Специална тема за спамърки...Сериозните, моля отвън!!!

• 19 615
  • 616
  •   1
Отговори
# 135
Цомбе, я аз да те питам, кат беше още навремето МАги99, а аз идвах в София и спретнахме срещичка, ти се глави да дойдеш, ма не дойде. Що ма?
Щот нещо стана....не си спомням вече.Иначе наш ли колко време се точих за тая среща Cry
Нищо, са кат Цомба ше дода, ако ти дойдеш де Mr. Green

В още два форума,където пиша я има и възпитаните потребители се кокорят и възмущават Mr. Green
Пък единия форум-младежки такъв Embarassed,с разни свежи агънца Embarassed се захласват по разкрепостените каки Wink
Аууууу....де го тоя форум бе Crazy passifier Heart Eyes

Ааааа,къшката Naughty
С тоя НИК не та пускам там Laughing
Няма как да ти пратя линк-на фирмата интернет доставчик,Варненски...
Точи лиги от разстояние Hug
Баси, и тва ми било съфорумка, дет в нужда се познава Crossing Arms

# 136
Цомбе, я аз да те питам, кат беше още навремето МАги99, а аз идвах в София и спретнахме срещичка, ти се глави да дойдеш, ма не дойде. Що ма?
Щот нещо стана....не си спомням вече.Иначе наш ли колко време се точих за тая среща Cry
Нищо, са кат Цомба ше дода, ако ти дойдеш де Mr. Green

Ша дода. Очертаваше се март, като ходим на ски. Ма няма сняг и може ските да отпаднат.....  Crazy

Ако не тогава, то следващият път(но съм много срамежлива и трудно ходя по срещи...Трябва някой да ме натисне. Предният път Дуци го направи. Аз бях готова да я изоставя сама да ходи на среща, която уж беше с мен... Crazy )

# 137
Ти срамлива #Crazy   а стига де Mr. Green

# 138

Да. Преди срещата....ДА се уточним  Mr. Green

# 139

Да. Преди срещата....ДА се уточним  Mr. Green
Аааа така става...щот се уплаших нещо Mr. Green

# 140
Айде бе, няма ли да кажете нещо да ме грабнете, да не започна пак с метасинхропозиклинифазобиквадратионът. Цомбе ти си избоде очите да го четеш, евала за което (че си си направила труда, де Mr. Green), а питаш ли ме мене, дет го пиша. Crazy Изтрещях!

# 141
Е какви са тия спамърки, дето си лягат в 00:46, срамота  Laughing алооооооуууу, има ли някой жив   ruporuu

# 142
Аз съм,а ти що не спиш?

# 143
Цитат
Още старо, но симпатично нещо  Mr. Green
Малееей излезе ми:Мисля си за секс Shocked Joy

Баси, а глей на мен кво ми излезна

Мисля си за Секс всеки 5 секунди...., Всичко което искам е секс, аз съм секс животно....Искам секс... може ли малко секс? Искам секс и само секс....Искам секс със някой... който и да е... секс ми трябва... Секс... Секс...СЕкс...... Mr. Green
На мен ми излезе същото.Мей тая вечер всички мислим само за секс.При мен е кофти че   мъжа ми е нощна смяна.smile3518

Не му е мислене майката, а клатене.
Ясно ли е?! Да не повтарям.

# 144
Странно..
Не смятах,че недоклащането възбужда мисловен процес..

# 145
Странно..
Не смятах,че недоклащането възбужда мисловен процес..

и аз така

# 146

Знам ли  newsm78
Приспах домочадието, приспах комшиите (много важен фактор), станах и си викам, сега удари моя час, пък то какво стана, само аз, ти и Лиска във форума  Mr. Green

# 147

Знам ли  newsm78
Приспах домочадието, приспах комшиите (много важен фактор), станах и си викам, сега удари моя час, пък то какво стана, само аз, ти и Лиска във форума  Mr. Green

тримца, ама като за триста, а?

# 148
Тримата глупаци или Тримата от запаса?
Три по три равно ли е на девет,а шест по шест равно ли е на Мерцедес?
А Лиске?

# 149
или не знам, не чух, не видях.
аз съм за свободата на словото.
и на мисълта.
и на търговията.

Общи условия

Активация на акаунт