Изпитани сайтове за парфюми - август 2023

• 79 333
  • 553
  •   1
Отговори
# 90

Получих си направената на 23.07 поръчка от Култ Бюти на рефил на Килиън, към която ( добавих и един шампоан) за да направя 175 паунда и да получа торба с всички тези благини. От КултБюти принципно доставят до България, но не и продукти на Килиън. Затова ползвах услугите на Габко. Поръчвам основно козметика от сайта и съм изключително доволна от намаленията, които имат, лоялната им програма и комуникацията. Цените на парфюмите са официални, но ако човек следи може да получи подобни “goody bag” с поръчката, което за мен е добре дошло защото обичам да пробвам нови неща.

# 91
В нотино са заредили amoage guidance 50ml, дали не е грешка,защото до колкото съм запозната е само 100мл.
Ака е 100мл с кода цената няма да е никак зле Smile

https://www.notino.bg/amouage/guidance-parfjumna-voda-uniseks/p-16195731/

# 92
А мен ме преметнаха явно Rage Той не излиза в нови парфюми от марката…
Благодаря ти, G.desy Hug Някои от най-желаните и любими парфюми в колекцията ми имам благодарение на теб! Поръчах един и ще докладвам какво ще пристигне Grinning

# 93
В нотино са заредили amoage guidance 50ml, дали не е грешка,защото до колкото съм запозната е само 100мл.
/quote]
В официалния сайт на Амуаж има и 50 мл 265 долара

# 94
# 95
proly, благодаря ,значи продължавам да си чакам изгодна оферта,тази цена не ме устройва Smile

# 96
Докато сме на тема Amouage

# 97

https://www.notino.bg/amouage/guidance-parfjumna-voda-uniseks/p-16195731/

Вече имат и 50мл в официалния сайт

# 98
# 99
Поръчах няколко неща от нотино, от които искам да върна два продукта и след като попълних формата, ми излиза да попълня и адрес за връщане. Това би следвало да бъде мой адрес, от който куриер да вземе нещата ли? И също трябва да избера опцията връщане в магаьин или по пощата. Под поща Спиди ли имат предвид? Не съм връщала получена поръчка към тях досега, та моля някой да сподели какво следва като потвърдя връщането през приложението, просто чакам да се свърже с мен някой ли?

# 100
Хиляди благодарности за новата тема засега не чакам нищо конкретно но никога не се знае

# 101
Поръчах няколко неща от нотино, от които искам да върна два продукта и след като попълних формата, ми излиза да попълня и адрес за връщане. Това би следвало да бъде мой адрес, от който куриер да вземе нещата ли? И също трябва да избера опцията връщане в магаьин или по пощата. Под поща Спиди ли имат предвид? Не съм връщала получена поръчка към тях досега, та моля някой да сподели какво следва като потвърдя връщането през приложението, просто чакам да се свърже с мен някой ли?
Като попълните заявлението за връщане ще получите по мейла "етикет" за пратката, който трябва да разпечатате и залепите в/у пакета и да занесете в офис на Спиди или в магазина на Нотино ако изберете тази опция.
На мен на адрес за връщане автоматично ми излиза моя адрес, та не знам за това.

# 102
С Български пощи не може да изпратите понеже те не доставят колетни пратки до адрес, а Нотино исщат да се получи на адреса им

# 103
https://www.notino.bg/armaf/radical-brown-parfjumna-voda-za-mzhe/p-16009914/
Едно добро и евтино предложение за мъжки парфюм. С кода за отстъпка в приложението цената става 35,10лв., което е много добра цена.

# 104
  • Стара Загора
Имам 10 лв да похарча в makeup и се чудя какво да си купя за РД. Всичко си имам, но миналата година изгоряха... Въртя се около евтиния вариант на Chance Eau Tendre, който не искам заради ниска трайност. Но знам че има много от вас, които го харесват... 🌞🌷

Имате ли наблюдение дали са реформулирали Дейзи едТ?

Общи условия

Активация на акаунт