Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 62 102
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
  • варна
От кой магазин във Варна мога да купя лосион на Севънтийн?

# 466
  • на дъното
От кой магазин във Варна мога да купя лосион на Севънтийн?
Здравей 🙂
Имат магазин в Grand Mall казва се  Radiant professional 😉

# 467
Вчера момичета взех сухия шампоан на велнеа който е като дезодорант напръсках косата от разстояние и почна да има бяло на косата ми това нормално ли е

# 468
  • София
Да. Повечето сухи шампоани са така. После трябва да го оправиш с пръсти.
П.П. Разбира се не трябва да прекаляваш с количеството.

# 469
Вчера момичета взех сухия шампоан на велнеа който е като дезодорант напръсках косата от разстояние и почна да има бяло на косата ми това нормално ли е
Флаконът е разклаща, пръска се от 15/20см, равномерно в корените на косата, ме прекалено много.Косата трябва да е суха.После с пръсти се втрива и се сресва хубаво с гребен/четка.

# 470
  • Варна
Или ако да речем косата е чуплива/къдрава,се изтръсква хубаво, надолу с главата .

# 471
Или ако да речем косата е чуплива/къдрава,се изтръсква хубаво, надолу с главата .
косата ми е много чуплива и много суха и демек трябва само в корените да впръсквам без дължините а продукти за суха коса бюджетни от които сте доволни и правят косата ви мека ползвате ли и от кои сте доволни има ли как да ми се оправи косата някак си че е мъка с нея многостаен суха непокорна дебел косъм остра

# 472
Здравейте, не можах да намеря този гел в магазина, нито в приложението. Някой да знае нещо по въпроса?

Има промяна на опаковките и състава на много от продуктите на марките на ДМ, затова продуктите липсват.

# 473
Сухият шампиан се пръска по дължините само при много омазняващи се коси, Вашата ако е суха абсурд, даже не знам защо Ви е и за корените.Такива коси обикновено не се омазняват.
От дрогерията търсете продукти за хидратация( шампоан, маска, балсам, крем/спрей без отмиване, олио за връхчетата).
Марката на ДМ -Балеа имат доста евтини продукти за къдрава и чуплива коса.

# 474
Нови продукти от Балеа и Алверде, при Фрау може би вече са заредени:

# 475
косата ми е много чуплива и много суха и демек трябва само в корените да впръсквам без дължините а продукти за суха коса бюджетни от които сте доволни и правят косата ви мека ползвате ли и от кои сте доволни има ли как да ми се оправи косата някак си че е мъка с нея многостаен суха непокорна дебел косъм остра
Опитай с кремове без отмиване.

# 476
Някой има ли отзиви за този спрей: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/hask-sprey-za-kosa-5-v-1-s-argan … p71164302262.html
Споделете впечатления от марката, напоследък доста ми излиза в tiktok.

# 477
  • Deutschland
Janice, още съм в България. Утре си тръгвам. Ще проверя когато пристигна. Обичам черешов аромат.

# 478
Аз също, затова ми се иска да го пробвам и ако ми хареса да накупя поне 4-5.
Лосиона с 40% олиа с бадем преди беше лимитка, сега е в постоянния асортимент, той също е много хубав.

# 479
Някой има ли отзиви за този спрей: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/hask-sprey-za-kosa-5-v-1-s-argan … p71164302262.html
Споделете впечатления от марката, напоследък доста ми излиза в tiktok.
Ето тук намерих отзив в един блог, общо взето само хубави неща https://lipglossismylife.com/2015/01/15/review-hask-argan-oil-fr … er-and-shine-oil/

Общи условия

Активация на акаунт