Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 60 795
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
И аз го ползвам отдавна и при омекотителя го слагам, защото така пише на опаковката … 🤔

# 136
Аз слагам и на двете места.Но е заради миризмата на дрехите на децата.Сякаш помага да де маха от тези, които са изпотени.Понякога накисвам екипи с вода и дезинфектант за няколко дни.

# 137
  • на дъното
Здравейте 🙂
Някой ползвал ли е това масло и какви са ви наблюденията.Благодаря

# 138
Това масло на Алверде е хубаво, прави кожата на краката много мека. Имам и ексфолианта, също съм много доволна. Ползвам го и за ръце преди нов маникюр и педикюр.

# 139
  • Deutschland
Мъжът ми ползва това за крака, кълне се в качествата му. На мен лично не ми допада консистенцията му, прекалено е суха.

# 140

Мнение за този шампоан ?

# 141
Фрау, от ДМ ли е?

# 142
  • Deutschland

От друга дрогерия, Росман.

# 143
Момичета, никой нищо не писа зя кафява спирала? Хвалехте я тук, но не помня дали беше на Алверде или на Тредъп?

# 144
Аз съм взимала тренд ъп ..доволна бях не ми е дразнила очите ..просто харесвам повече черна ...

# 145
Аз писах за една кафява спирала на Алверде, за чуствителни очи, доста ми допадна.

# 146
  • Deutschland
Успях да се сдобия с два дезодоранта от Балеа, освен тях взех душ гел кокос с ванилия на същата марка, маска Шабенс, която по стара традиция загубих някъде по пътя и нощен крем Нютроджина, за който търся отзиви, защото го взех на сляпо. Качвам му снимка

# 147
  • Варна

Спешно ми трябваше крем, нямаше от хваления балсам та взех този.

# 148
  • Deutschland
За ползващите Кастинг крем глос боята това ли е балсама в кутията или при вас е различен?

# 149
Изобщо не прилича даже, а и аз и майка ми ползваме боята в различни цветове и такъв никога не съм виждала. Слагам снимка на моя.

Общи условия

Активация на акаунт