Отговори
# 195
Разбирам, Ре! Диагнозата за автоимунно е често като да си без диагноза. Разбиране от околните рядко срещаш, повечето хора си мислят, че всичко е само в главата ти! Ще имаш нужда от време да приемеш диагнозата и да намериш своя път да се бориш със себе си, така че да не се нараняваш повече! Аз още търся моя! 🤗

# 196
  • София
Ре, кураж! Медицината напредва и поддържането на качество на живот с редки и екзотични автоимунни болести за десетилетия наред не е кауза пердута.
Мъжът на майка ми е с МС от вече май над 40 и нещо години и въпреки че при него и инивативните лечения не му понесоха все още е си е вкъщи, сравнително добре (като за близо 80 годишен и болен все пак) и живее както той иска.

# 197
Ре, съжалявам за това, през което минаваш!Дано спре до тук, дано ти го спреш. Мисля те !
  Изчетох ви!
  Адвокат днес трябва да ни подаде документите, направих сигнал срещу служителката от Агенцията. Аз имам пропуски в попълване на документите, но тя не ги е завела коректно и съм изпуснала срока за корекция.След това са ми дали отказ.Но отново заради некоректно завеждане на заявленията аз не виждам нищо в системата, за да реагирам. Дамата в нашия регистър също не можа да види. Затова накарах мама да отиде на място при онази , която някак си изровила номер, по който да видим статуса на заявленията. Казала - мазала, да дойде дъщеря ви ,като толкова много знае и така нататък. Факт е , че по нейна вина не сме се вписали в срока за корекция.Сега наново задвижвам процедурата и плащам нова такса.
    Надявам се  този път ще свършим работа.
   ИНаче вчера ходих до Плевен за 4 подписа, които мама да положи. После ще направим пълномощно и няма да я занимавам.
    Щерката мина на кафе, днес почива, и ме информира,че Кати искала довечера при баба. Тя не говори, все още, ама искала, хахахаха. Викам , стига си измисля оправдания, вземай детето и кучето и идвайте. Имаме дена телешка кайма, която чака да бъде направена на кюфтета. Тя щяла да прай некви салати. Кати искала.....да да!  Влече си я моята щерка бащиния дом и тва си е.
    Синът си пече тва на морето, днес са на аквапарк.
  Като си ходих вчера до нашите, мама каза,че внуците се наговорили да си отидат в събота с гаджетата, обаче и ние със систъра се наговорихме. Та ще напълним къщата, даже няма достатъчно стаи. Моята син каза да вземем палатката ,те ще спят на двора на палатка.
   Като бяха малки с племенника , лятото задължително си правеха къмпинг на двора на поляната у дома. Поне две нощи спяха на палатка , ММ им правеше огнище от камъни , палим огън и ядем печени мръвки на шишове.

# 198

Добро утро момичета! Чета ви почти редовно, но съм се оклюмала и не ми се пише. На всички хубав и успешен ден желая!

# 199
  • sf
Завърнах се от фитнеса! Оцелях! Утре пак! 😁
Един приятел каза "ясно, сега вече наистина ще дойде края на света"

# 200
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ВНЛ, горе гребена! Simple Smile
прити, честито на майчето.
лаватера, тъкмо да питам защо се мажеш с листерин, като трябва да се жабуриш и ти писа. Sad поправимо е, но е гадничко.

ре, диагнозата е половината от лечението. стискам палци за лечение и подобрение.

кой искаше да стискаме палци днес? всичко наред ли е?
ще стискам още малко, за всеки случай.

сварила съм 6 царевички и сега едвам се удържам. Simple Smile Simple Smile Simple Smile в кауфланд бяха по 89 ст. как да не си вземеш!

