Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 62 156
  • 760
  •   1
Отговори
# 315
Имам свое предположение, че им сменят формулите или опаковките и затова не ги зареждат. Има и вероятност някои от съставките да са поскъпнали и да не им е рентабилно да продължават да ги произвеждат и продават. Дано да ги върнат, а ако не, да им намерите достойни заместители.
Аз така се разочаровах от Farmona, които спряха да произвеждат любимата ми пре-маска с въглен и кехлибар и я замениха с някаква ензимна пудра на значително по-висока цена, която не бих рискувала да пробвам.

# 316
Фармона имаха една уникална нощна маска с киноа. Беше топ продукт, но изчезна...

# 317
Аз пък точно сега открих кремовете на Фармона и съм  очарована полска ли е тази фирма ?

# 318
От коя бюджетна палитра за сенки сте най доволни и най дълго време ви издържа

# 319
Аз съм доволна от Make up Revolution за сенки.

Полски са Фармона, имат хубави неща, аз също ги харесвам.

# 320
  • Deutschland
От коя бюджетна палитра за сенки сте най доволни и най дълго време ви издържа

Петиците на Катрис. Имитации на Денона.

# 321
Хубави са, но ужасно ронливи. Използвала съм три бюджетни марки сенки и всичките се ронят безумно. Каквото е на клепача, това и отдолу. Нищо не се променя и след изтупване на четката. Тотална греда са всичките сенки от ДМ/Лили според мен.
Ако не ви трябват 78391 цвята, по-добре си вземете единични сенки по-високо качество.

# 322
Възползвате ли се от офертата 1+1 на Лили? Тази серия на Glis, балсама по специално ползвали ли сте?

# 323
Коя серия на Глис?

# 324
Аз мислих да се възползвам от промоцията на Лили, но после проверих нещата, които ми трябваха и на други места бяха по-евтини, така че гледайте внимателно цените...

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 10:48 от Meddyy

# 325
Имате ли идея защо цените в сайта на Лили се различават от тези в магазина? И няма по никакъв начин отбелязано, че промото е само за сайта? Онзи ден зададох въпроса към консултантка в магазина и не можа да ми даде смислено обяснение.

# 326
Предложете ми моля, от къде мога да намеря
 хубаво козметично огледало.
И друго - някой ползвай ли е спрей или нещо друго за почистване на ушна кал, освен клечки?

# 327
Може би не са си оправили етикетите на продуктите. В сайта си има под меню Само онлайн, да не би там да сте гледали?

# 328
Имате ли идея защо цените в сайта на Лили се различават от тези в магазина? И няма по никакъв начин отбелязано, че промото е само за сайта? Онзи ден зададох въпроса към консултантка в магазина и не можа да ми даде смислено обяснение.

Миналият месец и на мен ми се случи същото, звъннах на националния телефон, казаха ми, че промоцията за този артикул важала само при поръчка онлайн, но в сайта не го пишеше това. В магазина цената си беше редовна на този продукт. В крайна сметка си го поръчах онлайн с безплатна доставка до box.

# 329
  • Deutschland
За кой Глис става въпрос? Напоследък не съм доволна от тях, освен от онези разкошни течни маски.
Преди десетина години бяха страхотни, но ги поразвалиха.

Общи условия

Активация на акаунт