Изпитани сайтове за парфюми - август 2023

• 79 290
  • 553
  •   1
Отговори
# 480
# 481
# 482
Хора имам въпрос. Направих поръчка от Parfimo, но на следващия ден същият парфюм беше с 15 лева по евтин и го поръчах отново, но грешката ми беше че и двете поръчки ги пуснах до адрес и не мога да различа коя от двете е първата за да я анулирам. Предлагат ли преглед Parfimo и правят ли голям проблем ако отвориш и върнеш поръчката? Знам че напоследък са невъзможни и са си променили правилата за анулиране и връщане, затова реших да попитам.

# 483
  • София
Имат преглед, поне преди имаха де, от доста време не съм поръчвала.

# 484
Ако са с НП едната нали ще е на по-висока стойност. В историята на поръчките има информация за номерата на товарителниците

# 485
Не, нямат наложен платеж за съжаление, всичко си плащам предварително, да не се занимавам после. Но открих друг начин. От самият сайт на Parfimo има опция да си проследиш поръчката и си виждаш номера на товарителницата. Така видях двата номера и запомних този, които не искам да получа. И я отказах от профила си в Спиди преди да ми я доставят утре. Сега само се надявам и да ми върнат всички пари както си трябва, без да звъня и тн.

# 486
# 487
Парфимо и днес не разочароват. Smirk Това е най-ниската цена в българските сайтове за 50 мл. в момента.

https://www.parfimo.bg/tom-ford-rose-prick-eau-de-parfum-50-ml/

# 488
# 489
  • Lost in a fairytale ...
Зов за помощ!
Отчаяно издирвам новата ми парфюмна любов Fleur de Peau - Diptyque, но в БГ не го намирам. Може ли препоръка за чужд сайт, освен официалния, по възможност с код ... Grin

Точно заради такива случки много се старая да избягвам парфюмните теми и групата във ФБ, но уви - винаги има едно камъче да обърне каруцата ... Disappointed

# 490
Магазина на Елинор има ли тестери на Initio и Parfums De Marly? За проба

# 491
Магазина на Елинор има ли тестери на Initio и Parfums De Marly? За проба
Само шоурума на Сердика мол. Лично съм ги видяла и пробвала. Така че инфото е достоверно.

# 492
Shiny*, ако не ви се чака по-добра цена, тук доставката над 98 лв е безплатна и се извършва от DHL. С абонамент за нюзлетъра им изпращат код за -15% отстъпка, който важи 1 месец и при поръчка получавате 2 мостри по избор. Отделно всеки уикенд пускат кодове за намаление (последният беше за -25%), включително на грижа за кожата и декоративна козметика.
https://www.niche-beauty.com/en-de/produkte/diptyque-fleur-de-peau/302-192

Цената му обаче не става значително по-ниска - 272 лв. Спомням си, че последно в Нотино се предлагаше за 303 лв., в Makeup отдавна не са го пускали, а в Парфюми шоп не помня дали изобщо се предлагаше. Thinking

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 13:36 от welcometoheaven

# 493
Shiny, изкупи мострите от Парфюми шоп и се запаси за известно време докато си го намериш на добра цена. До скоро го имаше в списъка им за отливки.

# 494
Зов за помощ! Отчаяно издирвам новата ми парфюмна любов Fleur de Peau - Diptyque, но в БГ не го намирам. Може ли препоръка за чужд сайт, освен официалния, по възможност с код ... Grin
Тук: https://www.sprayparfums.com/en/product/fleur-de-peau-en/ 

Код: private10

Доставка: безплатна

На втора стъпка, накрая стигате до това прозорче. В него си избирате 5 безплатни проби,  които желаете и им ги описвате.
Ще ви изпратят каквото сте пожелали, стига в момента да не е свършило, Ако не, ще ви изпратят друго.

Общи условия

Активация на акаунт