# 201
Алоха.
Много постове не са ми излезнали снощи конкретно...
Как да е.
Изпратих дъщерята, минах през пазара, купих си домати и праскови, прибрах се, закусих, и заспах. Допреди малко откарах. Сега вече кафепия.
Синчето още спи. Rolling Eyes
Намерих и къде на пазара продават мекици, взех няколко за проба, не съм ги пробвала още (а бяха горещи). Честно казано, надявам се да не ми харесат, че иначе лошо.
Ре, поне вече се знае какво е.
За въшки има и едни шампоани с лавандула, но не си спомням вече откъде ги купувах- или от Бг, или от Италия. Но трепеха всичко от раз. Това при щерката. И при нас с ММ за профилактика. Малкият беше лесен- първи/ втори номер и е готов, че и лято беше.
Още имах да ви думам, но миЙ сънливо още.

А, сетИх се- едното беше да пожелая лек път на Тьорти. Дали е тръгнала вече?

Последна редакция: чт, 03 авг 2023, 13:26 от TuЛи

# 202
  • Euskal Herria
Писах, писах един ферман и го няма. Явно не съм го публикувала.
Ре, дано скоро се отърсиш от стреса и намерите адекватната терапия.
Джипито ме праща на доплер за вените. От регистратурата ми дадоха час - след три месеца. Ама то това за тукашната система е нормално.
Хладно и дъждовно е при нас, само да си вземеш една книга и да не мръднеш от леглото.
Хубав ден, общество!

# 203
Другото беше за вечерната иглика. Писала съм, че откак попаднах на доста мнения, че не е ОК именно за туширане на симптоми като ПМС, я спрях. Много по- добре се чувствам. Всичко съвпадна с преглед при аюрведичен лекар, който ми предписа други добавки, за други неща, но спирайки игликата и започвайки да пия новите неща, често не усещам, че съм пред цикъл. А обикновено кръст, гърди, яйчници, бъбреци се спукват да ме болят 10- 14 дни преди цикъл, малко след овулацията започваше всичко. И овулацията я усещах болезнено. Да не говорим, че душ ми беше мъка да си взимам заради болка в зърната на гърдите при допира с вода.
Сега обикновено съм пушка. Има случаи на ПМС, разбира се, но определено не е това, което беше.

# 204
Ден.
Тьорти напъха с последни усилия, последния парцал, който най- вероятно няма и да облече 🤣🤣 Защо съм такава не знам. Казвам си малко багаж ще взема и....само хладилника дето не тормозя да навра в куфара 🤔 пуууу...След час отпрашваме 🙃

Ре, поне да е по-безболезнено, наричам аз. Ако и спре да рецидивира, най- добре.

Въшки? Е така и аз като Кайс...не ги бях виждала. Докато на младИ години с щерката, нямаше три, пътуваме си във влак. За към съкровището, лека и пръст. Почесва се мойто, мислех, че е от пот. Все потна и беше главата лятоска. Пристигаме- ой, на баба...ала- бала, знаете. Сядаме на масата и..какво се кротнаха внучка и баба..по едно време като подскочи свеки- ама тринаЕсе 🤣🫢 детето има въшки! Бря..много интересно ми стана 🤣🤣 да ги видя. Тя майката още лапе, горкото дете 😂😂
ВНЛ 🤗

# 205
ВНЛ, горе главата!
 Тьортиньо, лек път, хубаво да си изкарате!

# 206
  • Пловдив
Закуската на тийна стана, та Simple Smile който иска може да пробва рецептата. Успешна е.

13сче, лек път и весело!

ВНЛ, не унивай! Hug

Ся...за въшките...най-унизителното им установяване помня. Ужас! Бях на подстрижка и хоп! фризьорката ми ги откри Neutral Face Frowning Така ме отпрати, че с рев се прибрах у нас...Била съм на 10-12г сугур, ама на...не се забравя. Имах дълга коса и на цялата почивка в балкана, тогава ходихме по 14 дни, майка ме пощи, къпа с оцет и ми спаси косицата Simple Smile

# 207
  • София
Тьорти, лек път и хубаво прекарване. Красоти вече гледахме. Сега да снимаш торта Сахер и виенски шницел. Simple Smile

# 208
  • София
Тьорти, лек път! Heart Eyes

# 209
Лек път, Тьорт!!! И бързо минаване през КПП- тата. Hug
Лошта новин е, че мекиците, дори и изстинали, са хубави. Close

Общи условия

Активация на акаунт