Специална тема за спамърки...Сериозните, моля отвън!!!

• 19 500
  • 616
  •   1
Отговори
# 390
Мина, само се чудя, т'ва столче у лево, докога ще те издържи, трябваше вече да се е строшило.  Mr. Green newsm78 Не мислиш ли? Joy

# 391
Направо не мойте си представи колко съм доволна, че си намерих мойта къщирка.
МИНА 33-усещам, че сме от една кръвна група - напраО съжалявам, че не можех-по-точно не трябваше-да идвам на купона.
Ша гУ наваксаме.
ЛЕО-мъжото каза, че заминава за БАнско на 31,01, аз ще се присъединя към него петъка, че да не вземам пак дни.
МИНА -сигурно ли е, че скоро и тук ще да вали? newsm78

# 392

Аз не съм Мина, ама тя каза, че сесията й изтекла, та аз да ти кажа. По тВ-то казаха, че от петък идва Зимата. Party

# 393

Аз не съм Мина, ама тя каза, че сесията й изтекла, та аз да ти кажа. По тВ-то казаха, че от петък идва Зимата. Party
ИИИИяяяяяхууууууууууууууууууу, злАтна ти уста, дааай да менкаме тИлИфонИтиии.
П.С. Господ здраве да и дава на луничката, че измисли подобна темичка. Heart Eyes

# 394
Мина, само се чудя, т'ва столче у лево, докога ще те издържи, трябваше вече да се е строшило.  Mr. Green newsm78 Не мислиш ли? Joy

А според мен Мина се държи на мускули, позира само за снимката, стойка - ала "обществена тоалетна" Mr. Green
Недей да жалиш столчето- на него напън няма  Wink

ЕЕЕЕ, уж аватарин с юнайтет кълърс офф бенет, па Колмар ни знайш - У ooooh!

Мажо ми праеха нъ ишлимбета све квалите'  Peace

Глей едно сустезанийце по тивито и навсе ша скиваш италиЯнише Колмарише - colmar

Само Богнер сестро, не се шил тука, за сега де  Mr. Green
....

Мина, пиши на нашенски, виждам , че си полиглот, ама докато си преведя всичко, губя нишката  Laughing
Мъжо ми го нема тия дни, утре ще си дойде, та ако ме нема, значи ме е утЕпал  Mr. Green

# 395

А според мен Мина се държи на мускули, позира само за снимката, стойка - ала "обществена тоалетна" Mr. Green
Недей да жалиш столчето- на него напън няма  Wink

ЕЕЕЕ, уж аватарин с юнайтет кълърс офф бенет, па Колмар ни знайш - У ooooh!

Мажо ми праеха нъ ишлимбета све квалите'  Peace

Глей едно сустезанийце по тивито и навсе ша скиваш италиЯнише Колмарише - colmar

Само Богнер сестро, не се шил тука, за сега де  Mr. Green
....

Мина, пиши на нашенски, виждам , че си полиглот, ама докато си преведя всичко, губя нишката  Laughing
Мъжо ми го нема тия дни, утре ще си дойде, та ако ме нема, значи ме е утЕпал  Mr. Green

Ама с такъв кеф, да ви кажа в тая тема си цитирам цитат в/у цитат, напрао кеф ми прай, а па тоя диалект, мнооо ме кефи, ша взема да копна нЕкой постинг на Мина в БисИрите, да се порадвам мацките и там. Mr. Green
Внимателно разгледах аватара на Мина, не се държи на мускули Naughty, всеки момент очаквам да се сгромоляса с гръм и трясък, и да потроши целио форум. Joy Joy
Молам ти се, как ша те утепват, к'во ша прая без теб.......да внимаваш ей, ако имаш нужда от помощ свиркай!!! Whistling Mr. Green #2gunfire

# 396
.....Внимателно разгледах аватара на Мина, не се държи на мускули Naughty, всеки момент очаквам да се сгромоляса с гръм и трясък, и да потроши целио форум. Joy Joy
....

А, Тео, не си права  Naughty Виж, че токчетата са й у въздуха, застанала е леко на пръсти, следователно- на мускули е. Коктейла, който смуче е за заблуда на противника, че  й е комфортно.  Laughing
Абе- поза като за снимка си е, да знаеш  Mr. Green

А мъжа ми едва ли ще ме отрепе  Wink Аз съм му подготвила репертоар- контаатака. Нали Луна ми намекна, че ми кръшка . Ще го тресна с нещо, пък после нека на нейната съвест да тежи  Mr. Green

# 397
А мъжа ми едва ли ще ме отрепе  Wink Аз съм му подготвила репертоар- контаатака. Нали Луна ми намекна, че ми кръшка . Ще го тресна с нещо, пък после нека на нейната съвест да тежи  Mr. Green

С ка'ко точно мислиш да го треснеш? newsm78 Питай, да го обсъдим, да не сториш беля! Rolling Eyes После да не одиш, при самотните майчета, че и тебе да те мисля. Thinking
Аватарчето само за малко, ако разрешиш, съм си го сменила, 'щот попаднах на най-либимия ми любим актиорин (е те това го докарах, кат Мина), Джонито Деп, обичам го тоз човек, луда съм по него.

# 398
О Тео, извинявай, ама Джонито малко ти изневери Mr. Green

# 399

newsm09 УУУУААААууууу, веднага да го махаш тоя  #Cussing out

# 400

newsm09 УУУУААААууууу, веднага да го махаш тоя  #Cussing out

Како стана сега, за малко се разсеях, и глей ги тия бе, веднага ми откраднали човека, не ви е срам. НЕма да стане, Джонито ша си го гледам още малко, па ако ще турско да стане!!! Crossing Arms smile3534

# 401
Тео, още не си го махнала тоя неверник, а  Grinning

# 402
Ъъъъ, такова...Тука мъже ли раздавате? Mr. Green

# 403
Нали темата е за спамърки...та  Mr. Green Laughing
Никол, забелязах, че дъщеря ти има абсолютно същите очи като на брат ми  Shocked

# 404
Ъъъъ, такова...Тука мъже ли раздавате? Mr. Green
Мъжемелачка  Mr. Green

Защо никой не ме извести, че тука се развява Джонито, а?

Общи условия

Активация на акаунт