Специална тема за спамърки...Сериозните, моля отвън!!!

• 19 545
  • 616
  •   1
Отговори
# 375
Хайде, аз ще бясня, от името на  бабата на Мина:
Мъжките сперматозоиди са по- бързи от женските, затова пък са по- калпави и мрЪт след 12 часа, докато женските живеят до 72 часа. Т.е- ако половия акт бъде извършен в точния момент на овулация, мъжкото ще превари женското и ще се настани в яйцеклетката.
Ако, обаче е...ето стане преди да започне овулацията, част от спермата остава вътре, мъжките умират, а женските чакат да узрее яйцеклетката и , когато това стане, те- МУШ и готово.
 fertilization fertilization

Ъхъ, тъй е!!! Mr. Green Нетрайни са мъжките, бързо дават фира, к'во да ги прайш, мъжка му работа. Whistling

# 376
ъхъ, вярно е това последното
аз, като примерна спамърка, прочетох само последния коментар и бързам да си дам безценното мнение  Grinning
за кво друго си хортувате  newsm78

# 377

Ъхъ, тъй е!!! Mr. Green Нетрайни са мъжките, бързо дават фира, к'во да ги прайш, мъжка му работа. Whistling

Ма то още от сперматозоид си е калпаво, кво да го праиш  Mr. Green

# 378
И сега малко рекламна пауза.
Утре в Мюнхен ще е -1 градуса.
Не знам как до четвъртък ще се
качи до 22. Ма щом казваш.
Фииль шпас ти желая, внимавай
с бирата и не пътувай гратис.

# 379

Ма то още от сперматозоид си е калпаво, кво да го праиш  Mr. Green
Явно за това са повече жените  Mr. Green чакаме от засада  Grinning

# 380

И какъв е извода  newsm78
По- умни сме и сме по- хитри   Grinning

# 381
Даааа, така изглежда. Чудно ми е какъв е трикът за двуяйчните близнаци, когато са момче и момиче  smile3521

# 382

И какъв е извода  newsm78
По- умни сме и сме по- хитри   Grinning

Mylenka, да знайш, с всеки твой постинг, те заобичвам все повече и повече. Heart Eyes Особено за  тоя последния, та цИлувам.  love001 Много си ми умничка ти, много хубаво разсъждаваш, и имаш ЖЕЛЯЗНА логика!!! Тъй, тъй, точно тъй е!!! Crossing Arms Хем по-умнички, хем по-хитрички, хем по-хубави!!! Mr. Green Flutter Hug

# 383
.....

Mylenka, да знайш, с всеки твой постинг, те заобичвам все повече и повече. Heart Eyes Особено за  тоя последния, та цИлувам.  love001 Много си ми умничка ти, много хубаво разсъждаваш, и имаш ЖЕЛЯЗНА логика!!! Тъй, тъй, точно тъй е!!! Crossing Arms Хем по-умнички, хем по-хитрички, хем по-хубави!!! Mr. Green Flutter Hug

ОООО, тенк ю  Laughing Трогната съм  Embarassed
Та, кога ще караме ски?

# 384
ОООО, тенк ю  Laughing Трогната съм  Embarassed
Та, кога ще караме ски?

Кога, кога, като цъфнат налъмите!!! Joy Joy Joy
По тАлАвизията казват, че в края на тая седмица идвала зимата Crazy, а да видим. Mr. Green Sick Вече нЕмам нерви, с тоя сняг, не е истина просто. То майтап, майтап, ама положението взе да става сАриозно. Ако не завали сняг, който да се стопи напролет и да се напълнят водоизточниците, пак може да ни обявят, режим на водата. Outta Joint

# 385
  • София
Скива ли ся Миленушо, кво готино бабе си имах - абсолютен сладур. За жалост беше!

Че се напнем и сите ти обиЯснения фор мужкарците че ги зберем на и'едно, да се форматира демек!

А мари Миленке, мажо ти, а те барна кви ги редиш туа, а те утепа  Mr. Green
че те изедем  Heart Eyes

Виж за ските, давам на заем, къфто тежкарски костюм сакате - колмарския ми е най-подръка  Peace

След очарователните ми 12 пирона и четири операцийки на левйот глезен  Mr. Green ставам само за чайната, ил за кърлинг  Peace

# 386
Виж за ските, давам на заем, къфто тежкарски костюм сакате - колмарския ми е най-подръка  Peace

След очарователните ми 12 пирона и четири операцийки на левйот глезен  Mr. Green ставам само за чайната, ил за кърлинг  Peace

Аз сакам, особено тежкарски кАстюми, нал съм Фръцла!!! Mr. Green Не бе, имам си всичко, ама к'во е "колмарския"? newsm78

# 387
  • София
ЕЕЕЕ, уж аватарин с юнайтет кълърс офф бенет, па Колмар ни знайш - У ooooh!

Мажо ми праеха нъ ишлимбета све квалите'  Peace

Глей едно сустезанийце по тивито и навсе ша скиваш италиЯнише Колмарише - colmar

Само Богнер сестро, не се шил тука, за сега де  Mr. Green

А сега сериозно
От утре верно започва да се застудява и дават ЛЮТА зима февруари!
Утре ша ви пратна едно сайтче за уедъра, че ми е лапито и гуга не знае ка да го найде  Embarassed

От там видях за Мюнхен, че за два дни температурите ще се сринат с 10-20 градуса.
и от тумороу там почва снежец. Ега го ексик - неможа да изчека да се приберем и тогава да си вали, ама на моа ми се таков кАсметйо  Mr. Green

# 388
ЕЕЕЕ, уж аватарин с юнайтет кълърс офф бенет, па Колмар ни знайш - У ooooh!

Мажо ми праеха нъ ишлимбета све квалите'  Peace

Глей едно сустезанийце по тивито и навсе ша скиваш италиЯнише Колмарише - colmar

Само Богнер сестро, не се шил тука, за сега де  Mr. Green

А сега сериозно
От утре верно започва да се застудява и дават ЛЮТА зима февруари!
Утре ша ви пратна едно сайтче за уедъра, че ми е лапито и гуга не знае ка да го найде  Embarassed

От там видях за Мюнхен, че за два дни температурите ще се сринат с 10-20 градуса.
и от тумороу там почва снежец. Ега го ексик - неможа да изчека да се приберем и тогава да си вали, ама на моа ми се таков кАсметйо  Mr. Green

Мина, абе как го пишеш т'ва? rotfImbo rotfImao rotfImbo
Ще умра от смях, само докато те чета, апа колко зор виждам да ти разбера, не е истина. Mr. Green
И аз к'ва съм скиорка , дет Колмар ги не знам,  smile3538 smile3537
Сега като каза, почва нещо да ми се прояснява, ама слабо. Sick
Аз съм фен на Росиньол, състезания много обичам да гледам, ама не се заглеждам по марките много. Thinking

# 389
  • София
Ся ша ги дзвернеш веке - сигура!!!
Нал знайш - някой като ти спомене за нещо и после се учудваш как не си го видяла преди, а пък вече ти се набива в очите ........

Айде до по-късно
квотата ми от чавето изтече - веке вие  Joy

Общи условия

Активация на акаунт