Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 60 785
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
Препоръчайте ми крем за крака за мазоли и кокоши трън? От лили взех в петък един сръбски крем с 10% урея, който мажа вечер. Загряващ е, попива бързо, омекотява за някой час, все още не мога да дам продължителни отзиви. в дм бях вчера, взех и един охлаждаш тяхна марка, който не е определено за мазоли, но е супер за лятото и бързо попива

# 106
За кокоши трън това съм ползвала, премахна го за около седмица:

# 107
Откакто смениха логото, нито една опаковка на измиващ крем или гел не мога да затворя.
Капачките на новите опаковки се затварят, когато се натиснат точно по средата. Случайно го открих.
Благодаря!

# 108
Препоръчайте ми крем за крака за мазоли и кокоши трън?
Този крем е за загрубяла кожа с втвърдявания. Много е хубав.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-krem-za-kraka-za-zagrubyal … 058172444425.html

# 109
Има ли някой този балсам за устни?

Чудя се дали стои много тъмно на устните?

Хареса ми от снимката, дали го има вече в магазините? Не съм ходила тези дни, обаче моите балсами на Алверде с невен тъкмо привършват и утре ще ходя да се запася. Но такива перлени ми допадат много за ежедневието.

# 110
  • Deutschland
Аз пак със Софт флауърс идвам. В петък писах, че има заредени много, в събота вече липсват и дори на сайта им ги няма дезодорантите, а само ролони. Аман! Тамън да харесам нещо и го махнат.
Днес след работа ще се търси някоя изостанала бройка, както и воден спрей, че за бг жегите ще ми трябва.

# 111
Такъв голям кът са някои неща, че ако не се запасиш, после съжаляваш. Това е едно от нещата, които не харесвам в ДМ, както и различния асортимент във всеки техен обект. Но най-много се дразня на хубави продукти, които са лимитирана серия…

# 112
Такъв голям кът са някои неща, че ако не се запасиш, после съжаляваш. Това е едно от нещата, които не харесвам в ДМ, както и различния асортимент във всеки техен обект. Но най-много се дразня на хубави продукти, които са лимитирана серия…
Аз така тъжа по една пудра за обем, за коса. Изчезна и туйто. Не че няма и други, но цената им е почти двойна за същото количество. Имаше я и като лимитка с по-различен аромат, и като нормално присъстваща в асортимента. Ама беше то.
И кремът за лице, който си харесах и доста ми е поолекнала тубичката, изчезна и той но от него просто няма наличност, докато пудрата изобщо вече не се намира като продукт в сайта им. Кремът е с новото лого на Балеа, не е като заради него да чакат нови опаковки. Яд ме е пък. Много трудно си намирам бюджетен крем за лятото дето да ми допадне, с мазна кожа съм.
С други продукти от марките на ДМ които използвам, действително гледам да имам и резерва че не се знае докато ми потрябва дали ще има да си купя.

# 113
  • София
Натка, и аз съм с мазна кожа и за лятото не ползвам кремове, а гелове. Ако въобще сложа нещо такова, защото като сложа някакъв серум и отгоре слънцезащита, вече ми идва леко тежко. Но гел, от който съм доста доволна, е този – https://remedium.bg/bile-anti-akne-krem-gel-za-litse-za-mazna-i- … a-h50-ml-100503/p Доста добър продукт е, а цената е смешна. С помпа е, което за мен от хигиенична гледна точка е най-добре.

# 114
Говоря за крем който си е дневен с ниацинамид и с 30ти фактор, идеален ми е за сега. Не е матиращ, но ми е комфортно с него, не ми създава и проблеми а дори напротив.
Ако взема някакъв такъв гел, ще трябва тепърва пък защита да си търся друга... Няма угодия, то какви жени ще сме ако ни се угажда лесно Grinning
От тази марка гел съм ползвала преди години, не беше в опаковка с помпа обаче, тогава нямаха такава. Не знам гелът дали е същият, нещо помня че не ми допадна. А тогава имах и акне, към каквото е насочен продукта, сега нямам а само омазняваща се кожа. Откъм хидратация ми беше нещо като нищо, на инат го измазах но не повторих.
Ниацинамидът изглежда че добре ми действа, даже порите са по-малко видими. Пак не са малки де, аз и не знам от крема ли по-малко се виждат или от това че имам малко тен ама по-добре изглеждат.
Ще си го дебна кога ще го заредят и ще се надявам това да стане преди да съм свършила текущата тубичка.

# 115
Откакто смениха логото, нито една опаковка на измиващ крем или гел не мога да затворя.
Капачките на новите опаковки се затварят, когато се натиснат точно по средата. Случайно го открих.
Благодаря!
И аз благодаря!!!Стана от 3 път-точно в центъра трябва натиск силно.

# 116
Днес бях в DM и набързо разгледах. Някой ползвал ли е тази маска/измивен продукт за лице с глина и какви са ви впечатленията?

Купих си този дезинфектант за пране. Ползвам го от 1-2 год.и съм много доволна от съотношението цена-качество.

Имаше и други интересни неща на Alverde. Да попитам също и за отзиви за шампоаните им. Много ми допада дизайна на опаковките. Ще разгледам още в предишните теми и ще си харесам нещо, което да пробвам.

# 117
  • София
И аз съм много доволна от дизефектанта за пране на Денкмит. Ползвам този, който не е ароматизиран.

# 118
Защо го ползвате? Аз по времето на Ковид го купувах, ама сега?

# 119
И аз го ползвам от години вече.Заради спортните екипи на децата, които се вмирисват при пране.Донякъде успява да спаси положението.

Общи условия

Активация на акаунт