Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 62 097
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Някой има ли отзиви за този спрей: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/hask-sprey-za-kosa-5-v-1-s-argan … p71164302262.html
Споделете впечатления от марката, напоследък доста ми излиза в tiktok.
Ползвала съм олиата с арган и с кератин. Абсолютно нищо особено, има ги и в малки шишенца за проба.

# 481
Ще чакам с нетърпение да дойде лосиона с аромат на череша и в България. Миналата седмица си търсех точно лосион с череша, защото съм и на такава парфюмна вълна и установих, че само в Лили има body butter на Velnea с черешов цвят, но цената 6 лева не ми се стори оправдана за марката.

# 482
Цитат на: dia4ti link=topic=1578080.msg46888016#msg46888016 date= косата е чуплива/къдрава,се изтръсква хубаво, надолу с главата .
[/quote
косата ми е много чуплива и много суха и демек трябва само в корените да впръсквам без дължините а продукти за суха коса бюджетни от които сте доволни и правят косата ви мека ползвате ли и от кои сте доволни има ли как да ми се оправи косата някак си че е мъка с нея многостаен суха непокорна дебел косъм остра
Опитай с кремове без отмиване.
[/quote]препоръчай бюджетни кремове без отмиване и има ли как косата ми някак си да се възстанови за винаги

# 483
Тези кремове нямат почти никакъв ефект, пълни са със силикони, които замаскират положението временно, но дотам. Най-доброто е да смесваш масла с някаква хидратираща маска за коса, която на теб ти харесва и да мажеш дължините с тази смес. Стоиш 2-3-4 часа и след това измиваш косата. В момента дори съм с такава смес на главата от 2-3 супени лъжици маска за коса и по 1 супена лъжица зехтин, жасминово олио, бадемово олио, кокосово олио, добавих и две купешки олиа като това на Langhaarmadchen, което продават в ДМ. Маската, която използвах е moisture boost на Саяс, в черната опаковка със син етикет.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 17:56 от Janice_

# 484
От кой магазин във Варна мога да купя лосион на Севънтийн?
В Рефреш има Hands Plus1

# 485
препоръчай бюджетни кремове без отмиване и има ли как косата ми някак си да се възстанови за винаги
Да се възстанови завинаги е малко абстрактно понятие. Трябва ти професионална и скъпа помощ за целта и много постоянство, без третиране, което да уврежда косата.
Кремовете, колкото и да не вършат работа според някои хора, придават по-жив вид на къдравите сухи коси и малко или много им помагат да изглеждат по-добре.
Къдравата коса е по-особена като структура и маслата не правят нищо за нея, защото изглежда като полята с нещо мазно, а не съживена. Дори маслената маска в домашни условия е по-зле като въздействие от една обикновена маска с жълтък и мед, примерно.  Не се различават много бюджетните кремове без отмиване за къдрава коса. Горе-долу вършат еднаква работа. Имаше на Балеа едно мляко с оранжева опаковка, което не беше никак зле.

# 486
Здравейте,
Моля ви препоръчайте ми хубава основа за грим, която наистина да свива пори. Гледам и ме е страх да експериментирам, защото кожата ми е хипер чувствителна... Може би искам единствено да е на водна основа...

# 487
Момичета, взех си ексфолиращи чорапи на Виктория.
От тях ли бяхте доволни ?
Трябва ли да сваля гел лака при ползване ? Вчера се направих и хич не ми се иска да махам лака …

# 488
Препоръчайте ми някакъв гланц за устни за обем, които да не лепне твърде много и да не мирише силно! Би ми харесало да има парещ/студен/щипещ ефект.. 🤗
Изхабих този на NL, но още в средата започна да изтича гланц извън опаковката и всичко ставаше в мазни лепкави петна. Една чанта още не може са се измие. .
Имам и прословутия на Maybelline, но не съм възхитена от качествата му.
Най-любимият ми е на Too Faced, но тези пари втори път няма да дам. 😂

# 489
Здравейте,
Моля ви препоръчайте ми хубава основа за грим, която наистина да свива пори. Гледам и ме е страх да експериментирам, защото кожата ми е хипер чувствителна... Може би искам единствено да е на водна основа...
Seventeen silky Matt primer.
Anastasiya Glam, https://www.dm-drogeriemarkt.bg/maybelline-new-york-glants-za-us … 600531609733.html

# 490
По принцип основите не свиват пори, а ги маскират. Такива са силиконовите основи, но и фдт трябва да е със силикон, защото ако не е, фдт се свлича.
Аз препоръчвам тази основа
https://shop.lillydrogerie.bg/catalog/product/view/_ignore_categ … ice-30-ml-531917/

От мен този гланц https://www.notino.bg/max-factor/honey-lacquer-lak-za-ustni/

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 19:26 от dia4ti

# 491
Lana, чорапките на Виктория са много добри.
Имай предвид, че след седмица, до десетина дни, ще ти се обелят кожички от петите.
И не, в никакъв случай не махай гел лака, не му пречи.

# 492
  • София
За тази на Лореал чета много добри отзиви без да имам лични впечатления - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/l-oreal-paris-baza-za-grim-prime … 600524070113.html

# 493
Гледах разни маски за крака в ДМ- чета, че лак (обикновен) трябвало да се маха и...не взех. Сега като чета въпроса на Лана реших да питам и аз. И без това нямам много време да се занимавам и с педикюра.

# 494
Аз съм си правила няколко различни видове маски за крака както с обикновен, така и с гел лак и не виждам по никакъв начин да влияят на педикюра.

Общи условия

Активация на акаунт