Специална тема за спамърки...Сериозните, моля отвън!!!

• 19 475
  • 616
  •   1
Отговори
# 435
Реза, благодарско от сърце, душа и бял джигер!!!
  love001 newsm44  love001 newsm44  love001 newsm44

# 436

bouquet  bouquet  bouquet

Ей,  luna , заслужаваше си усилията  Laughing

# 437
А ся отивам да се занеса под душа, чеееее...утрееееее..... ooooh! ooooh!

ooooh! Свраке, извинявай, явно съм се разсеяла, какво ще става утре, та е толкова важно да се занесеш под душа. newsm78
Mи ниЩо важно, просто няма да мога да стана за сън-както и се случи де- и ще злоупотребявам пак с кафе.
Ейййй, най се кефя за спамърската ежеседмична темичка.
Бай дъ уей, от вчера съм на нов комп, този на една колежка, дето преди време напусна, и вече не пиша с 'изродчета", когато пусна кредора....май само буква ИУ(U) нямам. newsm78
Абе я кажете, троянски кон от какво може да се хване? Появил се беше на стария ми комп преди 2 дни, абсолИутно нищо не тегля на работа, то е ясно, даже не бях и  много ровила из интернет, не кликам на всякакви линкове, и се появи съобщението, че НОРТЪНЪТ е опандизил един изрУТ-троянец. Шефито директно ме засили към този на колежката, ич не ми е удобно , щото на стария си имах разни помощни файлчета, а сега даже не мога да влезна там и да си ги препратя на този. Tired

# 438
  • София
Скъпа Реза,  Hug
прости моето невежество и тъй като проследявам няколко темички, имам въпрос?!

Даде ни за пример, или ???

И това, че снощи бе Коледа, е че получаваме дар ли? що ли?
Мое ли дара да е материален  Wink (шегувам се  Peace)

Хора, осветлете мене зашеметената

Аджеба, ЩО ЕКЗАКТЛИ Е СПАМ????  newsm78

Все съм си мислела,
че е рекламно послание, близко до мейлинга, но по-агресивно и без адресат?!  newsm78

Честно казано, малко съм озадачена  Shocked  newsm78

Но поне ша си спамим на воля!!!! Hug  Hug  Hug
Луелуе, кви купечки думи изполЗУвам  Embarassed

Айде мамита,
 чаУ ви и да се спукате от интересно спамче!!!!
 Hug  Hug  Hug

# 439
  • Кори Селести
Скъпа, Мина,
Какво точно ме питаш?

Когато някой те прати до ксерокса, обясняваш ли му, че това е марка копирен апарат или преглъщаш някак факта, че се е превърнало отдавна в понятие и продължаваш деня си нататък?

# 440

На новата клавиатура Д ли нямаш? Мазохистка съм и продължавам да се мъча да намеря смисъл в този стил на писане, но не мога и не мога. Мисля да се пощадя вече и да спирам да се тормозя с въпроси.

# 441
  • София
Скъпа, Мина,
Какво точно ме питаш?

Когато някой те прати до ксерокса, обясняваш ли му, че това е марка копирен апарат или преглъщаш някак факта, че се е превърнало отдавна в понятие и продължаваш деня си нататък?
[/quote

Именно!
Не разбрах какво вие влагате в понятието "спам" и това питах?!

Преглъщам е силна дума  Naughty, чак пък да ми се налага да преглъщам  Wink

А иначе, отдавна не се возя на "рейс" и не нося "цайси"  Laughing

Хубав ден ти ден ти желая!
  bouquet

# 442
  • София
Опс  Embarassed
извинете ме за тафтологията  Embarassed неволна е!
 Hug

# 443
Имам един въпрос към скиорките:
Откъде да купя ски-екип за 5год. дете и какво трябва да гледам,като и избирам екип,марка,материя,цял ли да е или от две части? newsm78

# 444

На новата клавиатура Д ли нямаш? Мазохистка съм и продължавам да се мъча да намеря смисъл в този стил на писане, но не мога и не мога. Мисля да се пощадя вече и да спирам да се тормозя с въпроси.
НА твое място аз също се бих пощадила, да знаеш, от мазохизма боли....много. Mr. Green
Нещо не схващам, писано си е в заглавието до кого е адресирана темата. Искам умишлено да пиша по ТОЗИ начин , така ми е кеф, ако искам да пиша есе и поезия с правилен синтаксис и уместна стилистика знам къде да вляза, не мой се коси.
П.С. Я вземи се върни още по-назад в темата и ще откриеш доста по-интересни за стилистичен и езиков анализ мат'ряли, гарантирам. Joy

# 445
Имам един въпрос към скиорките:
Откъде да купя ски-екип за 5год. дете и какво трябва да гледам,като и избирам екип,марка,материя,цял ли да е или от две части? newsm78

Aз купих на дъщеря ми от Росиньол, имаше намаления. От две части е, много е хубав.

# 446
teo7777,много е хубав екипа.
Росиньол на бул.''Черни връх'' ли беше?

# 447
дЕка са ми пръстените,
дЕка са ми пръстените  Mr. Green

Тео, нищо не скиъм, дай лупа

Последна редакция: чт, 25 яну 2007, 19:16 от mylenka

# 448
Ъъ, кво? newsm78

# 449

Общи условия