Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 60 781
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
Като казахте Палмолив, душ гелът им с шоколад спрян ли е?

# 91
И на мен не ми хареса този измивен крем на Balea. Може би е до тип и нужда на кожата, но и моята не я усещам чиста след него. Пробвах го и като душ крем за тяло, също не ми беше ок. Всъщност почти нищо от около 10-те техни продукта, които някога съм пробвала не ми хареса. Почистващото им олио за лице наистна добре премахваше слънцезащитата от лицето ми, но ми причини ужасно болезнени подкожни пъпки. Единствените ми любими и незаменими Balea продукти са двата вида твърди сапуни с алое вера и с мед и мляко. Преди години имах дерматит с обрив по цялото тяло. Само от тях не ми се изсушаваше кожата и не ме болеше при досег с вода. И досега ги ползвам и рядко се мажа с нещо след душ, защото не усещам нужда.
Мисля да пробвам още нещо на Alverde и тези дни ще разгледам какво сте споделили, че ви е харесало в предишните теми.

# 92
Откакто смениха логото, нито една опаковка на измиващ крем или гел не мога да затворя.
Капачките на новите опаковки се затварят, когато се натиснат точно по средата. Случайно го открих.

# 93

🪻Кремът за ръце мирише вълшебно
🪻Кой е най добрия заздравител на Евелин за Вас
🪻Гелът за вежди на Катрис беше намален и ми харесва

Много харесах тези, някой ползвал
Ли ги е:

# 94
  • София
Зеленото е фин, ежедневен пилинг с доста приятен аромат. Понякога купувам и другите на марката, никак не са лоши.
П.П. За душ-геловете говоря.

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 10:55 от milenaka

# 95
Аз не съм тествала душ-гелчетата все още, но много харесвам лосионите им за тяло. Ползвала съм Caribbean vanilla и един розов Fresia. Имат и приятни спрейове за тяло, но ароматът Fresia поне при мен не е много траен.

# 96
Момичета, кой бюджетен серум на Витамин С е хубав ?
Гледах този
Мнения?

# 97
Харесвам Perlier, сапуните им са много ароматизирани и нежни. Серията с мед и тази със сандалово дърво са ми фаворити.
От бюджетните серуми с Витамин С харесвам този на DeBa, обаче доста лоши отзиви съм чела, може би съм изключение.

# 98
Заинтригува ме кремът за ръце, повече на пъпеш или на мед мирише? Или е балансиран ароматът? Sweat Smile

# 99
  • София
Синият душ-гел беше много хубав по спомени Blush

# 100
Измиването на кожата до скърцане е едно от най-вредните неща за нея. Това я съсипва и ако един продукт ми дава този ефект, веднага спирам да го използвам. При мен такъв продукт беше мицеларния гел на Garnier с розова капачка, който много хвалеха.

# 101
  • Deutschland
DeepSpace, благодаря от сърце за съвета. Успях от раз да затворя капачката на измиващия крем.

# 102

Моите покупки от вчера, повечето по ваша препоръка и за 1 път. И аз исках да взема от измивният гел, но го нямаше отново,  а честно казана много ми хареса , от около месец д/г ползвам само него,но вече свършва....
Пробвах пилинга 3в1 и сякаш леко ми щипеше,но може да е останал по ръцете от пилинга за тяло, който мнооого ми хареса от 1я път Simple Smile
И прехвърлям въпроса си тук от съседната тема:
"Днес бях в ДМ и си напазярувах доста от нещата, които съм си запазила по ваша препоръка Simple Smile))

Исках да взема и спирала за дъщеря ми но не намерих дали съм запазила снимка, а и не помня коя кафява спирала хвалехте? Алверде или на trend up, моля за отговор с изображение Simple Smile"

# 103
Аз също наскоро открих коментирания измивен крем на Балеа и много ми харесва, именно заради това усещане на мека и хидратирана кожа, без скърцане.

Преди време така си пресуших кожата с една агресивна измивна пяна и от тогава бягам далеч от скърцаща кожа.

# 104
Аз от измивния гел съм много доволна. Не е много гъст, по-скоро рядък, но измива точно без това гадно скърцащо усещане и кожата остава мека.

Общи условия

Активация на акаунт