Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 60 777
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
  • Deutschland
Най-накрая в ДМ имаше заредени дезодоранти. Взех обаче друго, измиващ крем Балеа както винаги с трудно затваряща се капачка, душ-гел, които съм снимала, лак за нокти Grow and Glow na Essence и маска за лице Алверде, която детето поиска и ако е доволна, ще снимам и покажа. Преди ползвах един essence лак за растеж, от който ноктите растяха като луди, но вече не го намирам, затова взех от нова колекция.

# 76
Най-накрая в ДМ имаше заредени дезодоранти. Взех обаче друго, измиващ крем Балеа както винаги с трудно затваряща се капачка, душ-гел, които съм снимала, лак за нокти Grow and Glow na Essence и маска за лице Алверде, която детето поиска и ако е доволна, ще снимам и покажа. Преди ползвах един essence лак за растеж, от който ноктите растяха като луди, но вече не го намирам, затова взех от нова колекция.

Този душ гел е най - любимият ми, от всички които съм пробвала. Уникален аромат 🥰🥰🥰

# 77
  • Light of Zartha
В Лили в момента дезодоранти нивеа са на 5лв. Май всички видове. Иначе пишеше, че са към 7лв.

# 78
  • София
На Нивеа видях спрей дезедоранти - малки и големи. Не запомних милилитрите. Тази цена е за малките.

# 79
Значи не само моят измивен гел на Балеа не се затваря.

# 80
  • Deutschland
Откакто смениха логото, нито една опаковка на измиващ крем или гел не мога да затворя.

# 81
Те още в магазина бяха оцапани повечето, заглеждах ги преди малко и аз. Отдадох го на това в какво са наредени - отдолу е пластмасово легло с кръгли вдлъбнатини точно капачката да влезе плътно, та при изваждане е лесно да се отвори. Явно не е само това, благодара за предупреждението.

# 82
У дома не съм видяла да изтича, но не се затваря плътно и ако се пътува може да се излее в багажа.Скоро го носих крема с мен на път и го увих стегнато в плик.

# 83
  • In The Middle Of Nowhere
Все се каня да пиша, че този измиващия крем в розовата, но стара опаковка(на снимката на Фрау, според мен е същия) си спомням, че при мен нямаше отмиване! Трайно ми е останало в съзнанието, че едва го отмивах, стоеше като някакъв крем на лицето и едва го махах.
Сега поради липсата на пяната на Балеа в розовата опаковка си взех на nivea rose touch. Има миризма на ретро роза, но става.

# 84
  • София
Дълго време ползвах розовия измивен крем на Балеа. Точно така трябва да се усеща - все едно не си изплакнала хубаво лицето. Трябва след измиване да го усещаш все едно си сложила крем. Кожата става мека, пухкава, подхранена. Той не само измива, но и подхранва.

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 22:12 от Amiamo

# 85
  • In The Middle Of Nowhere
Да де, но то не е гел, а крем.. идеятата може да е такава както казваш,(на мен ми е ясно), но все пак ми беше трудно за изплакване... Поне при мен. По средата приключих с него, а по принцип май няма продукт чак толкова да не съм изхабила докрай.
Май това беше
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 21:33 от angeles

# 86
Харесвам кожата ми да скърца едва ли не под душа, искам да усещам чистота. После ако искам ще си слагам какви ли не подхранващи , овлажняващи и " сочни" мазила предназначени за тази цел. Мразя да се изкъпя и да се усещам мръсна, благодарение на подобни продукти. Ползвала съм го този измивен крем преди три години, когато си правех балейски експерименти. Не ми хареса ефекта му. Очаквах просто да е измивен продукт, който да не предизвиква опъване на кожата, но усещането след него и по време на него за мен е като мръсна кожа след цял ден потене и ходене в градски условия.
Лосиона ми на балеа с урея не му се затваря капачката също. Споменаваше се за продукти с такъв недостатък.

# 87
  • София
Редактирах се, измивен крем е, а не гел.

# 88
Разкошен е този измивен крем. Чувствах кожата си мека, не опъната и скърцаща до усещането, че ще се напука от опъване. Бих си го купила пак.

# 89
  • Deutschland
Има и частици вътре в него, които не са груби и почти не се усещат. Обичам такива продукти с разни перлички в тях.
Имаше един такъв душ гел на Палмолив, обожавах го.

Общи условия

Активация на акаунт