ланкър, планините Овнерог
Не мен ми е непозната марката Yardley, но явно само на мен Simple Smile
За скъпа не знам, не ми се стори скъпо. Спрей за тяло 200мл 10-на лв скъпо ли се води? Ето този е моят
http://izi.bg/product/6968/yardley-parfyuyumen-sprey-za-tyalo-20 … a-i-bergamot.html

# 74
Yardley е евтина английска дрогерийна марка. Някога се продаваше у нас по аптеките. Аз съм поръчвала на приятелка Момина сълза от Англия. Нетрайни са.

Общи условия

Активация на акаунт