Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 60 789
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз, заради котките у дома.

# 121
Защото пера на по-ниски температури с него и спалното бельо излиза като ново.

# 122
Аз за всичко, което пера го ползвам, но най-вече защото ме мързи да гладя, т.е. да дезинфекцирам чрез гладене. Имаме и куче, което си лежи на дивана, не го пускаме на леглата и на чаршафите ни, но от дивана е достатъчно да лепнем нещо въпреки постоянното външно и вътрешно обезпаразитяване и ваксини. А и в тези горещини кой да ти глади, случва ми се само когато е много наложително за някоя рокля.

# 123
  • София
Препоръчайте ми крем за крака за мазоли и кокоши трън?
Това струва стотинки и върши работа!

# 124
За третиране на мазол или кокоши трън по-скоро нещо от аптеката а не от дрогерията, обикновено със салицилова киселина и се слагат изрично само на това място. Това в горния пост е точно такова, маже се само мазолът и задължително се мият много добре ръцете после.
Може даже да се изреже дупчица на лепенка и да се сложи първо, така че само мазолът да е открит а наоколо да е предпазена кожата.

# 125
Този дезинфектант се слага заедно с праха за пране (не пера с течни) или вместо него, или как?

# 126
  • София
Може да се сложи в отделението за омекотителя или при праха за пране. Аз го слагам при праха.

# 127
Заедно с него в отделението за прах горе. Пера само с течни препарати.

# 128
  • София
Когато пера с течен перилен препарат, дезинфектанта го слагам при дрехите, заедно с течния препарат. Не пречи да се ползва и омекотител.

# 129
Благодаря, аз не ползвам течни и ще го слагам заедно с праха.

# 130
  • София
Благодаря, аз не ползвам течни и ще го слагам заедно с праха.

Да, при дрехите.

# 131
Тоест гел за пране + този дезинфектант в едно отделение и омекотител в другото си? Звучи лесно. Ще го купя да пробвам и аз! Аз също не пера на високи градуси, а често и на кратки програми за по няколко неща.

# 132
  • София
Ако ползвам течен перилен препарат, заедно с дезифектанта ги слагам при дрехите; ако е прах за пране, го слагам в отделението за прах и там сипвам дезифектанта. Омекотителят слагам в съответното отделение.

# 133
По принцип май пише да се слага с омекотителя.

# 134
  • София
Продавачка в ДМ ми каза тези варианти за ползване на дезифектанта.

Общи условия

Активация на акаунт