Специална тема за спамърки...Сериозните, моля отвън!!!

• 19 556
  • 616
  •   1
Отговори
# 105
С тия батальони ме подсетихте за времето,когато живеехме зад пожарната.
Сутрин ги изкарваха пожарникарчетата по къси гащи да тренират...уууу мамааа. Twisted Evil

Уха-ха, готина гледка са били. Crazy Mr. Green Heart Eyes Ти колкава беше? Flutter
На 23г Flutter

Ух мамооооо, жива да не бях, и к'вооооо, казвай де, хвърляхте ли си погледи, или ти тайно зад пердето..... Heart Eyes
Peace
Naughty
Mr. Green

# 106
.... откъде го вадите тоя нюх, за пикантните работи във форума? newsm78
Дар Божи  Mr. Green

# 107
Сутрин ги изкарваха пожарникарчетата по къси гащи да тренират...уууу мамааа. Twisted Evil

Уха-ха, готина гледка са били. Crazy Mr. Green Heart Eyes Ти колкава беше? Flutter
На 23г Flutter

Ух мамооооо, жива да не бях, и к'вооооо, казвай де, хвърляхте ли си погледи, или ти тайно зад пердето..... Heart Eyes
Peace
Naughty
Mr. Green
Whistling

# 108

На 23г Flutter

Peace
Naughty
Mr. Green
Whistling
Уф, то и да спамиш не било лесно - писна ми!  #Crazy

# 109
Как'Сийке, к'во стана, к'ви са тия цитати на цитатите на цитатите, обърках се. Crazy

# 110
Аха, спамила си значи, може, продължавай, щом те влече! Mr. Green Joy

# 111
Как'Сийке, к'во стана, к'ви са тия цитати на цитатите на цитатите, обърках се. Crazy
Ми спам, кво да е...  newsm78

# 112

Laughing Laughing Laughing
Не е лесно, Как` Сийке  Naughty
И за това си трЕбЕ талант... с просто напъване и монолози  не става  Laughing Whistling

# 113
То си беше цял ритуал.
Идваха две приятелки сутрин да пием кафе.
Правя кафе и излизаме на балкона да го пием,Хем пием,хем зяпаме,май и им подсвирквахме чат пат.А те забравяха за какво са излязли. Blush
После едната приятелка се ожени за пожарникар.
Как'Сийке,не дей се мъчи,ето жокер. Peace
Кросамая,то май циците нямат нищо общо с добродетелите.
Днес след всеки твой постинг се чуствам като че ли майка ми ме е хванала да правя беля. Blush

Последна редакция: пт, 19 яну 2007, 20:40 от bianka

# 114

Как'Сийке, не е лесно, защото в тая тема няма зададена тема, т.е. как да я оспамиш?! Joy Joy
Аааа, сетих се, има един начин, чакай да помисля.... newsm78

# 115
Аз съм заета- не мога  Crossing Arms

# 116
Аз съм заета- не мога  Crossing Arms
И това ми било спамърка. Crossing Arms

# 117
Бай Гъцо Мърдавицата и Въргозуняка

"Родна реч, омайна, сладка...."

Бай Гъцо Мърдавицата, сухоляв, сгугушен парясник, на около петдесе лазаря, с бутурясало лице и клепясали от стара неизличима балънма уши, излезе на сундурмата на новата си двуетажна, току-що измазана къща, прозина се до разгъчване (затуй му викаха и Гъцо), задръгна със скукушинени пръсти голия си кирливожълт корем, който се пелтееше като качамак изпод разпраната риза, па ръшна с нога бозолявото келяво псе на име Мърльо, което хръпаше, току на чеперека, свило предните си огъчкани лапи под приличната на туфа муцуна. Псето бафна два-три пъти сънливо по стопанина си, пребаца с подгъзурен куйрук разлятата помия на двора, па се ...........................
Къде пак бря?-кукна от горната одая стрина Пъца Гуджовкина,..............................

# 118
# 119

Общи условия

Активация на акаунт