Изпитани сайтове за парфюми - август 2023

• 79 334
  • 553
  •   1
Отговори
# 105
Имам 10 лв да похарча в makeup и се чудя какво да си купя за РД. Всичко си имам, но миналата година изгоряха... Въртя се около евтиния вариант на Chance Eau Tendre, който не искам заради ниска трайност. Но знам че има много от вас, които го харесват... 🌞🌷

Имате ли наблюдение дали са реформулирали Дейзи едТ?
Ама как ще е ниска трайността на Chance eau Tendre ЕДТ?!? Преди 2-3 дни го носих в жегите, от 7 до 23 ч. си го усещах доста. Вярно е, че и аз не съм пестелива в пръскането, но показва страхотна трайност на моята кожа. Предпочитам го много повече пред ЕДП, който на 5-тия час спирам да усещам, съжалявам, че купих И него.

# 106
Ако някой много го иска:

# 107
Да си повторя питането,само там намирам желан парфюм, надежден ли е?
Здравейте,погледнах на първа страница,но не го видях,какво ще кажете за сайта framero.eu?

# 108
Здравейте,погледнах на първа страница,но не го видях,какво ще кажете за сайта framero.eu?
Щом не сте го видяла на първа страница, очевидно не е надежден. Очевидно за това и никой не ви е отговорил на питането, защото многократно е писано, че надеждните са САМО на началната страница, от там на там всеки сам си преценява! Ако покажете кой е този парфюм, който уж само там го има, съм сигурна, че хората тук са достатъчно отзивчиви и биха ви помогнали винаги да го намерите. 😊

# 109
# 110
Този парфюм търся

# 111
  • Popovo

https://www.parfumi-shop.net/product/42865-paco-rabanne-invictus-legend-b-o.html
Използвайте и код SPRING8 за намаление от 8% от цената.

# 112
  • Балчик

Къде ги намирате тези сайтове и как може да допуснете даже, че е ок. Продават само най-големите разфасовки, при това на всичко има тестери.
https://www.framero.eu/francis-kurkdjian-for-women/francis-kurkd … -tester-for-women

# 113
Много благодаря  ,reni1111,не съм търсила при Б.О.Ще се възползвам!

# 114
  • До сърцето...
Парфюмът, който Elinor нямаше да го получат и поради тази причина ми "замразиха" поръчката се е появил отново (и то в малкото, 7 мл, шишенце), да видим този път дали ще ми канселират ордера. Стискам палци да стане "сделката", че отдавна му има мерак на този парфюм, а малката разфасовка не ми тези на съвестта Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако стане, обезателно ще се изфукам, това ще бъде най-трудно придобитата мостра.

# 115
# 116
# 117
Милен, каква клопка щеше да слагаш за Нотино утре? С какво да напълним кошниците Joy

# 118
# 119
Здравейте!

От къде е възможно да си закупя Dior Homme Original?

Благодаря предварително! Blush

Общи условия

Активация на акаунт